Klajvertov rastanak sa Rimljanima (©Reuters)
Klajvertov rastanak sa Rimljanima (©Reuters)

Klajvert je Romin kapitalac: Arsenal plaća 40.000.000 evra, spremna plata od 3.500.000

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.06.20. | 11:40

Tobdžije žele da prepolove sumu sa prodajom Henriha Mhitarjana

Džastin Klajvert bi mogao da bude Romin kapitalac u kriznim vremenima za klub iz Večnog grada. Holandski krilni vezista bi mogao da ispuni svoju veliku želju i zaigra za Arsenal. Kontakti postoje već neko vreme, a u poslednjim satima su ozbiljno intenzivirani.

Roma bi sa ovim poslom izbegla potencijalne bolne odlaske Nikola Zaniola i Lorenca Pelegrinija. Kako piše Kalčomerkato Roma je svog igrača procenila na 40.000.000 evra, a u posao bi trebalo da bude uključen Henrih Mhitarjan, koji košta duplo manje. Arsenal bi na taj način značajno smanjio cenu za Klajvera, mada bi Rimljani više voleli da se pregovori i transferi potpuno razdvoje.

Izabrane vesti

Klajverta oduvek privlači Premijer liga, a u Arsenalu ga čeka godišnja plata od 3.500.000 evra, što je gotovo duplo u odnosu na ono što ima u Večnom gradu (1.800.000).

Brzonogi fudbaler je u Romu stigao na leto 2018. godine iz Ajaksa 17.250.000 evra, a u ovoj sezoni je imao više nego značajnu ulogu kod Paula Fonseke. Odigrao je 27 utakmica u svim takmičenjima i postigao sedam golova.

Roma bi odmah po završetku ovog transfera trebalo da krene u napad na dovođenje Pedra, kome ističe ugovor sa Čelsijem i za kojeg se veruje da bi trebalo da predstavlja važno pojačanje za Rimljane, bez obzira što je zagazio u ozbiljne igračke godine.



tagovi

Džastin Klajvert

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara