Komentari na vest

Ivan Ćurković bi da Duljaj ostane: Nije ovo debakl, i dalje smo drugi

S

Samo bili

pre 17 dana

Mi smo ćurini, ćure je naš!
1

12345ss

pre 17 dana

grobari kako vam nije jasno, Nije do Duljaja . vi u klubu imate 2-3 krštena igrača . ostali su nižerazredni igrači. Dujaj je sa ovakvim timom postigao maximum .
M

Meko iz nase

pre 17 dana

Ne znam ko ce da ode, ali znam ko nece.
N

Nejbi

pre 17 dana

Cuj TSC Evropska ekip. Nisam znao ?!
C

Cure glas razuma...

pre 17 dana

Tako je bre Cure...Ne damo Ducu Ervejza !!!
Č

Čičak traka

pre 17 dana

Ovome lebdeći sastavljo govor. Pa da, mora posao da se odradi do kraja, da se siđe ispod 2. mesta. Ako ostane ovaj trener i ovakva ekipa bolje Evropu ni da ne igramo, mi se do zadnjeg minuta tresemo protiv Surdulice i Voždovca, dere nas Napredak na sred JNA u borbi za titulu! Eeeej za titulu!? 3 pasa ne umemo da odigramo, loptu do centra ne možemo da iznesemo, i šta kažeš ti, dobar ti je Duljaj! Smislenu izmenu ne ume da napravi! E moj Ćure...
Š

Šta k

pre 17 dana

Kaže drug Vučela. Jel podneo ostavku, ili još razmišlja.
D

Dragan R

pre 17 dana

Treba da ode Duljaj ali da povede i ostale iz uprave.
N

Najbolje

pre 17 dana

Da opet angažujete, neke Splićane.Vi ste nesposobni da ove izbacite iz kluba.
m

miko1

pre 17 dana

svaka cast na ovaj komentar. ocigledno su grobari postali vazuranci... vazura iznad svega pa onda Partizan...
A

AMATERI I PROFITERI

pre 17 dana

CURKOVICU KAKO NE OSECAS DA SE SVI SPRDAJU SA NAMA. A TI BRANIS KILAVO VODSTVO. NAPOLJE BRE SVI.🤐🫣🙊
M

Milos1991

pre 17 dana

Vazura, vecni vladar i covek sto prima 300K evra... odgovornost je zato 0. Takav posao moze svaki amater da radi... ipak je Partizan djedovina od vazure i njegove skupstine sto ga hrabro cuva, pa cak i kad hoce da ode!
D

Djoki1231

pre 17 dana

Nikad gora uprava na celu sa vazurom! on i njegova skupstina su zlo sto nikako da ode! Svake godine se nesto vade, zasto sad ne kazu da smo pobedili Keln pre 2-3 godine i da je to dosta da greju i dalje svoje fotelje.
K

Koja selekcija komentara jadno

pre 17 dana

komentari ,gde su komentare.
G

Guh

pre 17 dana

Najvece zlo od kluba
P

Podrška za Duljaj

pre 17 dana

IVANE, DULJAJE, VODI NAS DO TITULE!!!
G

Gostgost

pre 17 dana

Tako je, ja tu nista ne bih menjao
G

Gost 357

pre 17 dana

Sramna izjava!
!

!!!!2@

pre 17 dana

Zakatanciti ovaj klub zauvek
p

pitam

pre 17 dana

Gde nam je Kalcosmorista?
u

ujka zitko

pre 17 dana

Katanac Katanac Partizane katanac
l

lolaaaa

pre 17 dana

Zasto vazura ne ode? Pa on godinama uzima 300'000 evra za fotelju??
B

Burek

pre 17 dana

Po ovome je zadovoljan što Partizan godinama ne zna za titulu. Inače, tanka je linija između produžetka ugovora i smene :)))
S

Slavuj

pre 17 dana

Nije debakl? Protiv Spartaka 38 % posjed, juče 42, e to je debakl gospodine Ćurkoviću, na svom stadionu ti se braniš protiv takvih ekipa. TSC evropska ekipa. Vic godine, a što je najgore i jesu za ovakav Partizan. Ima li veće propasti od ovih počasnih predsjednika, doživotnih predsjednika u ostavci i bivšeg sportskog direktora koji je dao ostavku prije 2 godine, koji pregovara sa Ivićem o angažmanu. Naravno ne smijemo zaboraviti istorijski doprinos vječitom direktoru Vazuri, pod nadimkom " hvala predsjedniče" i Nediću koji vuče konce iz pozadine. Na kraju će neko od njih reći, kao svojevremeno Mesić..ja sam svoju ulogu ispunio Jugoslavija više ne pistoji..., e u ovoj rečenici samo zamijeniti ime države u Partizan.
B

Burek

pre 17 dana

A da vi malo zahvalite Usni za onolike pare u košarci nakon 7. mesta u ABA ligi ?
O

Otac Makarije

pre 17 dana

@ A da mu vi za zivota podignete spomenik i za fudbal, kosarku, vaterpolo….
@

@Otac Makarije

pre 17 dana

Samo mi reci zašto za košarku ?
O

Otac Makarije

pre 17 dana

@Burek vrv.se secas nzm koliko godina imas, ali kk cz je bila ored bankrotom, tuzbe su stizale od poverilaca i grb kluba je bio pred prodajom ne mogu da tvrdim da li je prodat ne secam se tacno, ali je na “Kalisu” kupio ko je sta stigao od koseva pa na dalje, onda je jedan covek zaduzen za kk cz da preusmeri sredstva koja je uzeo za sebe jer je bio na polozaju u zamenu za corku u kkcz, ostalo je poznato.
G

Grobar 007

pre 17 dana

Biće da je Ćurković obnevideo, a i godinama podržava najgore, tako da se navijač zapita koja je stvarna njegova uloga. Ovako očajan fudbal, u kontinuitetu, odavno nije viđen. Duljan je definitivno dokazani neznalica i netalentovani trener. Uzdržavam se da ne budem grub u komentaru, ali on pripada istom miljeu "ljubitelja" Partizana za sve pare kao i Vučelić, Vezura, Kralj, Ćurković. Da nije tako, iz moralnih razloga, odavno je trebao da podnese ostavku.
J

JOY393

pre 17 dana

Saglasan sam skoro sa svim napisanim, ali... sa ovim timom ni ser Aleks Ferguson ne bi napravio neki veći uspeh od trenutnog.
R

Ris

pre 17 dana

I onda kažu Željko Pantić lud!
G

GORO'S

pre 17 dana

Nije on lud. Vi, njegovi poštovaoci, ste ludi
A

Alex20

pre 17 dana

ma ne nije,samo nastavi da ga slusas,daleko ces dogurati.
V

Vidi

pre 17 dana

On nije lud, dobro zarađuje. A vi samo nastavite, da ga gledate.
D

Deyan X

pre 17 dana

PFC nema igru. Protiv prvih 10 u nasoj ligi i kod kuce i na strani statistika je na strani protivnika. Dal je moguce da protiv Napretka izgubis kod kuce i da imas egal posed i broj shuteva u okvir gola manje od Napretka? Ne,to nije normalno. I tako iz kola u kolo. Evo sinoc,samo iole ozbiljnija ekipa mi im nemozemo nista.... Zar to nije dovoljno da se smeni trener. Zar to nije dovoljno da se Uprava rastera?
S

Slavuj

pre 17 dana

Ovo je jedan od razloga zašto kub propada. Nije katastrofa reče vječiti Ćurković, legenda St Etjena, i nije ga sramota. Bila je katastrofa prošle godine kada je Duljaj prosuo 12 bodova i od plus 8 došao na minus 4 i zasluženo zauzeo 4 mjesto. E to je bila katastrofa i da ste tada otišli i vi vječiti počasni predsjednici i direktori i Duljaj , ne bi došli u ovu situaciju da nam se ponovo reprizira prošla sezona. Prošle sezone 0:4 ove 1:2 , napredujemo, tako da za 2 sezone možemo očekivati 2:1 . Partizan na terenu izgleda nižerazredno i to je problem. Mislim da bi odbrana Teleoptika iz beogradske lige bila bolja od ove. Stvarno mi nije jasno zašto neko ko priča o tome koliko voli klub ostaje u njemu , bez obzira na katastrofalne rezultate, za koje je Duljaj najveći krivac zbog lošeg vođenja tima, ali ne i jedini.On neće otići sam. Oni neće otići sami.Nema predaje, niko nije kriv,ja preuzimam odgovornost, ne dam na tim i td....beskonačno. Nama kraj ovakvih legendi i rukovodioca ne trebaju neprijatelji, ni FSS ni sudijska organizacij, ni zvezdaši na svakoj mogućoj poziciji u državi. Mi smo sebi dovoljni. Nikola Pašić je rekao"spasa nam nema propasti nećemo" , na žalost mi ćemo ipak propasti. Ako neko nakon svega ovog ne bude pod ozbiljnom istragom zbog pljačke i urušavanja kluba, onda nam ostaju ipak one teorije zavjere kao logične. 7 godina bez titule, pet bez trofeja, stadion ruina, dug 50 milki i nama nije katastrofalna situacija i sve držimo u svojim rukama. Kako da ne! Što bi Pantelija rekao.. žao mi je što ste moja djeca , a ne djeca mojih neprijatelja..
i

ikis

pre 17 dana

Pored ovakvih legendi, neprijatelji nam stvarno nisu potrebni. Prosle godine bili četvrti ove izgleda treci, odbrana primila najvise golova u istoriji, nema igru, pola utakmica koje su pobedili bila čista sreća, u Evropi teška bruka i on zadovoljan? Valjda je čovek u godinama pa ga pamćenje slabije služi.
Z

ZV

pre 17 dana

Sta na sve ovo imaju da kazu dva prepostena strucnjaka, Bogdanovic Rade i Poledica Mirko,zna li se sta?
a

arroyo

pre 17 dana

ja bih tim stručnjacima najpre objasnio pravila fudbala da se ne blamiraju kad daju izjave
m

miki34

pre 17 dana

Ljutili se kad im Piksi rekao da ne zna kako su prvi i do sada bili, a realnost je da je duljaj izvukao 150 posto iz ovog tima, plus sto su imali sudjenje u njihovu korist prvi deo prvenstva.
2

22334455

pre 17 dana

Boze kakvi to monstrumi sede i rukovode ovim Partizanom. Kako mogu mirno fa spavaju, kakve li su to moralne spodobe
Č

Čičak traka

pre 17 dana

@ Grobar007 Pa dobro, 20.000 prosek na basketu a gde su pare od ulaznica? Zašto porez nije plaćen? 20.000 prosek na basketu a cene karata ko u Bundes ligi... i opet se skuplja od navijača da se plati porez, a onda se porez ni ne plati, samo se ućuti i pojo vuk magarca. Gde su pare od ulaznica, samo to me zanima.
З

Значи...

pre 17 dana

...у фудбалу гори, криза, потоп јер су други и не освајају трофеје. У кошарци су исто други и такође не освајају трофеје. Међутим, у кошарци не гори, није криза и није потоп. Занимљиво...
G

Grobar 007

pre 17 dana

Da li je tebi možda zanimljivo da dve zadnje godine KK Partizan igra u elitnom takmičenju i da ga samo nijanse dele od vrha. Da li ti je poznato da je prosek gledalaca Partizana preko 20.000. Da li ti je jasno da KK Partizan poštuje i respektuje sav košarkaški svet. Nadam se da si progledao.
П

Па...

pre 17 dana

...и у фудбалу вас само нијансе деле од врха. Нијансе које немате, као ни у кошарци. А 20 хиљада на кошарци показује да сте навијачи резултата. И нико у Европи не зна ни да постојите. Треба више да путујеш и упознаш странце.
Z

Znači

pre 17 dana

Sad je i on poturen, da uništi Partizan. Ovom ludilu se kraj ne nazire.
n

nick kerr

pre 17 dana

1) Дуљај бољи од Нађа; 2) Дуљај бољи од већине тренера које могу да доведу; 3) Без Дуљаја нема Срне ни његових играча које могу продати за 20 милиона евра 4) Ако Нађ заврши сезону, сигурно су трећи.
G

Grobar 007

pre 17 dana

U TSC nema ni jednog stranog igrača pa nas godinama razvaljuju, dakle do trenera je.

Bojank91

pre 17 dana

Ništa ne menjati dokle god su zadovoljni 2. mestom
G

Gost9

pre 17 dana

Tako je legendo,zauvek drugi.
N

Ništa

pre 17 dana

ne menjati,ne dirati ovako odgovara.
H

Haxer

pre 17 dana

Dok su nam ovakvi na celu kluba, boljitka nam nema..Od kad pratim na najnizim smo granima, ali jednom mora i ovo da prodje
N

Navijaci su krivi

pre 17 dana

Mnogo veruju u mali klub
j

jsd cirkus

pre 17 dana

ove sezone ni jednom nisu pobedili TSC gol razlika 4:8 dve pobede na vojnom stadiomu,Uzmite drugo mesto ako vas nije sramota
U

UPDP

pre 17 dana

Pokradeni smo protiv njih u prvom kolu.
N

Na barjaku Tole

pre 17 dana

Moze to jos gore, lagano....:))))
n

nadrealnooo

pre 17 dana

Zadržiti Igora Letaca Duljaja po svaku cenu!!! Nema zime za Zvezdu. Tek naucio da leti vi bi da mu kresete krila ...
L

Lepo je biti uz tebe partizane

pre 17 dana

Uvek si drugi i to nam ne smeta
M

Mrgud11

pre 17 dana

kakve ste vi lopine,,unistili ste Partizan
0

023

pre 17 dana

Fotka za istoriju. Luvr joj ne priliči, treba nešto grandioznije.
T

TD

pre 17 dana

Muzej vostanih figura.
P

Podrška za Duljaj

pre 17 dana

Bravo Ćure! Partizan je porodica a ovi drugi nek menjaju svoje trenere ako žele! Ivan Duljaj do titule!
P

PzKM

pre 17 dana

Ivan Duljaj Hahaha
B

B. Grobar

pre 17 dana

Mars izdajico, sramoto Partizanova.
s

srka

pre 17 dana

Pa šta ako se ne bude dugi?! Jel to smak sveta. Kakve bre kvalifikacije za Ligu šampiona?! Nemamo mi tamo šta da tražimo. Bolje je i ne igrati Evropu, nego je igrati onako kako je inače igramo. Svaki navijač Partizana mora da se pomiri sa činjenicom da se u ovakvom ambijentu u državi, nikakav uspeh u fudbalu napraviti neće i da je to fakat. Pa nama je uprava samo ispostava režimske stranke, obični klimoglavci i ništa više.
M

Megaloman

pre 17 dana

Vidim ja svuda politiku, baš kao i ti, ali hoćeš li ti obezbediti 10-tak mil od UEFE? Pitam te zaista. Treba biti malo i pragmatičan i gledati od čega se živi. Duki te ostavlja bez prihoda, ne vidiš? Nismo za Evropu, slažem se, ali nije ni Zvezda pa se uglavi u grupu LŠ i tamo inkasira 25 - 30 mil.
D

DS1989

pre 17 dana

Znaci za FK vam je kriva drzava a za KK ste zasluzni sami? Pare doneo deda mraz ili sta?
П

Па...

pre 17 dana

...иста управа вам је и у кошарци.
д

дежурникривац

pre 17 dana

Зато што вам друго место није дебакл зато и треба да одете из клуба и да вам до краја живота буде забрањен прилаз стадиону ! Багро лоповска ! Не заслужујете да вам се име помене !
p

prti

pre 17 dana

Alo bre, miran kad se prica o najvecoj legendi kluba a da je Srbin.
j

jasta28

pre 17 dana

Liga razmontirana,sve uprto da zvezda bude sampion. Cena svega toga raspad sistema, do te mere da i sama zvezda nema jaku utakmicu u ligi. Samim tim kuburi u evropi. A mi kao ovce navijamo jedne za druge a oni samo stancuju pare na nasu glupocu. A ovi jos gori kao prvi a ne kontaju da ih vuku za nos kao stoku sve ove godine.
д

дежурникривац

pre 17 dana

Ми и јесмо овце ! Отерали смо Ђурића по налогу државе . Крао је Ђурић , ок ,а јел ови не краду Вазура/Вучела ?? Он је бар имао резултате , освајали смо титуле .. Мислиш да Терзић не краде ? Краде и то више него сви његови претходници, али освоји титулу , пласман у ЛШ и когаа бригааа мајсторе за пар милиона ... Кажу дугови су огромни и код Звезде и код Партизана . Па кад то нису били ?? Такво је стање у држави да су сви на кредитима да би колико толико нормално живели , од плате се преживљава !!!
J

Jasta28

pre 17 dana

Nema nama napretka kad ti i dalje podrzavas kradju. Kakve veze da li uspeva Terza u tome ili ne kad liga cela kuburi?
l

linoleum

pre 17 dana

gospoda za sankom vam salje pice gospoda za sankom:
A

Apsolutno je debakl

pre 17 dana

bjekovic, zecevic, curkovic i vucelic, cetiri jahaca apokalipse, a sa njima i ovaj mladi pavijan vazura.
5

5.000.000,00 €

pre 16 dana

Новак Недић и слични јбветри...