Komentari na vest

Junajted na ivici najgore sezone u istoriji, Ten Hag beži sa konferencije, a Garnaćo samo potpaljuje

D

DarkoSrbija

pre 18 dana

Posle tih silnih brukanja dao bi im kofere i na raniji odmor..zadrzati Hojlynda,Garnaca i Maina i pustiti klince iz akademije na ove zadnje utakmice..a kad se zavrsi sezona krenuti na veliko ciscenje..Redklif je postavio dobre ljude u upravi znaci sad treba nastaviti od trenera pa dalje..
G

Gost2

pre 18 dana

United ima povrijedjene igrace ali nema kvalitetne zamjene na klupi, to ih je kostalo ove sezone a i dalje trpe zbog toga i prave stetu samo sebi. Vidjeli smo juce jel ono bila ekipa koja igra zajedno, ili kao raspustana banda u kojoj radi ko sta hoce. Sta je stim povrijedjenim igracima koliko znamo niko od njih nije imao lomove nogu, ruku pa da moraju na dazu pauzu sve neke sitne povrijede. Varan , Lindelof, Marcijal, Martinez, Shaw jednostavno ako nemogu vise zna se pozz momci. A pogotovo Varan, Lindelof, Marcijal rijesit ih se sto prije, za Cazemira je isto potrebna kvalitetna zamjena Bruno isto, vratit Grinvuda dodati dobrog spica uz Hojlunda pozzzz

Scholes

pre 18 dana

Prvo sta treba videti u Junajtedu jeste taj fizio i medicinski kadar, jer ovoliko povreda u jednoj sezoni nije normalno. Drugo, iako ga malo opravdavaju sve te povrede, ne opravdava ga cinjenica da za potrosen novac na igrace on je doveo sve sam krs. Ma koliko mu ekipa bila desetkovana neki igraci su tu maltene cele sezone, pa cak i ti igraci na terenu izgledaju kao da se nikad nisu videli, a kamoli igrali fudbal zajedno, fudbal i taktika su nula. Ten Hagov ego takodje ne doprinosi nicemu. Na onako sraman nacin oterati De Heu, a dovesti ovog cirkuzanta Onanu, van svake pameti. Kazemira je totalno unistio svojim amaterskim fudbalom, depresivnog Sanca jos vise udepresivio i oterao, a onda se uzda u tinejdzere i jos je nezadovoljan kad ne odigraju dobro, sramno. Trebao je da se zauzme za Grinvuda i vrati ga u tim, u celoj toj prici samo Junajted ima problem, a decko i dalje s tom devojkom i cak ceka/dobio dete s njom. Definitivno se pokazalo da Ten Hag nema znanje da oformi Junajted, ali ne znam koji trener od nista moze napraviti nesto. Ovde kompletna ekipa treba da se promeni, a niko u upravi Junajteda to ne shvata, niti zeli da shvati. Imali su priliku sa seikom, propustili je, sad ce se zlopatiti novih 15 godina sa Retklifom i pijavicama Glejzerima. Kad bi dali odresene ruke Murinju, on bi bio najbolje resenje za remont Junajteda, uz uslov da mu daju najmanje 6 godina da se bavi reformom.
M

Mitrandir

pre 18 dana

Ja ne znam šta misle ovi klubovi u Engleskoj kad dovedu trenera koji dominira slabom ligom kao što je holandska. Šta kao to će sada uraditi i u Engleskoj? Tako slično može proći i Amorim ako ga uzme neko. Više vredi neki zapažen rezultat u ligi petice bez osvajanja ,nego titule u Škotskoj/Portugalu/Holandiji.
A

Ajdehoven

pre 18 dana

Vratite zalizanog egoistu da ceka loptu u peterac. Kikiriki utakmice da igraa
@

@@@@

pre 18 dana

Svi su propali nakon Fergusona pa će izgleda i Ten Hag. Ništa novo.
R

Radem

pre 18 dana

MU ne valjaju samo sreda i krajevi, ostalo je dobro😀. Mislim da treba promeniti pre svega trenera, jer ovaj ne moze da motivise ekipu (da li ga bojkotuju ili je takav nesto ima),a i doveo je pola holandske lige i bivsih igraca. Svaka utakmica 10 igraca povredjeno. Bekovi i krila su truba. Hojlund je ok, al je mlad, treba i iskusniji spic. Ima jos mnogo sta treba, pa videcemo
n

nedano

pre 18 dana

Nisu imali trenera da valja poslije fergusona. Sad ce neko spomenuti murinja, pa taj lik je dobio nogu u totenhemu i romi kud ces dalje. Van gal i solskjer takodje nista specijalno. Moyes bunkeras, neki dan protiv leverkusena 33:1 u sutevima. Ragnik je tu samo privremeno bio. Ovaj lik spominje neki proces, a masio svako pojacanje. Istresli za kazemira 80 mil, a vec je u 32-oj godini i vec moraju traziti zaamjenu. Sta ti mozes sa antonyem uraditi? Plafon holandska ili bundesliga. Hojlund isto suvi prosjek igraca, 20-30mil max. Kazu da mu ne namjestaju prilike, pa jeste vidjeli solankea kako rijesava situacije i sam sebe dovodi u priliku, Isak isto tako. To su dobri napadaci. O mountu, malacii, amrabatu, onani da ne pricamo. Nema tu trunke kvalitete da se prica o nekom procesu. Mogu probati sa de zerbijem koji gaji ofanzivan stil i pokazao se koliko toliko u PL. Liverpul ce pokupiti amorima. Nema puno kvalitetnih trenera zaista.
G

Gostgost

pre 18 dana

Samo si zaboravio Murinja sa kojim su bili drugi posle tada prejakog Sitija, i osvojili 3 trofeja. Ali su izabrali da drze stranu primadoni Pogbi, koji je i tada vec bio polubivsi igrac. Tako da su sami krivi.