Komentari na vest

Klop: Nisam loš, Pep je najbolji! Nisam ni frustriran, a ovaj meč nije odlučujuć za titulu

G

GOCE GOSTIVAR

pre oko 2 meseca

Nekako bu voleo da Liverpul bude prvak a Arsenal da osvoji Ligu šampiona to bi bio sjajno za celu Premijer ligu. Isto tako bi voleo da Englezi imaju 5 predstavnika u Ligi šampiona. 1.LIVERPUL 2.SITI 3.ARSENAL 4.TOTENHEM 5.ASTON VILA Siti gubi od Liverpula i Totenhema na novom Lejnu i tu će se oprostiti od prvenstva. Best regards' Goce
G

Gost098

pre oko 2 meseca

Duboko se nadam da će Arsenal profitirati nakon ove utakmice!
R

Razumnom dosta

pre oko 2 meseca

Klop: "Za mene je Pep izvanredan trener". Pep: "Način na koji igraju njegove (Klopove) ekipe vas tera da konstantno učite" - znači, Pep otvoreno kaže da uči o fudbalu kao igri od Klopa. A onda se nađu neka dečurlija koja tvrde da je Pep "ćelava prevara" ili da je Klop "gubitnik". Opustite se, gledajte fudbal koji forsiraju ova dva majstora i uživajte :)
B

Bunt

pre oko 2 meseca

Svako ko ima grama mozga zna da je trener jako bitna figura celog tima i da se sve svodi na nadmudrivanje dva trenera. Igraču su tu da sprovedu zadati plan u delo. Ako si vrhunski trener kao što su Pep i Klop sigurno ćeš studirati protivničku igru i učiti od svog rivala. Zato su tu gde jesu. Ego mora da se skloni u stranu. Ostali komentari su suviše subjektivni i nerealni. Zato se ne treba opterećivati kada neko kaže za Klopa da je "luzer", jer nije osvojio mnogo trofeja za vreme provedeno u Liverpulu ili kada neko kaže za Pepa da je "ćelava prevara, jer je potrošio preko milijardu evra".