(©AFP)
(©AFP)

Korona se širi Real Madridom: Azar i Kazemiro pozitivni

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.11.20. | 11:45

Belgijanca nikako da krene u glavnom gradu Španije

Taman što se vratio na teren, vezao tri utakmice, Eden Azar će morati ponovo na pauzu. Međutim, ovog puta razlog nije povreda, već pozitivan test na korona virus, zbog kojeg će Belgijanac morati u izolaciju, a sa njim i Kazemiro, čiji je test takođe pokazao prisustvo virusa COVID-19, što je Real Madrid potvrdio saopštenjem na zvaničnom sajtu.

Izabrane vesti

Real Madrid objavljuje da su naši igrači Kazemiro i Azar dali pozitivne rezultate na testovima na COVID-19, koji su obavljeni u petak ujutro. Svi ostali igrači i trenersko osoblje prvog tima, kao i svi zaposleni u klubu koji direktno rade sa njima, dali su negativne rezultate na istom testiranju”, stoji u saopštenju.

Podsetimo, pred utakmicu trećeg kola Lige šampiona sa Interom i Eder Militao je bio pozitivan na korona virus, ali se u međuvremenu oporavio.

Azar i Kazemiro će iz pomenutih razloga propustiti meč sa Valensijom koji šampiona Španije očekuje u nedelju od 21 sat, kao i predstojeće utakmice reprezentacije Belgije, odnosno Brazila. Put jugoistoka Španije sutra neće ni povređeni Dani Karvahal, Alvaro Odriozola i Načo, ali ni Militao, koji nije dovoljno spreman pošto je prethodni period proveo u karantinu.



tagovi

Real MadridKazemiroEden Azar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara