Slavlje Luke Jovića (Reuters)
Slavlje Luke Jovića (Reuters)

Jovićev odgovor na crveni karton: Trzaj glavom, pa čista emocija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.02.24. | 19:18

Peti pogodak srpskog golgetera u 2024. godini, ukupno osmi u dresu Milana

Našao se Luka Jović na udaru javnosti pre nekoliko dana kada je direktnim crvenim kartonom početkom drugog poluvremena pomogao Monci da ubedljivo sruši njegov Milan. Bilo je, istina, mnogih koji su javno tvrdili da Srbin nikako nije zaslužio isključenje, ali činjenica je da je na provokaciju protivničkog štopera naseo.

Četiri dana kasnije, najbolja moguća reakcija, najupečatljiviji mogući odgovor na nepromišljen potez koji je napravio protiv Monce. Gol Renu u revanšu plej-ofa Lige Evrope. Stefano Pioli ga nije kaznio, već mu drugi put zaredom dao šansu u startnoj postavi koji je Luka momentalno iskoristio.

Izabrane vesti

Ren je ranim golom uzdrmao Rosonere, ali je Jović samo nekoliko minuta kasnije, sredinom prvog poluvremena trznuo glavom posle majstorske asistencije Tea Ernandeza. Golman nije mogao ništa, Luka je proslavio gol sa saigračima, a potom se okrenuo ka tribinama uz urlik zadovoljstva. Čista emocija za potvrdu koliko je momku iz Batara značio ovaj pogodak, prvi od 3. februara, peti od početka 2024. godine, a ukupno osmi u dresu Milana.



tagovi

Luka Jović

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara