Komentari na vest

Imamo prve parove osmine finala: Mogu li Senegal i SAD da nastave put?

n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

SAD igraju ozbiljan fudbal. 50 :50 % šanse na tom meču. U drugom meču Englezi apsolutni favoriti,iako moje simpatije idu Senegalcima,ponosnom narodu!!!
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Zasto se stadion u Kataru zove 974 ? Koliko je 9×74 ?
H

Handball Fan

pre preko 1 godinu

Međunarodni pozivni broj za Katar
O

Od tolikog broja

pre preko 1 godinu

Kontejnera je napravljen, posle se rasklapa i ide u Urugvaj.
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

Holandija nije nista specijalno, Ameri igraju zanimljiv fudbal i nisu bez sanse. Senegal gotivim, ali mislim da im je ovo maksimum i veliki uspeh, ipak su Englezi jaci i verujem da ce doci bar do polufinala, ranije su imali bolje igrace, ali poslednje cetiri godine imaju kompaktan tim i snalaze se na turnirima, samo im nedostaje srece i iskustva u zavrsnici, a ne treba ih otpisati i kao potencijalne finaliste, pa mozda i osvajace.
d

dadada

pre preko 1 godinu

Prolaze i ameri i senegal

Kukaa

pre preko 1 godinu

Nazalost melju ih Englezi. Mnogo srece bas ih hoce zreb...
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sta li bi Rade Bogdanovic rekao na igru Irana protiv Amerike?
N

N1204

pre preko 1 godinu

Tesko cemo to saznati posto je Rade kao i svako u ovoj zemlji ko ima svoje misljenje zavrsio svoju karijeru na RTS-u.
H

Hahahahahaha

pre preko 1 godinu

Opet teorija zavere, mi Srbi smo u tome šampioni. Sutra je gost ponovo, odmorio je čovek jedan dan.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Neverovatno koliko antifudbala igraju reprezentacije... Recimo Ekvador "ubije" Holandiju napada stalno onda dodje do situacije da im je bod dovoljan prptiv Senegala i bunker 90 minuta i ako su ispali, Iran ubije Wels dodje do toga da im bod treba protiv Amera i antifudbal bunker, ruzan odvratan fudbal i ako su ispali. Znaci dokazes da imas kvalitet igras lepo napadas dodje so utakmice gde ti bod treba i odlucis se za bunker 90+ minuta, fuj!
b

brisoko12

pre preko 1 godinu

Nisam bas siguran da je zavrsio, uprkos komentarima, jer narod voli da ga gleda, te emisije posle utakmice niko ziv ne bi gledao da nije njega. Imao je on i ranije komentare kako nema crnje lige na kugli zemaljskoj od nase, kako treba izvrsna vlast da radi posao u ovoj zemlji, pa je skoro komentarisao Mrkelu i da bi ga sramota bilo da proseta Kaldrmom da on tako radi, itd. Pa su ga opet zvali. I opet ce ga zvati, jer apsolutno dize gledanost tih emisija upravo zato sto je jedini lik koji sme da kaze sta misli i sta mi svi mislimo. Sa ovim ustogljenim likovima iz kalupa, likovima poput Nedica, Santraca,pa ovih kvazi trenera, u zivotu ne bih kafu popio, a sa Radetom apsolutno svaki dan.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Senegal sa igrom iz prva tri kola, itekako ima šanse!!!