Komentari na vest

Kako vam sad deluje 65.000.000 evra za Kansela? Dijamant sija do juna 2027.

9

93:20

pre preko 2 godine

Treba napomenuti da je City platio 65 miliona za njega,ali je i Juventus za Danila 30 miliona. Tako da ako to svedemo,posto se cesto ovo pominjalo kao jedan posao City je za njega izdvojio 35 miliona. Ove sezone je fantastican,bio je najbolji igrac u derbijima protiv Uniteda i Chelsea (prvi dio sezone). Cak ni ova statistika koja je odlicna nepokazuje dovoljno koliko znaci timu.
B

Bogi55

pre preko 2 godine

Strasan igrac, u defanzivi malo tanji, secam se da mu je Radonja pravio probleme, ali u ofanzivi monstrum
M

Mikri Maus Jr.

pre preko 2 godine

Cancelo u Juventusu kad je bio prodao ga je Paratici sto je sad sportski direktor u Tottenham i odgovoran za transfera igraca. Taj je sve njih ubedio da ce Cancelo biti ogromno pojacanje onda prodao istog igraca u City i izjavio da nije dobru odbranu igrao. Sa ovim komentarom zelim samo da mu se zahvalim sto vise nije dio Juventusa a Spursima nek im bog pomogne sa Bentancurom i Kulusevskom i iducih transfera koji ovaj covek obavi.
n

nr4o

pre preko 2 godine

Kako ga je razmontirao ludi Radonjic pakao
Y

Yala

pre preko 2 godine

Inter nije imao da platio nekih 15ak miliona za njega , kakve bekove bi inter imao da su ostali on i hakimi . Njih 2 desno lijevo Perišić i gosens ! Phhhhhh Mind Blow
Z

Zoi

pre preko 2 godine

Nije 15tak nego 40 miliona. On je u Valensiji skoro pao u zaborav, zato treba dozivotno da bude zahvalan Interu koji ga je uzeo na pozajmicu i vratio u zivot. U Interu je proigrao, skrenuo paznju na sebe i samo Interovi finansijski problemi su bili razlog sto nije ostao. Juventus je mogao to da plati i iskkristio je sansu, kod njih je dosta pao, bio cak u rotaciji kao i prvu sezonu u Sitiju..
a

ahahaha

pre preko 2 godine

Perisic? Ahahahah
Y

Yala

pre preko 2 godine

@zoi nisi u pravu , bilo je samo 15 miliona u pitanju. Koje je juventus lagani platio jer je inter imao Problema sa FFP ! Pozdrav
N

Nidza1981

pre preko 2 godine

City placa papreno ali za razliku od vecine gotovo da nikada ne gresi jer Pep zna sta mu treba.. ne kupuje imena vec kvalitet. Moj Utd nazalost samo da je ime, nije bitno da li mu treba igrac ili ne.
F

Fabri

pre preko 2 godine

Nije Pep gresio sa Mendijem,Danilom,Klaudio Bravom,Akeom,Nolitom...
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Tacno tako. Nemaju nijedan promasaj, sem mozda sto je Stons placen onoliko, ali je to vec unutrasnja stvar izmedju saveza i klubova, da se domaci igraci placaju skuplje radi svih marketinga, tv prava i ostalih kompanija ukljucenih u to da je PL ono sto jeste, najjaca, najskuplja i najbogatija liga ns svetu.
9

93:20

pre preko 2 godine

@Fabri od tih koje si pomenuo promasaji su samo Mendy i Nolito.
A

Ali zato fabri

pre preko 2 godine

Zihcenka je platio 800h evra,zezusa 27,gundogana 20,edersona 40,bernarda 45.da ne govorimo u njegovoj eri sta su postali sterling i de brujne.gvardiolina pojacanja vrede duplo sto se moglo videti na prodaji toresa.cak su sanea povredjenog prodali 60 bajernu