Juve nudi Pogbi ugovor na tri godine i Vlahovićevu platu, na meti i nemački štoper

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.03.22. | 11:58

Klub iz Torina vraća se starom dobrom receptu...

Ozbiljno je trošio Juve poslednjih godina. Transferi Ronalda, De Lihta ili Vlahovića spadaju u najveće u istoriji fudbala, kasa je dobrano ispražnjena, tu je i neizbežan uticaj pandemije, pa nikoga ne čudi što u Torinu planiraju da se na leto vrate staroj, oprobanoj metodi - dovođenju slobodnih agenata.

Imao je Juve dobra iskustva sa Pirlom, Lusijom, Kedirom, Danijem Alvesom, Rabioom... Pre ravno deset godina napravio je jedan od najboljih poslova ikada kada je bez obeštećenja uzeo tada mladog Pola Pogbu iz Mančester Junajteda, a sada planira da "reprizira" taj poduhvat. Ponovo je meta Pogba i ponovo bi mogao da dođe baš sa Old Traforda.

Izabrane vesti

Fracuskom vezisti ugovor ističe na leto i kako stvari trenutno stoje od obnove saradnje nema ništa. Dugo se već spekuliše da Juve prati situaciju, a dolazak Maksa Alegrija na klupu, odnosno njegov povratak, samo je intenzivirao celu priču. Jer ljudi bliski Pogbi tvrdi kako je ovaj iskreno srećan i zadovoljan bio jedino u dresu Stare dame dok je ekipu vodio iskusni stručnjak.

Gazeta delo Sport javlja da su čelnici kluba iz Torina zatražili od Pogbinog agenta Mina Rajole da ih obaveštava o svim ponudama koje stignu na njegovu adresu, jer su ozbiljni u nameri da ga angažuju i žele da budu upućeni u sve što se događa.

Navodno, Juve je spreman da Francuzu da platu koju ima Dušan Vlahović (7.500.000), s tim da bi ta cifra lako mogla da nasraste i do 10.000.000 u zavisnosti od rezultata i trofeja.

Pogbi će biti ponuđena saradnja na tri godine.

Povratak francuskog reprezentativca svakako će biti prioritet kluba iz Torina na leto, ali ozbiljno se radi i na angažovanju štopera. Trenutno je u fokusu Matijas Ginter iz Menhengladbaha kome ugovor ističe i već je obavestio ljude iz uprave da odlazi na kraju sezone.

Ginter je međutim želja još nekoliko ekipa. Pre svega, ozbiljna je opcija da odmeni Zilea u Bajernu ukoliko ne dođe Andreas Kristensen, a interesovanje je pokazao i Inter.


tagovi

Pol PogbaMatijas Ginter

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara