Antonio Kasano (©Reuters)
Antonio Kasano (©Reuters)

Interov i Konteov masakr ako Milan uzme skudeto sa timom od 1.500.000

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.02.21. | 09:24

Treneru Nerazura neće se dopasti ove rečen Antonija Kasana

Bivši direktori Nerazura, poput Marka Branke, poslednjih dana pokušavaju da rasterete ekipu izjavama kako sezona bez osvojene titule neće biti smrtni greh za sve uposlene na stadionu “Đuzepe Meaca”. Međutim, Antonio Kasano, nekada jedan od najtalentovanijih igrača Evrope i sigurno jedna od najluđih glava Evrope, nije baš zainteresovan za slatkorečive priče.

Kasano je konkretan, gađa u meso, gađa u – Antonija Kontea. Jer nema nikakvu dilemu da bi sva krivica u slučaju Interovog neuspeha bila na šefu struke.

Izabrane vesti

Klub je kupio sve igrače koje je Konte letos želeo. Njegova je obaveza da osvojio skudeto. Eliminisan je iz Evrope, bio bi ogroman neuspeh ako ne bi osvojio titulu”, rekao je Konte za Bobo TV na Tviču.

19.00: (1,60) Empoli (3,90) Peskara (5,80)

A da Kasano nema dlake na jeziku pokazalo se i u sledećoj rečenici.

Milan je izgradio tim sa 1.500.000 evra i igraju neverovatnu sezonu. Ako Rosoneri osvoje titulu to bi bio masakr za Inter”.

Istina, Milan je potrošio mnogo više od 1.500.000 evra, ali je činjenica i da je Konteov tim mnogo skuplji od onog kojim rukovodi Stefano Pioli. A opet, Milan je dva boda ispred.

Novi Derbi dela Madonina je na programu 21. februara. Mogao bi da bude ključni.


tagovi

Antonio KasanoAntonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara