Kao bomba da je pala

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.05.18. | 17:07

Tako Marka opisuje odlazak Zinedina Zidana sa klupe Real Madrida, odnosno, takav je osećaj bio i u svlačionici Kraljevskog kluba. Niko od igrača nije znao da će se to dogoditi, baš niko

Kao da je pala bomba.

Tako se osećala svlačionica Real Madrida kada je saznala da Zinedin Zidan ide.

Izabrane vesti

Ta vest je došla totalno neočekivano. Tim je ostao bez trenera koji je vodio ekipu do het-trika u Ligi šampiona. I za koga su imali puno poštovanje i divljenje.

Madridska Marka piše da je imala priliku da se uveri u stanje pojedinih igrača po saznanju vesti i da je šok bio svugde prisutan. Zapravo, u intervalu kada još nije bilo potvrde o odlasku Zidana niko od igrača nije verovao da može doći do razlaza.

Čak su spekulisali da bi najavljena konferencija mogla da bude objavljivanje nastavka saradnje, odnosno novog ugovora.

Sve je to tako trajalo dok Zidan, kao što je i sam rekao, nije komunicirao sa Serhijom Ramosom, koji je kasnije preneo sve saigračima.

...

Veza između najvažnijih igrača u svlačionici i Zidana bila je na najvišem nivou. Način na koji je vodio ekipu kupio je skoro sve igrače. Promena u odnosu na Beniteza bila je radikalna.

Celo jezgro, najvažnije jezgro ekipe bilo je uz Zidana - Ramos, Benzema, Kejlor, Kristijano Ronaldo, Kazemiro, Marselo, Modrić, Varan, špansko jezgro igrača. Svi su bili uz trenera koji je osvojio devet trofeja za dve i po godine.

Sada je vreme za novu eru u Madridu, a svlačionica čeka da vidi ko će biti novi trener. Čekaju ih novi metodi, novi stručni štab, a i budućnost igrača mogla bi da bude pogođena odlaskom Zidana.

Foto: Action images


tagovi

Zinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara