Hese Rodrigez (AFP)
Hese Rodrigez (AFP)

Iznenađujuće pojačanje za Dejana Stankovića: Potpisuje zvezda padalica

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.02.23. | 14:43

Bivši napadač Reala i Pari Sen Žermena već doputovao u Đenovu

Ušla je Sampdorija u zimski prelazni rok sa velikim ambicijama, ali malim mogućnostima. Zbog loše finansijske situacije, klub iz Đenove je zimski „merkato“ završio sa prosečnim pojačanjima poput Lamersa, Guntera, Najtinka, Kuizansa... Bez potrošenog evra jer je Dorija bila u mogućnosti da realizuje samo pozajmice.

Ali tu nije stavljena tačka na pojačanja. Pred potpisom za Sampdoriju je sada zvučno i besplatno ime – Hese Rodrigez. Kontroverzni Španac je jutros doputovao u Đenovu na konačan dogovor i potpis ugovora.

Izabrane vesti

Nekada veliki talenat Real Madrida i potom skupoceno pojačanje Pari Sen Žermena (plaćen 25.000.000 evra) slobodan je od sredine januara kada je raskinuo ugovor sa turskim Ankaragudžuom. Kao slobodan igrač ima pravo da potpiše za Sampdoriju i van prelaznog roka, ali za to treba da se ispuni jedan uslov.

Sampdorija prvo mora da realizuje prodaju štopera Omara Kolija u Bešitkaš jer prelazni rok u Turskoj još traje. Čim defanzivac iz Gambije oslobodi mesto, Sampdorija će registrovati Hesea. Pregovori sa Turcima su u završnoj fazi tako da potpis Španca za klub Dejana Stankovića deluje kao formalnost.

Heseova karijera se već godinama nalazi na stranputici. Otkako je potpisao za PSŽ krenuo je da pada. Sveci su ga slali na pozajmice u Las Palmas, Stouk, Betis i lisabonski Sporting ali niko nije hteo da ga zadrži. Pažnju je više privlačio burnim privatnim životom nego partijama na terenu. Kada je u decembru 2020. raskinuo ugovor sa Pari Sen Žermenom, potpisao je za Las Palmas ali su ga Španci posle godinu i po dana pustili da besplatno ode u Ankaragudžu. Tamo je potrajao šest meseci posle čega je raskinuo ugovor.

Sada će pokušati da karijeru rehabilituje u Italiji...


tagovi

Hese RodrigezZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara