Komentari na vest

Kakav Siti - strašan Siti: Golčina kralja Etihada De Brujnea ukrasila sedmicu protiv Lidsa (VIDEO)

D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Ja kad odigram 2+ , oni igraju 1-0 , juče igram 2‐5 oni 7+ , ali iskreno baš su dobri .....
v

velikipozz

pre preko 2 godine

Jeste,jeste,Pep katastrofa trener... :D A osvajanje lige sampiona je uprziti jaja...jao boze strucnjaka...
D

Duh iz boce

pre preko 2 godine

Jos jedna ovolika pobeda i zreli su za kiks. To je obicno najava, jer posle tropskih vrucina dolazi nevreme. Najopasniji su mi kada pobedjuju umerenim rezultatima, kroz odlicnu igru. Da se razumemo, City je izvanredan, lete po terenu i unistavaju vecinu protivnika, a za LS ima kandidata jos, sa istom ili slicnom igrom. Uostalom, ko je, onako iskreno, mislio da ce Chelsea uzeti to prosle godine.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Mora se konstatovati da je Dzerard veliko pozitivno iznenadjenje. Radio je dobro u Rendzersu, ali zna se da je u tom trenutku Seltik bio na najnižim granama u istoriji svojoj. Pa je i bilo sumnje. Ovo sto radi u Vili je za svaku pohvalu. Cvrsto, napadaccki, ozbiljno. 4 pobeda u 6 meceva, Aston vila jos 3,4 pobede i ostvarila ono sto je zacrtano za ovu godinu a to je opstanak. Bravo za Dzerarda!!!!
V

Varela

pre preko 2 godine

Kakav opstanak druže imaju odličnu ekipu pravljeni su za top 8
A

Artur2

pre preko 2 godine

Koliko je sve lijepo kad nema sterlinga,samo njegova pojava na teren ubije mi volju za fydbalom
G

Gost....

pre preko 2 godine

Lidsu fali iz prve postave pet sest igraca inace nebi bio ovaj rez pozzzz
P

Peki30

pre preko 2 godine

O Sitiju je suvisno pricati, najbolja svetska ekipa, trenutno samo Liverpul i Bajern su taj nivo. Moraju osvojiti ligu sampiona, zasluzili su. Steta zbog Bijelse, Lids je sjajan tim, sa kicmom i karakterom, nisu ovo zasluzili
9

951357

pre preko 2 godine

Što bi rekao Pep, ispoštovali ih. Šteta za moj Lids, ali dobro. Ovo je da im naplate zbog prošle sezone i pobede na Itihadu. Ajmo Lids, mora da se ostane u ligi!
C

Cinjenica

pre preko 2 godine

Sila su nema sta,fino ih je gledati.Imam osjecaj da jedno 7-8 % svih top fudbalera svijeta u Sitiju.
F

FM

pre preko 2 godine

Svake godine su favoriti da osvoje LS, barem po kvotama bukmejkera, a jos ni jednu nemaju. Kad se dodje u finale, a pehar na dohvat ruke, zadrhte noge, glava ne radi kao kad sef izvede najjaci sastav u Liga Kupu protiv nemocnog Burtona, pa onda bude brodolom. Prisitak na City ce svake godine bi samo veci, a to im nece doneti nista dobro. Vec 5 godina unistavaju konkurenciju u PL, izuzev Liverpula u 2018. i 2019., proglasavaju se najboljim timom ikad, a onda ih u kasnim fazam LS rastave na proste cinioce. Gvardiola je trener stvoren za ligaski sistem. Ni sa Bajernom nije uspeo nista u Evropi da napravi, a imao je tu srecu da vodi jedan od najboljih timova u istoriji sporta, pa je uzeo tu LS sa njima, iako bih rekao da su tu zasluge bile najmanje njegove.
м

м11

pre preko 2 godine

Док је Гвардиола нормалан сити игра супер у лш, када почне да измишља Сити испадне. Прошле године поред здравих Родрија и Фернандиња он на задњег везног ставља Гундогана преко којег Челси даје гол и побеђује у финалу. Нема везе са притиском.
A

Auhhhh

pre preko 2 godine

Ne bih se slozio sa tobom.Liverpul je pre par sezona izbacio siti u cetvrtfinalu skandaloznim sudjenjem.Bila je to zaista veliko blamiranje sudija,da ne pominjemo ljorenteovu ruku u sezoni kada je siti bio najbolji na svetu.Svake sezone su sve stabilniji i bolji i trofej ls ce doci sa ovakvom dominacjjom samo je pitanje vremena.Da se ogradim nisam navijac sitia niti volim upumpavanje tog silnog novca.Ali ovo upumpavanje je isplativo jer su klub sa ozbiljnim menadzmentom i strategijom.Deluju kao jedan od 3 najorganizovanija kluba na svetu...
T

Triumff

pre preko 2 godine

Donekle si u pravu, ali preterujes. Kojih 5 godina je Siti favorit za LS? Ako realno sagledamo. Da li stvarno mislis da je ona generacija sa Kompanijem, Davidom Silvom i Aguerom bila spremna da uzme LS? A bekovi Klisi,Kolarov, Zabaleta, golman Hart... U prvih 5 favorita mi nikad nisu bili. Po mom misljenju, Siti je zreo i konkurentan tek poslednje dve godine. Medjutim ima jos dosta klubova koji zarko zele svaku LS. Bajern, Liverpul, Celsi, PSG, Real. Tako da nije lako osvojiti,ali ipak neko osvoji, tako da se slazem sa tobom u potpunosti za Gvardiolu,mnogo jaci je u ligaskom sistemu, u Evropi u poslednjih 11 godina jedno finale. Sto je skandalozno obzirom na klubove koje vodi. Dok u ligi radi posao lagano.
M

Miljan_89

pre preko 2 godine

Uzimaju ligu sampiona vreme je previse glupo ispadaju prethodne 2 3 sezone imaju sve jaki su timski sjajna ekipa i trener.
L

Lee Van Cleef

pre preko 2 godine

Milina je gledati Siti. Igraju najlepši fudbal
S

Suarez19

pre preko 2 godine

Al pazi ove zavidne sto daju minuse ahahahhaha, Siti je realno milina gledati, to ti kazem ja koji nisam njihov ljubitelj
В

Видић

pre preko 2 godine

Ау ау ау! Упуца јадног голмана