Komentari na vest

Kanute i Jovanović – Duljajevi razlozi za optimizam

K

Kolibri

pre 10 meseci

Drugari, rupa smo od tima. Da se ne lozimo vise. Nemamo ni za struju a kamo li za neka ozbiljnija pojacanja. Ne idemo u LK a i iz borbe za titulu ispadamo u oktobru.
G

Gost4

pre 10 meseci

E vala ako trebam da citam tekst kako je Partizan dobio 3 ligasa nekog onda pisi propalo, i kako su igraci neki se pokazali protiv treceligasa…
N

NoName 1

pre 10 meseci

Vi definitivno živite neki paralelni univerzum. Napredak iz Kruševca koji se Jedva spasio ispadanja je danas pobedio slovenačkog DRUGOLIGAŠA sa 3-0. Vi ovde procenjujete pojačanja na osnovu pobede od 3-0 protiv slovenačkog TREĆELIGAŠA. To je opštinski rang takmičenja, klubovi tog ranga treniraju JEDNOM SEDMIČNO. Ljudi, u prvoj evropskoj utakmici ne gine vam petarda.
N

Nele 007

pre 10 meseci

Opasan golman koji je primi gol medju rogove od igraca Bohemijansa
д

да, да...

pre 10 meseci

...ово ме подсећа на СФРЈ кад је Партизан замало испао у другу лигу у фудбалу, додуше комунисти их спасили, па су били друголигаши само у кошарци и рукомету 😂😂😂
J

Jelenko P

pre 10 meseci

Iako Partizan ne djeluje nesto obecavajuce djeluje da su ova dvojica ono sto je trebalo ekipi.Njima treba dodatiAntica koji djeluje sigurnije od Urosevica a i Nikolica koji je dosta pokretljiv i daje veliki doprinos ekipi iako nije klasican spic igrac.Ipak naj vise raduje mladi Trifunovic koji bi mogao biti pravi igrac.
d

d. g.

pre 10 meseci

Super. Bitno je da si ti srećan zbog izgleda voljenog kluba.
S

Stoge

pre 10 meseci

Partizan na ovim pripremama nije odigrao ni jednu jedinu pripremnu utakmicu sa ozbiljnim protivnikom. Pesnica, Drava, ajde Bohemijans i tu i tamo , ceska liga kvalitetnija od nase i odmah ih spuste na zemlju. Ovo je lazna slika Partizana i igraca njegovih, Pesnica i Drava ako su merilo kvaliteta onda bravo za vas, nema sta. To i jeste problem, zakazuju se prijateljske utakmice sa treceligasima i odmah se pise o nekoj dobroj igri, kvalitetnim potezima igraca... Videce se protiv Sturma gde je ova ekipa. Zato posle boli u prvenstvu i Evropi, Zvezda igra jak turnir u Rusiji protiv kvalitetnih ekipa, 26.jula im Fiorentina dolazi na prijateljskoj. Mozda u prvom kolu Partizan gostuje Zvezdi, pa odrace ih Bahar. Spustite loptu malo novinari, Partizan je trenutno na samom dnu, TSC, i Cukaricki su kvalitetnije igrace doveli.
Z

Zeleznik

pre 10 meseci

Nas ne finansira Nemanjina ni Andrićev venac. Mi ni za struju nemamo.
m

mhm

pre 10 meseci

Priseti se ko nije imao za šampon i kome je tad isključivana struja i šta ste tad pevali.
д

да, да...

pre 10 meseci

...а стадион и спортски центар сте сами направили 😂😂😂 и платили лиценцу.
9

94944o49

pre 10 meseci

Vama treba jedan Milojevic da vas sa Jovancicem i Krsticicem uvede u LS od prvog kola (Terza namestio), a do tada kukajte da su vam svi drugi krivi za propast.
9

9949449

pre 10 meseci

Vama treba jedan Milojevic da vas sa Jovancicem i Krsticicem uvede u LS od prvog kola (Terza namestio), a do tada kukajte da su vam svi drugi krivi za propast.
@

@Zeleznik

pre 10 meseci

Uefa je finasira Zvezdu a vi budite uspesni ko Zvezda pa ce da imate za struju i sve ostalo
M

Mauro Tasoti

pre 10 meseci

Partizanu u ovom trenutku nedostaju najmanje jedan kvalitetan štoper i jedan kvalitetan špic.Bez toga ne možemo ni govoriti o bilo kakvim ambicijama.Još mnogo pitanja ostaje otvoreno.Koliko još može i hoće Natho,gde je i da li se računa na Dijabatea koji je krenuo dobro a završio katastrofalno,da li može da se računa na Danila Pantića kao ozbiljnu opciju,Da li će Baždar zaličiti na igrača jer ovo što sad pokazuje je čista bruka i sve što uradi je pogrešno.Ima tu još velikih znakova pitanja,Andrija Pavlović,Saničanin,onaj bek Živković,Nemanja Nikolić.Novi golman novi zadnji vezni bi trebalo da budu OK,može i Menig dobro da odigra,ovi mladi sto sad igraju pripremne utakmice su isto OK ali još uvek nisu dostigli potreban nivo.Sve u svemu uz par pojačanja i ludu sreću na žrebu za četvrto kolo kvalifikacija LK mogli bi možda do grupne faze i neke borbe za vrh domaće lige ali biće vrlo,vrlo teško.Ipak imamo samo ovaj Partizan bez obzira na lošu upravu,lošeg trenera i još hiljadu loših stvari.
L

LjuljaOptimista

pre 10 meseci

Duljaj Ljuljaj je večni optimista i još uvek veruje da će znati Di je Bate. Šamrok i Flora se ove dvojice baš plaše:))))
S

Saturn

pre 10 meseci

Steta da ovakav golman brani u raspalom timu , direktno ce uticati da ne prime 20 golova vise
J

Jelenko P

pre 10 meseci

Mozda i jesmo takvi jer mi nemamo mocnog navijaca da nam daje i sakom i kapom kao onima koji su visestruko vecem minusu od nas.Pa i takvi smo bili bolji u medjusobnim duelima.
S

Saturn

pre 10 meseci

#jelenko p Haha u medjusobnom je zvezda bolja mozda si pomesao sa bocanjem , kad je karadzid namestao i djura mutavi tad je bilo super
e

esex..

pre 10 meseci

Jelenko,toliko vam je dao u kosarci da nista za fudbal nije ostalo
@

@Jelenko P

pre 10 meseci

Ispade da je Uefa mocni navijac Zvezde... Hahahaha 😂🤣🤣
?

???

pre 10 meseci

Kazem ja, ovaj golman ce ih cupati svaku utakmicu da ne budu vreca za udaranje
K

Krupanj

pre 10 meseci

Omašili ste imena, Lionel Messi i Christiano Ronaldo ste hteli napisati
g

gostic

pre 10 meseci

Alooooo.. pa protiv koga su igrali?! Da li ste vi bre.... ?!?!?!?!
d

di je bate

pre 10 meseci

nisi procitaoo do kraja text 100%
V

V. Bulatovic

pre 10 meseci

Treba jedan iskusan stoper, uz njega da se malo nadogradjuju Markovic i mali Ilic koji ce se rotirati. Cetvrti stoper da bude Filipovic, taj momak nije desni bek, prodati Sanicanina i dovesti desnog beka da se rotira sa Zivkovicem. Onda jos krilo, desetka i spic stranci, nadjite jeftine strance pa da se nadamo Evropi i drugom mjestu u Srbiji. Ubacivati mlade uz njih i to je recept koji je Ivan Tomic svojevremeno primjenio i digao tim. To je vrlo jeftino i skromno ali je za Vazuru i Kralja filozofija.