Komentari na vest

Ključa u PLS: Skup penal Inđije u 90. minutu, Ub ima crne perle, OFK Beograd nastavio rasprodaju

M

MiodragUKP

pre 25 dana

Tekstilac Odžaci sponzoriše Belivukov klan znači mafija
V

Vlada79

pre 26 dana

A šta sad kao nije se očekivalo ovo a? Ajde nemoj da se lažemo, OFK-a ulazi u viši rang 101% a iz lige sigurno ispada Radnički NBG. Jasno je da Mladost ima love da ponudi kako ostala u ovom rangu i OFK-a to koristi, tj.prodaje bodove. To vrapci na grani znaju.
С

Србија

pre 27 dana

Бога ми ово ми личи да ће Колубара и ове године морати ранг ниже пошто је очигледно да и сада продају утакмице.... А ни ОФК Београд није бољи
G

Garcon

pre 26 dana

Da je bilo sve po slovu pravila, Kolubara je trebala da ide u poslednji rang takmičenja, a Loznica kao prva ispod crte da popunjava PLS. Ali čemu pravila kada je tu bivši ministar za poljoprivredu.
B

Borat

pre 27 dana

Sta je ovo Terza -Melrkela fudbalske lige Srbije?Seniori namestaju u Super ligi a juniori u prvoj i niko im ne moze nista ?

Неко реалан

pre 27 dana

Е Моцарте ... Не пустите ми коментар у којем сам написао очигледно - поштени ОФК продаје бодове. Толико о вашем спорту ! Разочаран сам Моцарте.
V

Vlasenica

pre 27 dana

Nije kriv Slavisa Stojanovic,treba traziti krivca koji od pocetka prolecnog dela tumba ekipu Indjije ,i nekog koji leci svoju sujetu preko ledja igraca.Jel je prvo cudno da od poslednjih 12 bodova uzmes 3 i da te niko nedira,ili taj neko koga je trebalo skloniti odavno upliva sa malo privatnih para u klub i "kupi" sebi kredit za dalje ,da kada brod tone on drzi kormilo TITANIKA
T

TerzamADJIJA

pre 27 dana

Bukvalno ih treba sve izbaciti iz lige, ukinuti savez, raspustiti sve. Ovo je smešno, zasto bi neko ucestvovao u ovakvoj ligi.
M

MarkedjanIS

pre 27 dana

Da li neko može da objasni jednu stvar, zašto je danas kvota na MladostGAT bila 1,70???? Kako je ovo moguće; pogledaš tabelu i zapitas da li je ovde neko lud, sta se tačno ovde desilo.
c

coki 555

pre 27 dana

ofk ce na kraju biti izbacen iz lige. cirkus sta rade.
?

??

pre 27 dana

Niko ne sme da odigra tiket protiv ofke, dobra kvota i danas bila, ceka se svako kolo da dobiju nekog i svi preskacu tu utakmicu. Onaj ko je u drugoj polusezoni igra svako kolo protiv njih namlatio se para. Sve kvote preko 2
L

Lago di Como

pre 27 dana

Ajdeee Ub !!!
D

Dr Kovačević

pre 27 dana

U Srbiji samo Kolubara namešta! OFK Beograd je samo u lošoj formi, inače su oni pošteni! Da li neko veruje da će biti kažnjeni oduzimanjem bodova?
s

sone bg

pre 27 dana

Ne verujem tu je dr terzic majstor za namestanje
A

Ahhaha

pre 27 dana

Najpoštenija liga na svetu 😂😂😂 ovoga ljudi moji nema ni u Nikaragvi, kakve su ovo namestaljke
s

sone bg

pre 27 dana

U prvoj ligi srbije se igra naj posteniji fudbal gde svako svakog moze da dobije
i

info011

pre 27 dana

RASPRODAJA BODOVA
B

Burek

pre 27 dana

OFK je očigledno grizao u prvom delu sezone, a sada radi kao Kolubara prošlog proleća
m

metalika moj dobar

pre 27 dana

kako se ovde namesta ...kukuuuuu
p

plači fudbale

pre 27 dana

Koje su ovo nameštaljke majko mila. Ovo je tužno i gledati.
s

sone bg

pre 27 dana

Fudbal u srbiji odavno place