©Starsport
©Starsport

Kruševljani zasukli rukave - traži se štoper

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.24. | 12:12

Nakon teške povrede mladog Nemanje Đekovića i preloma šake Jovana Marinkovića

Ostao je Napredak bez svog do sada standardnog štopera, Nemanje Đekovića, kome su pred utakmicu protiv Voždovca pukli ligamenti kolena i za mladog reprezentativca naše zemlje verovatno sledi operativni tretman, a posle njega i duži period do povratka na teren. No, posle meča protiv Zmajeva, u kojem su Čarapani slavili sa 2:1 na Krovu, usledio je za stručni štab Kruševljana novi problem - još jedan snimak, sada drugog štopera, Jovana Marinkovića, otkrio je lošu vest - iskusni defanzivac Čarapana polomio je prst ruke na duelu u Beogradu.

Izabrane vesti

"U jednom duelu sa Flemingosom osetio sam bol u šaci, ali i pomislio – trenutno je. Bol se, međutim, pojačavao, u poluvremenu mi je ruka bandažirana i dobio sam lek. Izdržao sam do kraja utakmice i vredelo je, jer bila je ovo izuzetno značajna pobeda. Snimio sam ruku po povratku u Kruševac i ispostavilo se da je jedna kost u šaci slomljena. Ruka mi je trenutno u gipsu, ali nadam se da ću dobiti odgovarajuću longetu i da ću moći da treniram i igram, da pomognem ekipi", rekao je Marinković za klupski sajt.

Ipak, neizvesno je hoće li bivši fudbaler Javora i Spartaka izaći na teren u nedelju protiv Novog Pazara, ali je gotovo izvesno da je Napredak rešen da dovede još jednog centralnog defanzivca nakon dvostrukog problema na toj poziciji. Podsetimo, Kruševljani imaju četiri rešenja na mestu štopera, a osim dvojice pomenutih igrača, tu su i mladi Ognjen Mršić i Nikola Stevanović, koji je na meču protiv Voždovca igrao na poziciji desnog beka, zbog suspenzije Stefana Jovanovića. I sigurno je da će i nastavku izostanak prvotimca na bočnoj poziciji defanzive realno značiti selidbu bivšeg kapitena niškog Radničkog na to mesto u timu.

S obzirom da je u Srbiji završen prelazni rok, za Kruševljane je, prema pravilu, otvoren samo dolazak nekog od povratnika koji je slobodan igrač ili igrača kome je istekao ugovor u Srbiji.



tagovi

Napredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara