Kao što je i sam najavio: Englezi sele Halanda u Madrid

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.03.24. | 11:09

Izjava Sitijevog golgetera pred duel sa Kopenhagenom poslužila kao materijal za naslovne strane

Blista Erling Haland u Mančester Sitiju, paralelno sa golovima tu su i timski uspesi, a ugovorom je sa Građanima vezan do leta 2027. Sve to, međutim, nije dovoljno da njegova protokolarna izjava uoči utakmice sa Kopenhagenom ne bude protumačena kao najava mogućeg odlaska iz Engleske u Španiju.

Naime, na pitanje novinara o glasinama da ga želi Real Madrid, Norvežanin je rekao da je zadovoljan i srećan tu gde jeste, ali i da nikada ne znamo šta donosi sutra. Svestan je bio Haland da će njegova izjava biti materijal za bombastične naslove, pa je i sam skrenuo pažanju Englezima na nema potrebe za tim. Naravno, nisu ga poslušali...

Izabrane vesti

Od Halandovog:

"Imam bliske prijatelje ovde i uživam. Veoma sam srećan ljudima koji me okružuju: trenerom, rukovodstvom... U pitanju je dobra grupa ljudi i srećan sam. Znam da ćete, šta god da kažem, izvući neki jak naslov, Nikada ne znamo šta donosi sutra, ali ovde sam srećan. Koncentrisan sam na teren, čeka nas još mnogo utakmica i mislim da je to jedino o čemu bi trebalo da razmišljam".

Do medijskih:

"Zabrinutost za Halanda zbog njegovih izjava. Ne daje garancije da će ostati u Sitiju. Premišlja se" - Miror;

"Halandov flert sa Realom. Napred Madrid" - San;

"Haland otvorio mogućnost prelaska u Real" - Telegraf;

"Haland otvorio vrata Madrida. Ne tvrdi da će ostati u Sitiju uprkos tome što je srećan" - Dejli Ekspres;

"Haland je srećan, zasad" - Dejli Star;

"Haland je veoma srećan, ali odbija da isključi mogućnost odlaska" - Skaj Sport;

"Srećan sam u Mančester Sitiju, ali nikada ne znate šta nosi budućnost" - Gardija.

Jasno je da su "bombastične" naslove dali uglavnom tabloidi, ali i drugi mediji bave se ovom temom, konstatujući da Erlind Haland i dalje ne razmišlja o novom ugovoru sa Građanima, iako priča da je srećan u Mančester Sitiju, te da postoji bojazan da bi leta 2025. godine (kada ističe ugovor Pepu Gvardioli), zaista mogao da napusti klub.

Nije nemoguće da se to dogodi, sigurno će se još mnogo puta potezati priča o budućnosti između norveškog golgetera i Mančester Sitija, ali u ovom trenutku su baš, baš male šanse da ga i sledeće sezone nećemo gledati u plavo-beloj opremi kluba sa Etihada.


tagovi

Erling HalandReal MadridMančester Siti

Obaveštavaj me

Man. Siti
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara