Komentari na vest

INTERVJU - Paja Samardžić: Moj put od Karavukova do Roterdama i Sent Etjena; priča o najvećem neostvarenom transferu Zvezde

b

banence

pre 7 meseci

Nije bitno za koga je navijao bi je perfektan igrac a obzirom da su partizanove bebe tada bile hit u evropi nije tajna da bi sa njim i skoblarom bili i prvaci evrope i to ne jednom..iako je bio zvezas nije propustio da kaze da su dzaja i seki bili samo korektniigraci i da je bilo i te kako boljih a na pitanje ko mu se svidjao zamisli oba partizanovca galic i milos milutinovic..nije vazno za koga navijas kad si veliki fudbaler i covek..a ovaj to jeste jer se nelibi da kaze istinu koju navijaci zvezde stakno precutkuju...
b

banence

pre 7 meseci

PAJO TI SI BIO DR FUDBALA..A VIDIM DA FUDBAL KOMENTARISES PERFEKTNO...GREOTA DA OVA NASA DRVA NISI VODIO MOZDA BI NESTO I NAUCILI..ZA KOMENTAR O DZAJI I SEKIJU SVAKA CAST..KAO I GALICU I MILOSU KO ZNA ZNA ZELIM DOBRO ZDRAVLJE I HVALA ZA SVE...
K

Kuljanin

pre 7 meseci

Bila su to neka druga vremena, odličan interju! Spominje Miletić. Redakcijo, trebali ste naznačiti da govori o Srpskom Miletiću, pošto u Bačkoj postoji i selo Svetozar Miletić.
S

St etjen

pre 7 meseci

Igrao za dva moja omiljena inostrana kluba, Fejenord i Sent Etjen. Legenda!
t

te 60-te

pre 7 meseci

Interesantan je i intervju gde je Kule Acimovic govorio o svojim pocecima i uopste o svom zivotu, i zbog cega je presao u Zvezdu i kako u njegovom kraju niko nije hteo da prica sa njim zbog tog prelaska... https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/intervju-kule-acimovic-cale-mi-je-rekao-ides-odmah-u-zvezdu-necu-da-me-jure-kao-kriminalca/415957
O

OFKa

pre 7 meseci

Presao je iz omladinaca OFKe u Zvezdu.
S

Stari Beogradjanin S

pre 7 meseci

Odlican tekst. Mikrokosmos srbije I Beograda pogotovo. Najbolji pokazatelj da su Beogradjani manjina u Beogradu zadnjih 100 godina. Rivalstvo OFKE I Radnickog je ono pravo Beogradsko.
p

pfc

pre 7 meseci

Bsk i Jugoslavija, to je bilo rivalstvo.
J

Ja ja ja

pre 7 meseci

Bravo za pricu o Paji!
P

PFS

pre 7 meseci

Trebao je uPartizan da predje zajedno sa Skoblarom,ali je rankovic to stopirao uz izjavu da je sad malo red za druge MANJE!!!
s

st etjen

pre 7 meseci

Nigde nije pomenut partizan u intervjuu. Čovek bio Zvezdaš!
P

PFS

pre 7 meseci

To je nekoliko igraca od partizanovih beba' potvrdilo na SoS kanalu,bio je zvezdas al je hteo u partizan,i kad je video koji se forsiraju igraci u reprezentaciji na Sp62,koji treba da potpisu sa zvezdom ugovor na ustrb njega i partizanovaca,kao Vasovic i V.Kovacevic..
Ф

Фузбал

pre 7 meseci

Искрен човек. Нема оних патетичних излива "љубави", "светог дреса и грба", "друге куће". Човек играо за паре јер ипак је то био његов посао и морао је да издржава породицу још у то време нису фудбалери били ненормално плаћени. Данас јесу а не може да се живи од јефтине најјадније патетике. Оно што ми је посебно занимљиво то је сам крај интервјуа када прича о разлици између холандске и југословенске лиге. Суштина свега не само у фудбалу и спорту. Било би лепо кад би то ови наши "тренери", "спортски радници" па чак и играчи мало прочитали.
M

M. R.

pre 7 meseci

Da, izuzetno inteligentan i nestereotipan intetvju. Nisam toliko star, ali kažu da je stvarno veliki igrač bio.
p

pfc

pre 7 meseci

Sjajan tekst. Ocigledno je ucenjivao zvezdu, pare mu bile na prvom mestu u 23.godini zivota. Izabrao fejnord opet zbog para, otisao iz istog zbog para, zato nije ni uzeo a ni igrao kup sampiona.
ч

чуј уцењивао

pre 7 meseci

па човек је знао своју вредност, пре бих рекао да су њега уцењивали да игра за сићу
E

Eto j

pre 7 meseci

Jedna pijandura proceni da nije za Zvezdu.A takvih je milion slučajeva,ima i do namernog izostavljanja,ali ima i do neznanja.Tato sam uvek stava,da jedan čovek ,ne može odlučivati ko je talenat ,a ko nije.Mora biti uključeno više ljudi koji odlučuju,A zamislite kako je danas ,u eri menadžera.
M

M. R.

pre 7 meseci

Puna je Zvezdina prošlost toga... I Šekija su, malog i krivonogog, vratili sa treninga - sam je pričao; ali tu se našao izvesni Čika Mitke, i trenirao ga iza gola neko vreme. Kad im je zafalio igrač za na dva gola, Šeki ušao i pomeo ih i onda ga zadržali. Sa druge strane, vidimo kako je, u OFK-i, matora predratna njuška Vujadinović - zvani Nosonja:) - poslušao dete od 12 godina i rešio da proba Paju. Kažu da je on otkrio i Miljana Miljanića kao trenera. Heroji često ostanu nepoznati - kao i štetočine.
f

fontana98

pre 7 meseci

Prelep tekst stvarno. Veliki pozdrav za čika Paju.
Č

Čuveni

pre 7 meseci

Samardžić je u pravu kad kaže da su mnogo lošija 3 igrača išla na SP 62 a ostali tad najbolja krila u YU on i Takač koji je 2 g ranije osvojio Zlato na Olimpijadi u Rimu. Takođe umesto Markovića iz Dinama koji je direktan krivac za poraz od ČSSR u polufinalu jer je dao autogol i skrivio penal trebalo je da ide Nikolić tad najbolji centarhalf YU kao i Vasović. Da su oni išli pobedili bi u finalu i Garinčin Brazil jer se Pele tad povredio u četvrtfinalu. Inače Pajin sinovac je nekadašnji vrhunski igrač Vojvodine Radosav Samardžić koji je samo jednom igrao za YU al je u Holandiji u Herenvenu i Fejenord igrao 7 g i bio najbolji igrač
N

Nemanja555333

pre 7 meseci

Godinama sam se pitao šta je sa Pajom, gde je sad... Svaka vam čast za intervju! I meni kao Zvezdašu je najviše krivo zbog njega i Pašića što nisu završili kod nas barem na dve sezone.
g

gost 123456789

pre 7 meseci

Kakav tekst, svaka cast, u dahu se cita