Komentari na vest

Između Pakete i Sitija stoji 15.000.000 evra

M

Mr007

pre 9 meseci

Ovaj transfer ima logike samo ako ode Bernardo Sillva,sto je vrlo moguce da se dogodi. Nije Paketa ta klasa,ali sasvim korektna zamena.
G

Gaizka

pre 9 meseci

Koliko je površno pisanje da Siti ima 3 tima, 30 igrača i slično. Od svih premijerligaša prošle sezone, Siti je koristio najmanje igrača, svega 24 (od toga je u poslednja 2 kola ubacio tri nebitna mlada igrača da odigraju jer je liga bila osvojena), tako da je Siti koristio 21. igrača prošle sezone. Poređenja radi, najviše je koristio Southamton čak 36. U ovih 21 su naravno ubrojani i Cole Palmer, Rico Lewis, Sergio Gomez, golman Ortega.. Ove sezone pored startnih 11, imaju još svega 6 ili 7 igrača na klupi koji mogu da igraju i to su Ake, Akanji, Kovačić, Lewis, Alvarez i Palmer. Ne računam nepoznanice poput McAtee, Oscar Bobb, Perrone.. koji će biti prosledjeni na pozajmice. Dakle Siti ne da ima previše igrača, nego ima premalo s obzirom da redovno igraju na svim frontovima do kraja. Njima pored Pakete nedostaje još jedan igrač na krilnim pozicijama da bi mogli da kažu da imaju kompletiranu ekipu.
R

Rui Costa

pre 9 meseci

Ništa gori igrač od Rajsa i Kaiseda. Drugačiji tip svakako. Drugo, rijetko sad se može nać igrač ovakve tehnike i sa urođenim šmekom i vicom u igri. Velika greška Milana je bila njegova prodaja. A cijene su takve danas da se ne treba čuditi. Savršeno se uklapa u Pepov sistem igre.
G

Gaizka

pre 9 meseci

Još jedan igrač jak na lopti koji lako rešava presing, i koji je dobar u igri 1 na 1 na malom prostoru i probijanju bunkera. Rodri, Kovačić, KDB, Foden, Grealish, Bernardo, Paqueta.. svi izuzetno dobri na lopti, nema više Sterlinga, Sanea, Jesusa.. što im treba avionska pista da bi napravili razliku na terenu. Skup naravno, ali ko danas nije skup? Pitanje je osnovno, da li će biti pojačanje, a zbog 10-15 miliona se Siti sigurno neće "razbijati".
h

hmhmhm

pre 9 meseci

100 miliona za gvardiola i 100 sad za jos ovog..200 milki 2 igraca....bas lepo.......no comment.
n

nR

pre 9 meseci

Ja cu da dam iz svog dzepa! Nije problem ako je samo toliko.
M

MCFC

pre 9 meseci

Kao vatreni navijac Cityja duzi niz godina,mogu samo da kazem da ovaj ne vredi 50 60max i da ie ovo preterivanje ali verovatno Gvardiola zna sta mu treba.
S

Sandman

pre 9 meseci

Vatreni navijac Sitija? 😂
H

Hranča

pre 9 meseci

Duži niz godina🤣
K

Krnda

pre 9 meseci

Ne mogu da shvatim kuda ide ovaj svet... Tolike pare za fudbal, a deca se lece preko SMSa..
i

idemoo

pre 9 meseci

Ko sto ja i ti visimo ovde a ne idemo u narodnu kuhinju da pomognemo. Ljudi rade sta im je isplativo.
G

Grey

pre 9 meseci

Izgleda da ce sad cena prosecna biti za igraca 100 miliona, ovo je ludilo sta se radi...
@

@@@

pre 9 meseci

Pranje para.
B

Boogy

pre 9 meseci

Inflacija. Veliki prihodi od tv prava, rekordni sponzorski ugovori... Rekordni transferi i plate...
.

....

pre 9 meseci

"Sića"
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Gvardiola dovede 3 tima, i onda udri. To je nacin na koji dominira. Inace je prodavac magle od trenera. Tim od 45 kvalitetnih igraca moze da vodi i sundjer bob.
К

Кљаки

pre 9 meseci

Ако стварно верујеш да би са тим новцем и фудбалерима резултате имали СТАНОЈЕВИЋ СТАНКОВИЋ ЛАЛАТОВИЋ РАСТАВАЦ БАТАК онда....
p

pozdrav

pre 9 meseci

Vidi onda kontaktiraj ih Patrice,jako me zanima tako pametan kako bi ih ti vodio
z

zivoraddd

pre 9 meseci

I Celsi je imao 3 tima, pa nije dominirao. Sto nije dominirao PSZ? Koja 3 tima je Gvardiola imao u Barseloni?
T

Ti se izgleda

pre 9 meseci

Baš razumeš i baš pratiš njegov rad. Prodaje maglu i dve triplete. Hmmmm... Prodaje maglu i svi kopiraju njegovu igru. Hmmmm...
K

Kažeš?

pre 9 meseci

Kažeš 45 igrača? Druže, u roster Sitija ima 26 igrača. Čelsi 33 igrača, Arsenal 33, Junajted 34. Ali dobro, na internetu svako može da napiše šta god hoće, koga briga da li je tačno ili ne.
A

Aleksejko

pre 9 meseci

Tačno,sigurno je tako, evo gledamo neverovatne dominacije Celsija, Mancestera, Psg...niko nikad ne može da ih pobedi, svake sezone osvajaju preko 100 bodova u svojim šampionatima. Siti trenutno ima 27 igrača koji konkurišu za prvi tim a više od polovine lige ima preko 30 igrača, Mančester, Celsi, Njukastl, Liverpul i Arsenal imaju preko 33,e pa sad ti sedi i računaj koliko je to tri tima.
r

roni

pre 9 meseci

koji crni paketa pa sve sto igra on moze i foden samo 249x bolje.pepa ili su oteli ili je imao mozdani udar.
R

Roni brate

pre 9 meseci

Vidi nekako nađi telefon od Begiristajna, zovi čoveka, reci im da prave grešku...
M

Mika iz Trstenika

pre 9 meseci

Za te pare liverpul je doveo mekalistera i sobolsaija
a

aaaa

pre 9 meseci

i 20 miliona vise za Kaiseda.