Komentari na vest

Ko su potencijalni kupci Čelsija: Vlasnik sezonske karte i konzorcijum u kojem je i suvlasnik LA Dodžersa

D

Deniz

pre oko 2 godine

Ovaj mi se Tod nikako ne dopada. Spominje se i mladi milijarder, navijač Čelsija, takođe često prati Čelsi jer je njihov navijač, Loutfy Mansour, egipatski mijarder, vlasnik Mansour grupe, procjenjuje se da je težak 7.5B dolara.
P

PVC

pre oko 2 godine

Do dolaska Abramoviča 6 puta ispadali u drugu ligu i tamo ukupno proveli 19 sezona. Nikada više neće naći nekoga ko će im dati i oprostiti milijardu i po "svojih" para. Uživajte dok traje jer neće još dugo. Stara ljubav Championship zaborava nema. Ali bar više nećete biti plastika
A

Ala

pre oko 2 godine

pvc uporno smaras na Celzijeve vijesti. Okreni se svom ne PVC klubu.
s

simicmacan

pre oko 2 godine

Roman nikada nije bio blizak sa Putinom, on je to morao da radi kada je u Rusiji krenula kriza pre 5 godina i kada je Putin naredio da se ruske milijarde ne troše po svetu. Isto kao što su Kinezi morali da odustanu od ulaganja u Inter, ne smeju pare da napuštaju zemlju. E sad, to baš i nije demokratija, šta briga predsednika gde neko troši svoje pare, bez obzira kako ih je stekao. Pripisuju Romanu bliskost sa Putinom, a on je samo bio ponizan pred Putinom da ga ne bi KGB (ili kako god se sad zove) izbrisao gumicom, nije nikakav ortak sa Putinom
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

Roman je za 140m kupio Chelsea 2003. to je nekih 215m kad uracunamo inflaciju. Chelsea kao brend sad vredi preko milijardu dolara, kakav posao je napravio svaka mu cast.
I

Idemooo

pre oko 2 godine

Vlasnici Dodzersa su ambiciozni i dosta ulazu u tim kako sam ja bar uspeo da procitam tako da nije lose, englezi bi sigurno hteli da englez jelte bude vlasnik. Sve u svemu ok se cini, ali niko kao Roman.

Mr 007

pre oko 2 godine

Navijam za Liverpul u Engleskoj,ali sam uvek gotivio Celsi zbog Abramovica. Zasluzuju da ispadnu u drugu ligu,covek je bio najbolji predsednik kluba u istoriji fudbala,a navijaci ni da mu se zahvale nekom pesmom za sve to,samo zato sto je Rus.
K

Kleo

pre oko 2 godine

Zasluzuju da ispadnu u drugu ligu, zasto? Pa nisu ga oni oterali, sam je covek otisao. A to da l ce mu pevati pesmu ili mu se zahvaliti na neki nacin, polako, nije covek jos ni otisao i vec se nadje neko da prica kako treba da idu u drugu ligu.
S

SL

pre oko 2 godine

Nije rus,koristi izraelski pasoš!