Foto: Reuters - Đorđo Kjelini
Foto: Reuters - Đorđo Kjelini

Kapitenska traka ne menja vlasnika - Kjelini još dve godine u Juventusu

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.08.21. | 20:54

Sada i zvanično

Kapitenska traka Juventusa neće morati da menja vlasnika, jer Đorđo Kjelini ne ide nikuda. Iskusni defanzivac je mesec dana bio bez ugovora, pošto mu je isti istekao početkom jula, ali je produžetak saradnje sa najtrofejnijim italijanskim klubom bio čista formalnost.

Ako je i bilo dileme, više je nema - Kjelini se obavezao na dvogodišnju vernost Staroj dami, što znači da će imati još dva pokušaja da se domogne titule u Ligi šampiona i priliku da kao evropski prvak sa Italijom ode na Svetsko prvenstvo u Katar naredne godine.

Izabrane vesti

Kjelini je sve do danas tehnički bio slobodan igrač, kao takav je sa kapitenskom trakom oko ruke podigao i trofej prvaka Evrope, što je i bio razlog zbog kojeg se na produžetak čekalo nešto više od mesec dana.

Iskusni Italijan je u klub stigao 2005. godine kao 20-godišnjak iz Fiorentine za 7.700.000 evra, a napustiće ga kao 39-godišnjak ukoliko novi ugovor odradi do kraja.

Do sada je za Juventus odigrao 535 utakmica i bio jedan od ključnih igrača u devetogodišnjoj vladavini torinskog kluba italijanskim fudbalom.


tagovi

Đorđo Kjelini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara