Komentari na vest

Kreće izbor za novog trenera Milana

D

Darkobik

pre 12 dana

Evo Savo Miloševic je slobadam
V

Voyage

pre 13 dana

Navijam za Milan vec 30 godina. Svaka cast Pioliju za sve do sada ali je vrijeme za promjenu. Konte bi bio pravi izbor.

Pjanić sa tri žutaa

pre 13 dana

@Gostyyy Titulu? Sto da ne? I tako su sad drugi. Sa par pojacanja, LAGANO. LAGANO do titule? Kad procitam ove izraze LAGANO, zelja mi je da ne delim ovaj prostor sa ovakvim likovima.
L

Liga Sampiona

pre 13 dana

"@Pjanic Mudro zboris.Ali ako posmatramo ligu sampiona neko ispada zato sto je bio deo grupe smrti iz koje su prosle dve ekipe koje igraju polufinale lige sampiona ( a jedna od te dve igrace i finale).A Inter ispad zato sto je izgubio od Atletika (koga je BVB kao ucesnik grupe smrti nakantao).I Inter u grupi nije nijednom pobedio Sosijedad kojeg je nakantao drugi ucesnik grupe smrti.Tako da...bolje da cutis.A Milan uz malo pameti i srece je mogao da prodje tu grupu smrti." Pre neki dan si ostao nem na ovaj komentar.Pokusaj da budes malo objektivan.Mislis da je Inter toliko ispred ostatka lige?Mislis da sledece sezone osvajate titulu?Nije mi jasno zasto stalno imas potrebu da ponizavas sve ostale timove.

Pjanić sa tri žutaa

pre 12 dana

@Liga sampiona Ko bre prica o ligi sampiona? Nesto si pobrkao...
L

Liga Sampiona

pre 12 dana

@Pjanic sa tri zutaa Niko.Prvo procitaj komentar pa onda lupaj gluposti.I tamo gde se pisalo o ucesvovanju tih klubova u Evropi nisi nista odgovorio.Tebe je tako lako ostaviti bez odgovora i teksta.A samo zato sto nemas odgovor na pitanja.Uvek se pravis pametan a tako te lako ostaviti bez teksta.Katastrofa si.
I

Inter

pre 11 dana

Liga Sampiona@ ti i dalje poredis babe i zabe. Kakve veze ima ko je s kim kako igrao, i da se to poredi. Mozda bi Inter izbacio Borusiju, a Atletiko nisu, jer jednostavno im ne odgovara stil igre neke ekipe. Da je prosle godine Inter pobedio City, to ne znaci da bi mogli dobiti i Real koji je izgubio od City-ja. Tako se stvari ne mogu gledati. Inter je prosle sezone bio takodje u grupi smrti (Bajern i Barsa), istina, Milanova je bila jos teza, jer su dobili tezi tim iz poslednjeg sesira.
0

0211

pre 13 dana

Da je pametan Nikolic pa da pobegne iz Juventusa pravac Milan

elmagico

pre 13 dana

dada trener je problem 🤣 neka se spremi Milan za visegodisnju patnju, ko god da dodje
s

srka

pre 13 dana

Vladimir Ivić, ako su pametni.
M

Moni

pre 13 dana

Unai Emeri...
U

UNAI EMERI

pre 13 dana

Ne pada mi na pamet da preuzimam taj krš od tima.
C

Cvj

pre 13 dana

De zerbi!
P

Posetioc

pre 13 dana

Ko god da dodje potrebno je par dobrih pojačanja, e sad da li pogodjena jako dobrim skautingom ili sigurna pojačanja koja bi iziskivala veća ulaganja pitanje je, Konte je proveren u tim okolnostima i siguran rezultat u 2-3 sezone, Alegri i Sari pitanje je, De Zerbi za dugorocan projekat, Mota ide u Juve, a svi ostali pomenuti bi bili promašaj.
G

Gost007

pre 12 dana

Osim kontea niko nije proveren trener. Cuj u francuskoj ligi uzeo 4 mesto i prica se dobar trener. Konte igra drugaciju formaciju i zahtevao bi korenite promene. To milan ne moze priusti u ovom trenutku. A od ovih svih ostali jedino van bomela bi voleo da vidim na klupi. Nekako holandija je uvek imala dobre trenere. Plus njegova bogata fudbalska karojera itekako bi znacila ovim mladim igracima.
K

KIMI 85

pre 13 dana

Mislim da je ovde izbor trenera najmanji problem. Ovde pola igraca treba da se otera, rasproda, da se dovede par ozbiljnih pojacanja jer ovaj tim ne moze da igra na dva fronta nikako. Veci je problem kakav ce budzet ovi nesposobnjakovici odrediti. Konte sigurno nece raditi za sicu niti ce hteti neki mizeran budzet za transfere. Od ovih mladjih trenera jedino bi Mota odgovarao, sa drugima ne verujem da bi se rizikovalo, nemaju ni bogzna kakve rezultate. Ne znam sto su mnogi protiv Sarija, covek je ozbiljan trener, i sa onim raspadom od Lacija je igrao sasvim korektno. I njega bih pre nego ove Fonseke, Van Bomele.. Nije isto voditi mali klub gde nemas pritisak i jurnjavu za titulom i LS i gigante gde ti je najmanji cilj da ostvaris plasman u LS. Mislim da ni ovi ameri nemaju luksuza za jos jednu sezonu bez uspeha u evropi..
U

UPDP

pre 13 dana

Bas naprotiv, trener je (najmanje) pola uspeha.
K

KIMI 85

pre 13 dana

Ne mislim da treba da dovedu krs trenera. Ljudi citaju komentar i nikako da shvate sustinu. Milan nece imati problem da dovede dobrog trenera, jer je vrhunski klub, gigant. Veci je problem koliki ce budzet imati na leto i kakve igrace ce dovesti. Mozes i Ancelotija da odvedes na ovu prosek ekipu, ne garantuje uspeh jer ovde treba minimum 5 igraca dovesti, za svaku liniju tima, sa nekima se pozdraviti jer nisu ni za ligu evrope. Svakom treneru je cast da vodi ovakav klub ali pitanje je koliko ce rukovodstvo da podrzi ideje trenera. Nece niko hteti prosek igrace i budzet od 50 mil. a zauzvrat da mu se trazi titula i uspeh u LS..
U

UPDP

pre 13 dana

Razumeo sam na sta si mislio i u pravu si za to, ali, Milan ce imati problem i sa tim da dovede vrhunskog trenera jer takvih nema mnogo...
G

Gostara

pre 13 dana

Milan prvo mora da definise sta je to uspeh sledece sezone. Titula, Ls, remont ekipe sa nekim novim klincima… Cak i Klop u prvoj sezoni sa Liverpulom nije uopste usao u Evropu, trebalo mu je pet prelaznih rokova ( tri zimska i dva letnja ) da bi ta ekipa zalicila na neki ozbiljniji tim u Evropi. Ako Milan planira da pravi remont, i zeli da stvori jedan od najjacih Evropskih timova onda jako tesko da to moze uraditi za 1-2 sezone. Ako zele da i dalje povremeno ulaze u Ligu Sampiona za to im remont i ne treba, to mogu i sa ovim timom.
K

KIMI 85

pre 13 dana

@UPDP To sve zavisi od rukovodstva. Sa kolikim ce budzetom raspolagati na leto jer neki treneri ce se zadovoljiti i sa prosecnim a neki ce traziti sto veci budzet. Tu je problem. Mozda na primer De Zerbi ako bude hteo, nece hteti veliki budzet i super. A mozda eto neki kao Mota bude trazio veci budzet, navodim samo primere. A koliko sam video, nece se nesto isprsiti sa novcem. Treba imati i u vidu da ce Barsa, Bajern, Juve pa mozda i Real traziti trenere na leto. Treba se poklopiti stosta ali mislim da ce primarno biti sa kolikim budzetom ce Milan raspolagati na leto i to ce uticati na izbor trenera.
U

UPDP

pre 13 dana

Ne verujem da ce real traziti novog trenera (cak mozda ni barselona), zasto bi trazili? Oni imaju evidentnu zelju da Cabi Alonso jednog dana nasledi Ancelotija, ali, ako ode negde drugde, nije ni Karlo toliko mator da ne moze da ih trenira barem jos nekoliko godina...
K

KIMI 85

pre 13 dana

@UPDP Znam da je Anceloti spominjao da ce mu Real biti poslednji klub i onda ce da preuzme reprezentaciju. E sad ako Real uzme LS, mozda i da ostavku, realno zasicenje. A mozda i sledece sezone, ko zna. Sto se Barse tice, zar Cavi sam nije rekao da ce dati ostavku? Nesto tu ne funkcionise kako treba i sami su merkali De Zerbija. Svasta je moguce, mislim da ce ovo leto biti vise oko trenera nego oko igraca sto se transfera tice. Generalno, Milan sad ne sme da omane oko trenera. Osim ako nece neko prelazno resenje, pa da napadnu Klopa ili Gvardiolu sledece sezone, sad nagadjam, ne znam..
U

UPDP

pre 13 dana

Ne znam, mozda je i izjavio to, svakako mu klupa/stolica nije sigurna, ali, mislim da ce Anceloti ostati barem jos jednu sezonu. Da je Milan pravi, Karlo bi ponovo bio nas trener, ali, kod njega mi je veliki minus to sto nije cak ni pomisljao da nas trenira i da se vrati...
J

Juve

pre 12 dana

to se slazem navijam za Juve i Milan i mi treba dosta novih igraca aki to stalno pominjem italijani nemaju para i vise se vrte u krug ako pogodu sa nekim iskusnim igracem ili talentom drugo tesko eno ti primer De liht Bremer kod nas prodaju jednog 67 mil dovedu drugog jeftinijeg a da su imali para trebalo je da dovedu Bremera a ovog da ni ne prodaju jeste bio problem malo vise losi rezultati u evropu ali uglavnom italijani nemaju para jeste jedno vreme Juve vise ulago i skupe igrace dovodio primer misim Higuain Ronaldo De liht vlahovic svi preko 80 mil ali trenutno nemogu barem za par sezona dok imadu vece prihode od ls i tog sveckog
G

Gost007

pre 12 dana

Gvardiola je imao iskustva kad je preuzeo barsu??? Jedan anceloti je iz parme dosao u juventus ostalo je istorija. Ako oni imas talenat i rad da je nebitno odakli dolazis.
L

Liga sampinjona

pre 13 dana

Tiago Mota!
h

host

pre 13 dana

Najbolja opcija realno bi bila da Calbria bude trener - igrac :D
L

Lektor na strazi

pre 13 dana

Samo Konte, Sari ili Alegri od italijanskih trenera, eventualno De Zerbi, ali, njega bi trebalo istrpeti.
P

Pioli#

pre 13 dana

Inter ce ostati najjaci, Juve ce biti jos bolji, Napoli nije mogao gore tako da ce i oni napraviti pomak naprijed, Roma se uzdize.. Milan niti smrdi nit mirise sto se kaze, premalo da bi se Konte igrao sa svojim postignucima...
S

Sajtus

pre 13 dana

Samo neka Ibra ostane i dobije sto veca ovlascenja! Sjajan posao radi😂
M

Mylo358

pre 13 dana

Gallardo Bez razmisljanja
@

@@@@

pre 13 dana

Milanu fali kvalitet. Konte ili ko god ne mogu da izvode akrobacije. Gvardiola da dođe ništa ne bi uradio.
G

Gostyyy

pre 13 dana

Gvardiola ne bi nista uradio jer on nije trener za timove koji nisu vrhunski. Konte mozda i bi jer iako mozda kvalitativno nema ekipu, ima sastav za 3-5-2, i sa promenom nacina igre bi izvukao tu jednu dobru sezonu iz njih.
@

@@@@

pre 13 dana

@Gostyyy Ako misliš da bi Konte uzeo titulu ili LŠ varaš se. Milan nema kvalitet za trofeje. Ko god da dođe moraće mu se dovesti kvalitet.
G

Gostyyy

pre 13 dana

LS sigurno ne bi. Titulu, sto da ne. Oni su i sad drugi. Sa par pojacanja, lagano.
T

TD

pre 13 dana

Nema Konte sastav za 3-5-2, Ziru ce otici, a i vec je mator, Leao ne moze da igra tog "drugog napadaca" (povucenijeg), on je samo krilo/krilni napaca i nista drugo ne moze da igra, a Jovic i Okafor jednostavno nemaju kvalitet za startnu postavu. Konte je u dva kluba (doduse, to je bilo samo u PL) koristio i 3-4-3 tako da uopste ne mora da igra samo u svojoj 3-5-2.
G

Gostyyy

pre 13 dana

Ziru ce otici, ali ce nekog visokog uvek naci. Drugi napadac je Jovic, svidjalo ti se ili ne, bukvalno je stvoren za takav sistem sa dva centarfora. Kad mi kazes da on nema kvalitet, odmah znam da ili pojma nemas ili si Grobar. Ili oba. Okafor nema kvalitet, tu se slazem. Ali sam prilicno siguran da bi i Leao mogao da ode, sto stavlja Tea levo.
T

TD

pre 13 dana

Jeste za Luku najbolje da igra uz jos jednog (jaceg) napadaca u tandemu, ali, on nije kalibar za prvi tim Milana, a Teo ni u jednoj varijanti ne moze da dodje na Rafinu poziciju. Za tebe sam doktor primarijus, mani se tih prozivki.
G

Gostyyy

pre 13 dana

Da si primarijus, znao bi da ne pricam da Teo igra na Leaovoj poziciji, za pocetak. Ali dobro. Ma nema Jovic kvalitet, a ko ima? Da nije onaj klinac kog ste prizivali? Koliko bodova im je doneo Jovic ove sezone golovima na kraju utakmice? Ako se gleda suvi kvalitet, Jovic je jedan od boljih igraca u ekipi, a i u nasoj reprezentaciji, videlo se to na poslednjim ovim prijateljskim. Mnogo volim vasu grobarsku objektivnost, jednostavno je... Nepostojeca.
T

TD

pre 13 dana

Nego na sta si mislio, da ce zauzeti njegovo mesto kao lider tima (vec to jeste i sad) ili da ce sad samo on biti zvezda po levoj strani?