Antoan Grizman (©Reuters)
Antoan Grizman (©Reuters)

Kike Flores bez desetorice u Madridu, Atletiko u padu, nema pravo na kiks

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.12.23. | 13:45

Primera: Na Metropolitanu danas (16.15) odloženi meč četvrtog kola. Domaćin u lošoj formi, iskusni stručnjak pokrenuo Sevilju

Tiho na Pirinejima, samo jedan meč danas (16.15), i to odloženi duel četvrtog kola u Madrdu, Atletiko dočekuje Sevilju na Metropolitanu.

Očekivala se borba za titilu čete Dijega Simeonea, ali promenljive igre nekadašnjeg šampiona. Umeju Jorgandžije da zablistaju, na krilima sjajnog Antoana Grizmana, ali samo jedna pobeda u prethodna četiri kola, čak dva poraza, pa su Đirona i Real pobegli čak 10 bodova.

Izabrane vesti

Atletiko mora da slavi ako želi da izjednači sa Barselonom na trećem mestu i uključi se u borbu za titulu u Primeri. Rivali su Andalužani koji posrću ove sezone. Smenjena su već dvojica trenera, Hose Mendilibar i Urugvajac Dijego Alonso.

16.15: (1,67) Atletiko Madrid (3,70) Sevilja (5,50)

Kike Sančez Flores je debitova pobedom u komšijskom duelu sa Granadom (0:3) pre četiri dana. Marko Dmitrović i Nemanja Gudelj su starteri. Iskusni čuvar mreže je iskoristio povredu Norvežanina Erjana Nilanda koji je branio na početku šampionata posle odlaska Marokanca Bona u Al Hilal.

Gosti i dalje imaju velikio broj izostanaka, čak 10. U Madrirdu neće igrati Navas, Akunja, Bade, Lamela, Đordan, Niland, Marijano, Lukebakio, Fernando i Nianzu.

Atletiko je pre četiri dana primio čak tri gola protiv Hetafea u gradskom duelu (3:3). Pre tog duela, ekipa iz španske prestonice je imala osam vezanih pobeda. Tragičar je bio Stefan Savić koji je dobio crveni karton, pa je Crnogorac automatski suspendovan za današnji duel. Nedostaju Čolu Simeoneu i Lemar i Barios, kao i kažnjeni Ermoso.

ANTOAN GRIZMAN DAJE GOL SEVILJI - KVOTA U MOZZARTU JE 3,00.

U špicu Madrđana igraće Antoan Grizman i Alvaro Morata. Dvojica najisturenijih u špicu ove sezone su dali ukupno 30 golova u svim takmičenjima. Posebno je sjajan francuski reprezentativac kome prija Atletiko. Nije se proslavio u Barseloni.

Sevilji je pobeda u Granadi bila prva u ovom šampionatu. Ove sezone je pobednik Lige Evrope ispao iz međunarodnog takmičenja jer su Andalužani bilo poslednji u grupi Lige šampiona. Ispred su bili Arsenal, Lans i Braga.

Prošle nedelje u Madridu u duelu ovih timova Atletiko je slavio sa čak 6:1.

------------------

Sve utakmice Primere možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je da budete registrovani, a registracija je besplatna.

------------------

PRIMERA – ODLOŽENI MEČ 4. KOLA

Subota

16.15: (1,67) Atletiko Madrid (3,70) Sevilja (5,50)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Atletiko MadridPrimeraSevilja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara