Komentari na vest

Jedan čovek nije veći od Kluba, ali dvojica su možda i bili dok ih alkohol nije razdvojio...

O

Olipm

pre 13 dana

Bravo za tekst. Jedino o cemu bi se moglo polemisati je to da po meni Briz i nije veci klub od Olipiakosa.
G

Gorostas

pre 13 dana

Zelja je veci od sviju. Drzim Zeljovu sliku u novcaniku i na zidu kad VEC nemam krsnu slavu i ikonu
G

Gorostas

pre 13 dana

Zelja je veci od sviju. Drzim Zeljovu sliku u novcaniku i na zidu kad VEC nemam krsnu slavu i ikonu
L

Liga sampinjona

pre 13 dana

Jedan od lepsih gradova Evrope ,Briz❤️A i momci igraju sjajno bravo!Samo neka su Grke izbacili.
P

PAOKARA

pre 13 dana

Ma vazno da su Grci izbacili hrvate i turke.
r

redmi

pre 13 dana

Ovo što radi Briž je naučna fantastika za ove naše zaostale klubove. Samo pročitajte cifre od prodaje do ulaganja, plus dobri rezultati.
G

Gost1234

pre 13 dana

Samo si zaboravio da oni funkcionisu u Belgiji, a nasi klubovi u Srbiji!!!!!!!! Njima je pa jedno milion puta lakse da dovedu igraca nego bilo kom nasem klubu. Briz je jedan od najlepsih gradova Evrope, stadioni su im top, a ovde dovedes stranca iz eu i odvedes ga da igra u Ivanjici na primer. Mi mozemo, mislim, konkretno na Zvezdu, da dovedemo igraca koga oni hoce jedino ako mu platimo duplo vise, i to je pitanje. Evo ti ovde na slici ovaj Sinkernagel, ni mrtav nije hteo u Zvezdu. I to je razumljivo, iz Danske u Srbiju samo po kazni. I to kazem kao neko ko prezire zapad i njihove nove vrednosti. Pa cak su i grci tu u velikoj prednosti u odnosu na nas, dobra liga, konkurencija, normalni stadioni, lepi gradovi, more. Izuzetno je tesko dovesti dobrog igraca u ovu nasu ligu. Jedina opcija su afrikanci, jer njima je bilo kakva Evropa spas, i anonimni azijati i juznoamerikanci…….
G

Gostgost

pre 13 dana

Azijati ne mora da budu anonimni, njima je sve to Evropa, i oni bi i dosli u Srbiju direktno. Ali da, ograniceni smo na Afrikance, i Juznoamerikance koji prolaze zapadnjacima i Arapima ispod radara.
S

Stop porocima

pre 14 dana

Bravo za tekst. Čovek odlazi sa svog radnog mesta, jer očigledno ima problem sa alkoholom, a to izgleda uopšte ne utiče na njegovo efikasnost, uspešnost na poslu, več NARUŠAVANJE IMIDŽA KLUBA. Dakle, dobar si, donosiš nam lovu, ali nas sramotiš i stvaraš lošu sliku o nama, moraš batice da ideš. Kod nas predsednici, vlasnici, funkcioneri klubova, obrnuli igricu 😑 za njih je alkohol prevaziđena stvar, oni uzimaju nešto jače, brže, bolje, južnoamerički omiljeni proizvod 🇨🇴⚪ I nikom ništa, nahvataju ih sa time u kolima, usnime ih sa time u loži da se poslužuju, u klubovima noćnim, pred kamerama da takvi izađu pred novinare, neki čak i utakmice vode pod dejstvom 🇨🇴⚪ i NARAVNO: NIKOM NIŠTA. Kakav imidž, kakvi bakrači. Ovde se SVE MOŽE. Pozdrav