Komentari na vest

Kolibari ostavili srce i dušu i na kraju slavno “pali”: Fulam promašio produžetke, Liverpul ide po Liga kup

L

LFC fan

pre 3 meseca

Kao što napisah u jednom drugom komentaru na vest o LFC: da se prođe Fulam, pa onda razmišljati o Čelziju. Eto, došlo je i to vreme. Čelzi pomalo pronalazi formu, opasan je protivnik, šanse procenjujem na, recimo, 55:45 % za LFC. To je moje, subjektivno, ne znači da je i realno. Veoma mi je važan i ovaj, najmanji, trofej, jer trofej je trofej i obogaćuje riznicu. Zasigurno znam čiji navijači će biti najveće pristalice Čelzija, osim njihovih navijača, naravno. Probajte da pogodite.
B

Burazengija

pre 3 meseca

Ovi jedino sto su vise tukli, manje vise je sve stalo u promasajima Liverpula, koji doduse uvek primaju gol kad brani Keleher pa se kao neka prilika otvorila ovim mesarima. Zato mi je drago sto imamo Jotu i Maccu da malo foliraju.
G

Gost300

pre 3 meseca

Mene i moj Arsenal ovo takmicenje ni ne zanima, imamo domacih trofeja na pregrst. Sav fokus je na Evropi, tu smo osvojili jedino kup Goce Trzan, tako da pun gas u Ligi Sampiona.
G

Gost300

pre 3 meseca

Samo napred sa kopiranjem navijacicu chelshita 😉
G

Gost300

pre 3 meseca

Samo napred sa kopiranjem navijacicu chelshita 😉
Z

ZV

pre 3 meseca

Mislim da bi bili produzeci,obzirom da je polufinale i igraju se dve utakmice...ali manje bitno je to. Da li cenjeni potpisnik ovog teksta zna da je bio prenos ove utakmice na jednom kanalu u Srbiji?
F

FM

pre 3 meseca

Citao sam 3 teksta u poslednjih nekoliko dana o Liverpulu, sva tri puta ste razlicito napisali ime Keleheru. Jednom je bio Keler, pa Keleler,…
M

Marko Kolasinac

pre 3 meseca

Redakcijo sve je to lepo, 2 sanse od Kolibara, a sto ih je sabio Liverpul nekih 60 minuta utakmice uz 4-5 promasenih sansi to nikom nista, ali ok Fulam se hrabro borio i hrabro pao, sada na Vembliju sa Celsijem, pre toga proba u PL vec u sredu sa njima, mislim da ce Crvena Napast biti i te kako motivisana da ih zatrpa. 🙂
D

Deniz

pre 3 meseca

Nunez = Torres iz Čelsija.
J

JovanCZV

pre 3 meseca

Strasna partija Lukica!
Z

Zeder

pre 3 meseca

Brbane jedan.
G

Gost300

pre 3 meseca

Dzabe su se radovali navijacici chelshita,nece ni ovde vidjeti trofeja,oducice ih naravno Liverpul od zivota...
Z

ZaLecenje

pre 3 meseca

Ti se vise uplasio da ce Celsi uzeti trofej nego sto se navijaci Celsija raduju da uzmu taj trofej. Znas kako, kad gledas kako tim za koji navijas uzima Ligu Sampiona, nekako te bas briga za ovaj kup i trofej.
G

Gost300

pre 3 meseca

Koga boli k.za chelshit,samo sam dovoljno citao proslih godina pljuvanje njihovih navijaca na raznim portalima o klubu za koji ja navijam,mene nikad neces vidjeti da pljujem po Realu,Barsi,Liverpulu,Milanu,UTD,da ne nabrajam,jer su to istinski giganti decenijama,mogu imati uspona i padova,ali ovi prdavci do "juce" igrali u blatu i sa privatnim parama osvojili koju titulicu i kurcenje...
S

Sprdnja

pre 3 meseca

Kakav rext wauuu!ovaj ko je pisao nije gledao utakmicu, ovo je lfc morao dobiti bar 3 razlike, Kakvi kolibari tarabe obične .
B

Betoven 376

pre 3 meseca

A i ne bi bilo produžetaka. Penali odmah.
P

Pdk

pre 3 meseca

Pa i ovaj pocetak, navijaci u ENGLESKOJ vole kad se ostavi srce na terenu. A gde na svetu to navijaci ne vole..