Vladimir Ivić (printscreen©fckrasnodar.ru/ru/)
Vladimir Ivić (printscreen©fckrasnodar.ru/ru/)

Ivićev prelazak u Krasnodar zaboleo Izraelce: Ruski fudbal nije korak napred u karijeri

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.01.23. | 11:02

Srpski stručnjak zvanično preuzeo kormilo osmoplasiranog tima ruske Premijer lige

Juče je zvanično sporazumno raskinuo saradnju sa Makabijem, a od danas je Vladimir Ivić i zvanično preuzeo Krasnodar,potpisavši dvogodišnji ugovor koji važi do poslednjeg dana 2024. godine. Krasnodar je potvrdio dolazak srpskog stručnjaka na zvaničnom sajtu kluba, a i dalje nema potvrde koliko će Ivić zarađivati u Rusiji - dosadašnje informacije predviđale su između 1.000.000 i 2.000.000 evra po sezoni.

Strateg koji je u trenerskoj karijeri samostalno predvodio PAOK, Makabi i Votford preuzeo je kormilo osmoplasiranog tima Premijer lige i u nastavku sezone - a ostalo je još 13. kola do kraja - pokušaće da ga lansira ka vrhu tabele. Pritom, po odlasku iz Tel Aviva, Ivić je džentlmenski obećao da tokom prelaznog roka neće pokušavati da oslabi klub u kojem je donedavno radio, pokušajima da angažuje njegove fudbalere.

Izabrane vesti

Ivić je ostavio Makabi na drugoj poziciji sa šest bodova deficita u odnosu na lidera i imenjaka iz Haife. Učinio je popularne Žute najboljom odbranom lige (samo sedam primljenih golova na 16 utakmica), prerani odlazak svakako je zaboleo čelnike kluba. To pokazuju izjave koje su se pojavile u izraelskim medijima poput one da odlazak u ruski fudbal, u trenutnoj situaciji (ratno stanje prim. aut.) nije korak napred u karijeri.

Ivićevi pomoćnici u Krasnodaru biće Miloš Veselinović i Siniša Gogić dok je mesto trenera golmana rezervisano za Kristosa Kelpekisa sa kojim takođe sarađuje još od vremena u PAOK-u.




tagovi

KrasnodarVladimir IvićBelorusija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara