Komentari na vest

Lalatović hrabri Vošu: Radite sjajan posao, samo nemate sreće

T

Tomislav V

pre 2 meseca

Nedostaje vam samo gol. Pa fudbal se igra da bi se dao gol, to je glavna ideja te igre. O bože, kakve su ovo izjave, ulizivačke i podrepaške.
T

Taticaparica

pre 2 meseca

Šta boli Tralalatovića uvo za Spartak, svi znaju da je tati malog Kerkeza uzeo lovu da mali igra, mora se imati za prašak.
h

ha hu ha

pre 2 meseca

Lalat je prsao, od secera mu mozak otisao,covek se nigde nije zadrzao, trener HA-HU sve mu je na frku, galamu, zbog ovakvi ko lala dobri treneri ne mogu doci do izrazaja.
t

tiosaf

pre 2 meseca

Lala je i takav za 90% trenera u Srbiji doktor. Koji to mladi trener ne moze da dodje do izrazaja tacno? Ove sezone si imao Savica u Vozdovcu, Ljubinkovica u Surdulici, Joksimovica u Kragujevcu, takodje Trajkovica, Lintu i Jandrica koji nisu ni mladi ali ni stari. I nijedan se od njih sem Savica nije nesto pokazao. Dakle problem je drugi.
Z

Zokilii

pre 2 meseca

Kako se covek uvlaci svakoj upravi navijscima javno...covek je nez imalo stida i srama,,,a tamo gde radi i zasta je debelo placen ni ne dolazi na trenige,samo dan pred utakmicu,tako se dogovorio.,pa to moze samo u Srbiji,pa to ne mozes ni u poslednjoj ligi..kod Gsjbe i pijanog Dumdjerskog i Morace moze sve,doveli su Kerkeza,uzeli Tati pare,decko u Rafnickom iz Sombora nije imao mesta medju 22 igraca tad ga poslali u Filijalu svoju Fk Stanisic poslednji na tabeli i tsmo jedva igrao..a trener bio taf Radnickog Savo Pavocevic..inace covek Spartaka...bitno da Tata leci komplelkse a ovi mu uzimaju lovu sa Lalatom...e zato smo gori od Fatskih ostrva..sta ce u opste Moraca Dundjerski iz Novog Sada u Subotici?Subotica i fk Spartak nemaju 2 pametna strucna svoja coveka..sram da ih bude
T

Tako

pre 2 meseca

Je sve u drzavi
P

Pazi kako ovi

pre 2 meseca

Koji ne znaju da je 0 od trenera, da gura u nosinu, sta god vec, pazi kako ga traze da dodje u njihov klub!?! Pa nesrece, gde se to 2 puta vratio? On samo ovde i moze da radi!
ј

јел његов прслук

pre 2 meseca

прошао поред полицијског пса??
I

Igracina

pre 2 meseca

Lalat je resenje za Vosu
m

mita i trta

pre 2 meseca

dal je dal nije al evo nabacuje se
U

U Rebusu

pre 2 meseca

Ako mu je Vojvodina druga kuća, a Zvezda njegova kuća, onda mu je Radnički Niš treća kuća, a Spartak koji trenutno trenira- minimum četvrta kuća. Čovek ima više kuća nego grama obraza. Obično to tako i ide
g

gost 024

pre 2 meseca

Lala se slihta, znači da je on sledeći na klupi Vose
D

DejAnovičxc

pre 2 meseca

Nije tačno; trenutno smo 7. Od sutra 8. U tri prolećna kola od 9 bodova osvojili 2. Trener je neka tajlandska menadzerska prevara koju je Zbiljic aminovao. Covek svom snagom se trudi da urnise Vojvodinu. Od 3g Zbiljica imamo samo: -lazi -opravdanja -bajke -menadzerkse varijante -prevaru Maradonu -placene navijace iz Firme Uništen klub. Koliko si samo jadan Zbiljicu.
m

menjali ste trenere

pre 2 meseca

sada ostaje ekonom i sekretar..i da pop osvesta stadion!
З

Збиљић

pre 2 meseca

можда јесам преварант али зато има Босове мајице у свим бојама и могу да поједем у миксу три киле печења јањетине и прасетин+ 6 литара вина и све то уз само 4 киле леба...💪
t

tiosaf

pre 2 meseca

Lalatovic bi sa ovom ekipom Vojvodine bio treci lagano. On gura sa ovim mucenim Spartakom vrlo solidno a ljudi mu prodali sve sto valja iz ekipe. Samo jos Djurasovic ostao, a i njega ce sledeci prelazni.
l

lalat vidi

pre 2 meseca

stadion jedino kad je utakmica
N

NikolaSu

pre 2 meseca

Au sta ti naprica? Spartak uopste nema losu ekipu i sramota je na koji nacin igraju…
G

Grbavica

pre 2 meseca

Doci ce lalat brzo u vosu...
Š

Šta se

pre 2 meseca

Folira. Kakav sjajan posao. Manite se više takvih izjava i lažnih komplimenata
G

Goust

pre 2 meseca

Lozi ih lale, da ga vrate
a

aaa!!!

pre 2 meseca

Ocito ne znas pricu...