Komentari na vest

Kažu da jedan čovek ne može sve... Greše! Embape sam pobedio najveće iznenađenje Lige šampiona (VIDEO)

Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Mbape je obavestio PSG da odlazi u julu! Gotovo!
P

Pazza

pre 2 meseca

Nikad kristina rolando nije bio igrac koji sam moze da resi utakmicu. Autor tekst ima simpatije prema njemu. Covek uvek profitirao od saigraca
M

Makks

pre 2 meseca

Deca od 7 god spavaju do 23h. Trk u krevet.
S

Sf

pre 2 meseca

Aha, i dao 1000 golova u karijeri slučajno. Ajde ne lupetaj. On nije moj omiljeni igrač sigurno ali treba biti realan a ne ostrašćen pa lupetati gluposti.

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Sadika je povreda unazadila ali dao je nekoliko odličnih golova za Sosijedad
B

Bosinngwa

pre 2 meseca

A šta da im čovek radi kad ne znaju da daju gol,i ja bi voleo da su pobedili ali....realizacija 0, onaj cirkusant na golu psža samo skače bezveze,ništa nije odbranio a ovi su ipak uspeli da sve promaše
I

Ima revanš

pre 2 meseca

polako samo.Autor piše kao da je PSŽ već prošao...
H

Habbvvv

pre 2 meseca

Dugo se nije pojavio igrac od koga defanzivci imaju takav strah kao od mbapea,klasican primer je bila neka akcija lopta ide od mbapea 2,3 metra on cimne samo i odbrambeni ispuca u aut
И

И

pre 2 meseca

Prelako. Galan na levom beku kod Sosjedada užas. Gde je Tirni ljudi? Da li je moguće da taj lik ne može da sastavi 5 utakmica da se ne povredi?
K

Kmeeek

pre 2 meseca

Baš si se zabrinuo za Tirnija. Bolje se brini za školu i ocene. Ne beri brigu ti za ljude koji su milioneri već šta ti treba da radiš u životu.
R

REAL MADRID CF

pre 2 meseca

JEDAN KLUB MOZE SVE. DA PONIZAVA LIVERPUL GDE STIGNE
L

LFCfan

pre 2 meseca

Poslednje dve utakmice je bilo tako, dok je pred ono finale LŠ LFC bio blagi favorit. Tu je Klop pao na ispitu pred prof. Anćelotijem. Karleto je sredio Klopa i njegovu taktiku kao Panta pitu. Nećemo o Ramosu i kada je uličarskim fazonom onesposobio naivnog Salaha. Tu podmuklost i bezobrazluk kasnije su primenili i košarkaši Reala. Žrtva je bio naš KKP. Samo, ali samo, za te utakmice bi nam legao Murinjo. Real bi bio mala maca za njega, a LFC bi digao trofeje. Imali smo i formu i tim, ali podbacio je Klop. Nije znao postaviti igru protiv Reala, znao je samo za gegenpresing i ura juriš. Ne možeš goloruk na vetrenjače. Imate pravo da zezate jer niste bili ni bolji, ni spremniji već mudriji.
G

Gungula

pre 2 meseca

@LFCfan a kada nije bilo tako?
R

Rožiman

pre 2 meseca

Užas,bolja ekipa je izgubila,ali šta kad ovi imaju tog monstruma od igrača,ipak žalosno je da su ovo uzeli bez primljenog gola večeras
A

Ahha

pre 2 meseca

Svaka cast Sadiku kako je dogurao do Sosijedada i igra LS ali ja trapavijeg igraca nisam odavno video,decko sam sebe saplice kad trci,kad primi loptu spetlja se i umrsi,kad je usao vise stete je doneo nego koristi.
P

Paascal

pre 2 meseca

Pa proradio u njemu sadik iz rome,takav je i tamo bio,ono rešetanje u almeriji je bilo neverovatno iznenađujuće
c

cipar

pre 2 meseca

Da ali zato Degenek nosi kosmodisk..
?

??

pre 2 meseca

Jeste trapav i smotan, to se videlo jos u partizanu, al zna on tako trapavo da preseva i da gol
H

Hahahahaha

pre 2 meseca

Da Degenek digao Titule i Kupove sa Zvezdom,igrao LS i LE,a Sadik igrao Miki Maus takmicenje i digao Kitulu sa partizaiom.
Š

Šarki mali

pre 2 meseca

@Cipar šarki moj mali KOSMODISK NOSE OVI TVOJI IZ PARTIZANA od Kataia kada ih je na derbiju trojicu zajedno sa golmanom bacio u sopstvenu mrežu da se koprcaju tamo i kada im je sve pršljene rastresao i dao gol . A ti pominješ jednu nebitnu asistenciju. I ŠTA STE OSVOJILI SADIKOVIM POTEZOM? NIŠTA. A Degenek pune ruke trofeja. Nego ti potraži kičmu vašem Kaminskom i dan danas je traži i njemu kupi kosmodisk.