Kolubara i Novi Pazar se za prvenstvo pripremali ćorcima

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.07.23. | 20:23

Mirne mreže u susretu Pazaraca i Lazarevčana

U generalnoj probi pred start Mozzart Bet Superlige, članovi elitnog karavana, osim ako ne bude novih preokreta u "slučaju Kolubara", pružili su solidnu partiju, sa dosta borbe i trčanja, ali se mreže nisu tresle. Po sparnom vremenu, Novi Pazar i Kolubara odigrali su 0:0.

Pazarci su nastupili bez štopera Slobodana Rubežića, koji je pred vratima škotskog Aberdina, a njegovo mesto na desnoj strani u štoperskom triju zauzeo je Crnogorac Ljubomir Pejović, čiji bi transfer iz pljevaljskog Rudara narednih dana trebalo da bude i ozvaničen.

Izabrane vesti

Momci Dragana Aničića ostavili su bolji utisak u prvom poluvremenu, kada je dosta dobro funkcionisala desna strana sa Draganom Bojatom, Urošem Lazićem i Mitrom Ergelašom. Par puta gostima je pretio i napadač Marko Obradović, koji je dosta radio, a stigao je i da oduzme neke lopte i započne opasan napad, posle kojeg je Rafael Floro na pas Lazića prebacio gol. 

Lazarevčani su se u prvih 45 minuta oslonili na precizne duge lopte Miloša Đokića, brzinu Luke Cvetićanina i kvalitet špica Milana Mirosavljeva, koji je u nekoliko navrata mogao bolje da reaguje.

Četa Veroljuba Dukanca u nastavku je podigla nivo igre, a plod toga bili su opasni udarci sa distance Damira Sadikovića, od kojih je jedan uzdrmao prečku, te Nemanje Nikolića i Mehmeda Ćosića.

Pazar je u drugom delu drugog poluvremena ugrožavao rivala preko Ergelaša, još jednog novajlije iz Pljevalja Ivana Bojovića, koji identično Pejoviću čeka promociju na Džaizkoin areni, kao i Frana Čirjaka iz slobodnjaka i Obradovića glavom. Rezervni čuvar mreže zeleno-crnih Marko Gudžulić dva puta je odlično intervenisao.

Dobar posao golmana viđen je i na drugoj strani, neposredno pre poslednjeg zvižduka sudije Admira Ejupovića, kada je Nikola Mirković panterskom intervencijom sprečio Nemanju Milojevića da donese trijumf Kolubari.

NOVI PAZAR - KOLUBARA 0:0

Stadion: Džaizkoin arena.

Sudija: Admir Ejupović (Novi Pazar).

NOVI PAZAR: Mirković, Pejović, Brunčević, Šušnjar, Bojat, Lazić, Momčilović, Floro, Adešina, Ergelaš, Obradović. Igrali su još: Anan, Azemović, Čirjak, Bojović.

KOLUBARA: Stanivuković, Đokić, Milićević, Vasiljević, Kočović, Nikolić, Ćosić, Milojević, Filipović, Cvetićanin, Mirosavljev. Igrali su još: Gudžulić, Kočić, Cucin, Sadiković, Tatomirović, Stanković, Lončar, Leandro, Mols, Zubairu, Vulin.


tagovi

FK Novi PazarKolubara Lazarevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara