Komentari na vest

Inter spreman da unovči talenat igrača na pozajmicama, među njima i Stanković

G

Gost995

pre oko 2 godine

Ne vidim kako su zakrpili rupe kad je zarada na njima 59m eura a inter duguje ogromne pare, 415 m eura. Prodali su 2 vrhunska igraca ciji je uticaj na igru bio ogroman, nisu doveli ni priblizno dostojne zamjene niti mlade kvalitetne igrace kojima bi vrijednost narasla. Prihodi ne mogu da pokriju rashode a i nedavno su gradske vlasti stopirale projekat novog stadiona ( vjerovatno neko zateze oko svoje piksle) tako da se prolongira novi stadion koji bi generisao dodatni novac. Generalno Italijanski fudbal nazaduje mnogo zbog te stare infrastrukture, jedino Juve ima svoj moderni stadion koji ne sluzi samo za utakmice i u godinama koje dolaze opet ce biti najbolji jer ce imati para da plati najbolje.
G

Gagi197

pre oko 2 godine

Ajde Mister...Pinamonti...
Z

Zoi

pre oko 2 godine

Aguome i Satrijano igraju odlicno u Brestu, posebno se Aguome izdvoji koji od pocetka sezone ima mesto startera i opravdava to. Inter ima nameru da ga sledece sezone zadrzi u svom prvom timu ili u najgorem slucaju ostavi jos jednu sezonu u Brestu. Satrijano se u januaru prikljucio svojoj sadasnjoj ekipi i pokidao je, isti scenario ga ocekuje. Pirola i Pinamonti ce verovatno biti ukljuceni u posao oko Skamake i Fratezija, nije nemoguce i Sensi da se pridoda tom poslu. Mukatijeri, Di Grigorio, Esposito, Stankovic, Orastijano su ok igraci, mozda za 5 god i odigraju neku dobru sezonu i to je sve, zato ih treba unovciti dok jos moze. Tu je novac od LS, bice odlazaka igraca sa velikim platama, mozda i neka jaka prodaja...u sustini Inter je sada stabilan, ali za bombasticne transfere nema novca
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Vreme će pokazati za Stankelinog malog.Mišljenja sam da nije ništa specijalno već je njegovo pojavljivanje u medijima posledica slavnijeg oca.