Džejms Medison i Heung Min Son (©Reuters)
Džejms Medison i Heung Min Son (©Reuters)

Kvote u Mozzartu na Totenhem, Leverkuzen i Zenit najveće na svetu

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.08.23. | 10:33

Nigde nećete moći da nađete veće

Evropski klupski fudbal se vratio na male ekrane, i u kladioničarske liste. Počeli su svi najjači šampionati, tako da bukmejkerima Mozzarta nije bilo teško da naprave specijalnu promociju.

Naime, na tri utakmice će kvote u svakom minutu biti najveće na svetu. U pitanju su dvojke na pobede Totenhema i Leverkuzena, odnosno jedinica na Zenit.

Izabrane vesti

Bornmut nije iznenadio na startu sezone Premijer lige. U prvom kolu je osvojio bod protiv Vest Hema kod kuće 1:1, a u meču protiv Liverpula nije bilo šanse za pozitivan ishod (1:3). Posle poraza od Redsa Bornmutov niz bez slavlja u Premijer ligi dostigao je šest mečeva - jedan remi i pet poraza. Primetno je da Andoni Iraola ima još mnogo posla da izgradi spreman tim. Totenhem je u novu sezonu ušao bez Harija Kejna, ali i sa Angelosom Postekogluom kao glavnim trenerom. Tim ima četiri boda posle dva kola. U prvom kolu Spursi su remizirali sa Brentfordom 2:2, a onda su pobedili Mančester Junajted 2:0. Pevci su trijumfovalui samo u jednom od poslednjih devet mečeva na strani u prvenstvu.

----------

Izađi na crtu, ispuni dnevni zadatak sa Mundobasketa i osvoji deo nagradnog fonda od 200.000 dinara!

----------

MENHENGLADBAH - LEVERKUZEN (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 1,85

Borusija Menhengladbah je u uvodnom kolu nove sezone Bundeslige odigrala sa Augzburgom 4:4 na strani. Ždrepci sada igraju kod kuće sa Leverkuzenom, koji je u prvoj utakmici kampanje trijumfovao sa 3:2 nad RB Lajpcigom na svom terenu. Kada su se dve ekipe poslednji put sastale u bundesligaškoj akciji, odigrale su nerešeno 2:2 na Baj Areni. Bajer se prošle sezone zadovoljio šestom pozicijom, što nije zadovoljilo rukovodstvo i stručni štab. Ovaj tim ima neke od najskupljih igrača u ligi, ali se investicija još nije opravdala. Zadatak je da Verkself u narednoj sezoni uđe u prva tri.

ZENIT - URAL (SUBOTA, 14.00), KEC 1,57

Zenit nije idealno počeo sezonu u šampionatu Rusije. Odigrano je samo pet kola, a tim Sergeja Semaka je već dva puta gubio bodove u prvenstvu. U gostima šampion nije sačuvao pobedu nad Rostovom (1:1), a zatim je izgubio kod kuće u trećem kolu od Dinama (2:3). Ipak, u prošlom kolu Zenit je izborio važnu pobedu nad Spartakom od 3:1, zahvaljujući kojoj je na četvrtom mestu na tabeli. Ural je sjajno počeo kampanju i malo ko je očekivao ovakve podvige ekipe Viktora Gončarenka na startu. U pet kola Bumbari su osvojili 13 bodova i sa njima trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli. Pobeda od 1:0 nad Baltikom u prošlom kolu bila je treća uzastopna Urala.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara