Lalatović (©Starsport)
Lalatović (©Starsport)

Lalatović hrabri Vošu: Radite sjajan posao, samo nemate sreće

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.02.24. | 21:34

“Jedino nam je nedostajao gol”, smatra trener Lala Bandović

Vojvodini ne ide, pa ne ide. Iako su Novosađani stvorili pregršt šansi, na kraju ni u vojvođanskom derbiju protiv Spartaka na “Karađorđu” nisu došli do prve pobede u prolećnom delu Mozzart Bet Superlige (0:0). Sve zasluge za osvojen bod Spartaka idu na račun golmana Golubova Aleksandra Vulića, koji je između ostalog u nadoknadi vremena skinuo zicer Mihailu Ivanoviću sa samo pet metara.

Šef stručnog štaba Spartaka Nenad Lalatović zadovoljan je što je njegov tim ostao neporažen, ali je hrabrio stručni štab i igrače Vojvodine nakon neuspeha na startu drugog dela sezone.

Izabrane vesti

“Zadovoljan sam osvojenim bodom, posebno zbog te šanse u nadoknadi kada je naš golman sjajno odbranio. Nikada u životu nisam došao po bod, uvek idem na sva tri, ali ovog puta moram da budem zadovoljan. Moram da vam kažem da ne smete da budete razočarani. Vojvodina nikad nije bila bolja i organizovanija, predsednik Zbiljić, sportski direktor Marko Jovanović i trener rade sjajan posao. Imate i kvalitetne igrače, ali samo nemate sreće. Niste imali sreće ni protiv Lučanaca (prim.aut. primili gol u nadoknadi), a niste ni danas. Da vas je Bog pogledao, pobedili biste i Mladost, a i nas”, ocenio je Lalatović.

Šef struke Spartaka je istakao da njegovoj ekipi nije lako nakon odlaska štopera Strahinje Tanasijevića i ofanzivca Luke Bijelovića.

“Mi smo na kraju dobro taktički zatvorili utakmicu. Hteli smo i da postignemo gol, ali nismo uspeli. Naš golman je branio fantastično i uzimamo bod po bod. Nemam šta da zamerim svojim igračima, jer nam nije igrao Nemanja Ćalasan, otišao je pre neki dan Luka Bijelović, kao i Strahinja Tanasijević, koji je bio jedan od najboljih štopera u ligi. Šteta što on, recimo, nije u Vojvodini, sa njim bi bila još jača pozadi. Vojvodini želim od srca sve najbolje, ovaj klub vidim kao drugu kuću i uvek ću biti uz njega i onda kada nisam tu”, rekao je Lalatović posle susreta.

Trener Stare dame Božidar Bandović nije zadovoljan ishodom meča, ali nema zamerku na igru svojih izabranika.

“Naravno da nismo zadovoljni rezultatom, što je i logično. Međutim igrom, borbenim pristupom i brojem stvorenih šansi možemo biti zadovoljni. Sve je bilo jako dobro, ali je nedostajao samo gol. Opasni smo bili posebno po bokovima i stvorili smo dosta situacija iz kojih smo morali da damo gol. Što se tiče igre, borbe i taktike, sve je bilo dosta dobro. Nije lako stvoriti toliki broj prilika. Da nismo stvorili takve šanse i da nismo igrali kako smo odigrali, to bi bio problem. Ako budemo ovako igrali ubuduće, doći će i golovi. Momci imaju kvalitet i ako nastavimo ovako sigurno će doći bolji rezultati”, rekao je Bandović.


tagovi

FK VojvodinaSpartakNenad LalatovićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara