Vazura, Duljaj, Vučelić i Ćurković (Star sport)
Vazura, Duljaj, Vučelić i Ćurković (Star sport)

Ivan Ćurković bi da Duljaj ostane: Nije ovo debakl, i dalje smo drugi

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.04.24. | 11:32

Počasni predsednik miran dok sve u Humskoj „gori“

Igor Duljaj zna da je nepoželjen, deo rukovodstva bi želeo da mu vidi leđa, a deo se ponaša kao da se ništa specijalno ne dešava u Partizanu. Sad, neko će reći da Ivan Ćurković nije u upravi kluba, što je papirološki tačno, pošto nema izvršnu vlast, ali kao počasni predsednik redovno dolazi na stadionu, pitaju ga za savet i možda će njegova reč uticati da se već viđeni rastanak sa trenerom ne desi.

Nekadašnji golman ostavlja utisak čoveka koji želi da smiri situaciju, a ona je na crno-beloj strani Topčiderskog brda sve samo ni izbliza komotna, posle četiri vezana poraza. Od toga tri u šampionatu što je dovelo do krajcovanja bodovne zalihe u odnosu na TSC na samo četiri razlike, kao i eliminacije od večitog rivala u polufinalu Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Baš zato su u Partizanu tokom nedelje veče zakazali sednicu Upravnog odbora za ponedeljak, ali ako se na njoj bude pojavio Ivan Ćurković, sve je moguće, pa i da dođe do obrta.

Igor bi treba da ostane, bez obzira na rezultatsku krizu. Vidite, Partizan nije na sredini tabele, Partizan je još uvek drugi na tabeli i ne vidim ovo kao neku vrstu debakla”, istakao je Ćurković za Sport klub.

Kao razlog zašto bi nekadašnji reprezentativni vezista trebalo da ostane, bivši prvi čovek kluba navodi skori završetak takmičarskog ciklusa

Poznaju se igrao i šef struke, celu sezonu su radili zajedno i momci veruju šefu. Ne mislim da je sada trenutak da se govori o smeni trenera. Trebalo bi završiti sezonu, boriti se do kraja, još uvek je sve u našim rukama. Tek kad se završi poslednje kolo treba razgovarati šta i kako dalje“.

Crno-bele boli što su u dva susreta sa ekipom iz Bačke Topole kod kuće bili nemoćni. Krajem novembra pretrpeli su težak poraz (0:4), a u nedelju veče izgubili bez stvorene šanse iz igre (1:2).

Taj TSC nije novina za nas. Mučio nas je i ranijih godina, mučio je i Crvenu zvezdu, evropska je ekipa i nije debakl što smo izgubili. Ne bi trebalo podizati paniku, jer je sve u našim rukama i smatram da Igor treba da ostane“, dodao je Ćurković, a prenosi Sport klub.


tagovi

FK PartizanMozzart Bet SuperligaIvan ĆurkovićIgor Duljaj

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara