Komentari na vest

Javor se nulom održao iznad crvene zone, novosadska Mladost usamljena na dnu

v

vidoviti

pre 12 meseci

Au brt usamljeni pa sa 3 boda uz poraz ovih iznad gotovo pa izlaze i iz baraza mada je sve to zatvoreno nema njima srece a po igri mislim i Radnickom
e

elmaestro34000

pre 12 meseci

Fora je u tome sto posteno ne mogu da pobede nikoga. Sada imaju utakmice gde im sklanjanja nema, pa da vidimo taj kvalitet.
e

elmaestro34000

pre 12 meseci

Gat mora da ispadne, stvarno su uzasna ekipa, a sudije ih ozbiljno guraju. Danas cist penal za Javor nije sviran kod povlacenja Tojcica za ruku kod kornera. Javor gotivan kao i uvek, igra posteno i gura svoju pricu sa par interesantnih igraca. Nadam se da ce sledece kolo Spartak zapecatiti sudbinu Gata jer su igracki 10 klasa iznad.
B

Bane1989Ns

pre 12 meseci

a zasto prijatelju mora Gat da ispadne?Oces Beogradsku ligu kao nekad od 16 ekipa 8 Beogradskih.Zasto da Novi Sad kao grad nema dva prvoligasa?
e

elmaestro34000

pre 12 meseci

Jer su instant klub kojeg da nije pustila Kolubara, sad bi vec ispali iz lige, vrlo jasno objasnjenje. Za razliku od Javora koji igra posteno.
N

Nenad1246

pre 12 meseci

@elmalosutra Javor i poštenje u istoj rečenici? Najbolje bi bilo kad svih 8 klubova iz plej auta ispalo.
F

FKCZ1991

pre 12 meseci

Aj da oslobađaju onaj stadion Vojvodine, 2-3 godine Proleter sada Gat, vreme je da Voša sama koristi svoj stadion jer izgleda da imaju najbolji podlogu samo je evo 3-4god oru dve ekipe… treba poostriti pravila ucesca u super-ligi (vez svog stadion a nema ni ogranja) ili da moze na tuđi stadion ako primarni klub igra u nizi rang
D

Da se zna….

pre 12 meseci

Stadion u Novom Sadu je u vlasništvu grada Novog Sada a ne FK Vojvodina!!!
I

IC032

pre 12 meseci

ljuljaj Javore do opstanka.
c

celzijan

pre 12 meseci

gojkovic ubedljivo najbolji igrac javora!celu utakmicu je imao igraca koji ga je pratio po celom terenu(maksimovic)ima i toga jos....a gojkovic je pokazao i u ovoj teskoj utakmici da je igrac koji mnogo zna fudbala uvek dobro pozicioniran na terenu!igrac je i za zvezdu i partizan ali najbolje bi bilo za njega da karijeru nastavi u inostranstvu u nekoj ekipi koja hoce da igra fudbal u kojoj moze da napreduje i u narednom periodu moze da napravi ozbiljnu karijeru!!!!!
v

vgdge

pre 12 meseci

Nije najbolji mada jeste medju boljim, ali ako gledamo ko je najbolji to je Kempbel jer oko njega se sve vrti skoro i nejgove brzine aistencije prema Gigicu. Uz to mada nije toliko primetan kao bitan jer igra na poziciji zadnjeg veznog je Dukure koji toliko toga daje Javoru u napadu ali odbrani pre svega i pokrivanju sredine terena, jer kada ne igra vidimo da lakske primaju golove. Tako da ima par igraca uz Gojkovica koji su najbolji u Javoru. Ali ima i pored njih igraca koji su sve bolji i postaju sve bolji i bitniji, od golmana Manojlovica pre svega preko Tojcica itd..