(©Reuters)
(©Reuters)

Između Pakete i Sitija stoji 15.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.08.23. | 15:35

Toliko „fali“ Građanima da bi podmirili Vest Hem

Što se tiče Lukasa Pakete, on je dao reč Mančester sitiju i vidi sebe u predstojećoj sezoni kao igrača Građana. Valjda neće biti kao Nikola Mirotić i njegova reč...

Brazilski vezista se dogovorio sa prvakom Evrope i Engleske, dobio je ponudu za šestogodišnji ugovor i on je prihvatio. Koliki je novac u igri, to je za sada nepoznato, ali brzo će se i to obnarodovati.

Izabrane vesti

Međutim, ono što Paketinu sreću za sada kvari je volja Vest Hema, koji nije zadovoljan Sitijevom ponuda. Prva je bila 80.000.000 evra, pa je ekspresno odbijena. Nova koja je poletela sa plave strane Mančestera ka Londonu iznosi 85.000.000 evra plus 10.000.000 kroz bonuse. Ipak, ni to baš nije po volji Čekićara.

Sve je to otkrio menadžer Vest Hema Dejvid Mojes.

„Tačno je da smo dobili ponudu Mančester sitija za Lukasa Paketu, ali za sada je dosta ispod onog što klub traži“, rekao je šef struke Čekićara.

Kako tvrde engleski mediji, Vest Hem traži fiksnih 110.000.000 evra, nikakve bonuse, jer je to novac po sistemu „može da bude, ali ne mora da znači“. Bez obzira na sve, u taboru Sitija su optimistični da će se na kraju dogovoriti sa klubom iz Londona. Paketa čeka to zeleno svetlo, pa da spakuje sve u pakete za selidbu u tabor šampiona Evrope.


tagovi

Lukas PaketaMančester SitiVest Hem

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara