Stadion Univerzitatee u Krajovi (©Reuters)
Stadion Univerzitatee u Krajovi (©Reuters)

Krajova izbacuje FCSB iz trke

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.06.20. | 11:39

Univerzitatea veliki favorit protiv Botošanija večeras

Odlične vesti sinoć stigle su sinoć iz Bukurešta u Krajovu. Gaz Metan je odoleo u glavnom gradu Rumunije protiv FCSB-a i stigao do boda u poslednjim trenucima meča, usled čega Univerzitatea večeras ima priliku da se protiv Botošanija u okviru zaostalog susreta 3. runde plej-ofa učvrsti na drugoj poziciji (19.00).

Tim iz Krajove dva boda je ispred FCSB-a, dok mu lider Kluž beži sedam koraka, pa i ukoliko slavi i smanji zaostatak koliko-toliko bi uneo neizvesnost u šampionsku trku. Jer, do kraja je preostalo još šest rundi i sasvim dovoljno izazova da se sitaucija zakomplikuje.

Izabrane vesti

Posle povratka na teren Univerzitatea je odigrala samo jedan susret i ostavrila je pobedu nad Astrom kod kuće (2:1), dok je Botošani poražen u svom domu od lidera Kluža.

U prvom delu sezone Studenti su slavili u Krajovi i odigrali nerešeno u Botošaniju, a veoma ineteresantan podatak sugeriše da gosti na večerašnjem susretu nemaju čemu da se nadaju. Naime, u dosadašnjih 16 odmeravanja snaga gostujući tim nikada nije slavio. Najčešće je to radio domaćin, dok su tri duela završena remijem.

Za kraj još malo statistike, Univerzitatea je postigla dva ili više pogodaka na pet od prethodnih sedam ligaških mečeva, ali je i primila pogodak na 12 vezanih duela. Takođe, Botošani je na četiri protekla gostovanja igrao 0-2.



tagovi

Rumunija 1Univerzitatea KrajovaBotošani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara