"Možda Pančevci opet nalete na Zvezdu?"
"Možda Pančevci opet nalete na Zvezdu?"

KUP SRBIJE: Pančevci izbacili prvoligaša!

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.09.17. | 18:40

Najmasovnije takmičenje igraće se ove jeseni u Boljevcu, na Zlatiboru i na Kosovu i Metohiji

Možda Pančevci opet nalete na Zvezdu?

Utakmicama pretkola Kupa Srbije zvanično je počelo najmasovnije takmičenje za sezonu 2017/18, a već na startu videli smo nekoliko iznenađenja koja nam garantuju uzbudljivu godinu.

Izabrane vesti

Posle dužeg vremena magiju fudbala na velikoj sceni osetiće Pančevci pošto je vojvođanski srpskoligaš i pobednik tamošnjeg Kupa, Dinamo, eliminisao danas prvoligaša ČSK iz Čelareva trijumfom od 2:0. To je ujedno i najveći podvig današnjeg dana, pošto su Pivarci bili jedini predstavnik iz drugog po snazi ranga srpskog fudbala. 

Slavilo se ovog popodneva i na Zlatiboru, gde je istoimeni srpskoligaš sa Zapada izbacio beogradskog srpskoligaša BSK iz Borče i to u velikom stilu ubedljivim trijumfom od 4:1. Eliminsian je ovog popodneva još jedan beogradski srpskoligaš, nekada slavni OFK Beograd, koji je poražen u Boljevcu od strane Rtnja. Bilo je 5:4 na penale za domaćina, a posle 2:2 u regularnom toku. 

Drama je ovog popodneva viđena i na Novom Beogradu pokraj Studentskog doma, gde je Radnički posle jedanaesteraca eliminisao Odžake - 4:3. U regularnih 90 minuta bilo je nerešeno (0:0), ali su Majstori bili bolji sa bele tačke.

Kup Srbije će se ove jeseni ponovo igrati i na Kosovu i Metohiji, zahvaljujući fudbalerima Poleta iz Lipljana koji su u Zubinom Potoku savladali Kolubaru iz Lazarevca sa 3:1.

Utakmice 1/16 finala Kupa Srbije na programu su u sredu 20. septembra.

PRETKOLO KUPA SRBIJE - rezultati

Radnički Novi Beograd - Odžaci 0:0 - penalima 4:3
Zlatibor - BSK Borča 4:1 (1:0)
Rtanj Boljevac - OFK Beograd 2:2 (2:1) - penalima 5:4
Dinamo Pančevo - ČSK Pivara 2:0 (1:0)
Polet Lipljan - Kolubara 3:1

(FOTO: MN press)


tagovi

Kup SrbijeKK Rtanj BoljevacDinamo Pančevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara