Foto: Starsport
Foto: Starsport

Kvartet produžio ugovore na Banovom brdu

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.03.22. | 14:42

Parafi perspektivnog golmana i dokazanog trija

Sportski sektor Čukaričkog nakon novog milionskog transfera nastavio je da rešava aktuelna pitanja, te je superligaš sa Banovog brda danas produžio ugovore sa četvoricom prvotimaca Nemanjom Belićem, Darkom Puškarićem, Stefanom Čolovićem i Novakom Mićovićem.

Belić i Puškarić koji su od leta 2017. godine stigli na Banovo brdo značajan su deo tima zbog dragocenog iskustva i uloge u mladom timu te su potpisali produžetak saradnje na po godinu dana. Uz iskusne golmana i štopera paraf na produžetak saradnje za još godinu i po dana stavio je Stefan Čolović, a Čukarički se dugoročno obezbedio potpisom novog ugovora validnog naredne četiri sezone sa mladim golmanom Mićovićem.

Izabrane vesti

"Obavili smo veliki posao produžetkom ugovora sa četvoricom igrača. Belić i Puškarić su od izuzetnog značaja za ekipu, ne samo zbog svojih igračkih, već i ljudskih kvaliteta. Dugo su u Čukaričkom, znaju sistem funkcionisanja kluba, ključni su za atmosferu u timu. Imaju vrlo važnu ulogu i van terena, a dogovor sa njima smo postigli vrlo brzo", kazao je tehnički direktor Brđana Goran Grkinić.

Mićović će priliku da opravda poverenje imati već u predstojećem periodu jer se od njega očekuje da popuni mesto među stativama upražnjeno odlaskom Đorđa Petrovića u MLS ligu.

"Čoloviću je isticao ugovor u decembru, nismo želeli da ispustimo igrača koji se sjajno uklopio u tim. Igra na zahtevnoj poziciji, izuzetno je kreativan. Mićović je budućnost kluba, momak u kojeg imamo veliko poverenje. Već je na nekoliko mečeva pokazao ogroman potencijal, na njemu je da nastavi da radi i da se razvija, sigurni smo da će biti dostojna zamena za Đorđa Petrovića", kazao je Grkinić.


tagovi

Darko PuškarićStefan ČolovićNemanja BelićČukaričkiNovak Mićović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara