Nikola Mitić (©Starsport)
Nikola Mitić (©Starsport)

Jesenas šesti, danas borba za opstanak: Voždovac smenio Mitića posle dva boda na 11 mečeva

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 13:41

Čeka se njegov naslednik

Sa Markom Savićem na klupi Voždovac je pobeđivao Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Novi Pazar i šepurio se sa šestog mesta na tabeli Mozzart Bet Superlige. Ali kada su u zimskom prelaznom roku otišli neki od nosioca igre poput Bogdana Jocića, Borisava Burmaza i Nikole Zečevića, a za njima i sam Savić, počeo je strmoglavi pad Zmajeva.

U 11 prolećnih mečeva ekipa je osvojila samo dva boda i kao logična posledica – rastanak sa šefom struke Nikolom Mitićem, koga su na krovu tržnog centra najavljivali kao najmlađeg u istoriji Mozzart Bet Superlige (što on nije, jer je Marko Nikolić u Radu bio mlađi) da bi sada morali da priznaju: nekad je i iskustvo vrlo važno.

Izabrane vesti

Posle serije loših rezultata Voždovac je sada na šestom mestu na tabeli prvenstva Srbije, samo dva boda ispred Železničara i automatskog ispadanja u Mozzart Bet Prvu ligu. Tri stepenika ispred je IMT, koji po trenutnom plasmanu ne bi morao ni u baraž.

Grčevita borba za opstanak čeka dakle Zmajeve u finišu sezone. Počevši već od ponedeljka kada Beograđani u Ivanjici gostuju kod Javora. Stoga su u Zaplanjskoj rešili da pokušaju da ekipi razdrmaju šok terapijom.

Nakon serije loših rezultata došlo je do sporazumnog prekida saradnje sa našim dosadašnjim šefom struke Nikolom Mitićem kome se ovom prilikom zahvaljujemo na svemu sto je uradio za FK Voždovac. U najkraćem roku javnost ćemo obavestiti o treneru koji će nas predvoditi u narednom periodu. Nikoli želimo svu srecu ovog sveta, privatno i profesionalno, a vrata našeg kluba za njega ostaju zauvek otvorena”, rekao je sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević.




tagovi

Nikola Mitićfk voždovacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara