Komentari na vest

Lalatović Šarcu: Da si pravi trener, podneo bi ostavku posle četiri poraza!

G

Gost 014

pre oko 1 godinu

Lalatoviću, opet si preskočio terapiju.
S

Slanina

pre oko 1 godinu

Predlazem svima koji nisu gledali konferenciju da je potraze. Lalatu treba pomoc, to je ocigledno, a svi cute.
N

Nišlija Mare

pre oko 1 godinu

Mozemo o Lalatovicu ovako ili onako..medjutim Lalatovic je u pravu 100%za sve sto ne rekao na konferencijj..Sarac je pokazao svoje lice i kao čovek i posebno kao trener duplo golo..a posebno uprava Radničkog da ukaze poverenje čoveku koji nema iskustva u super ligi!!!zato bi trebalo svi da se pokupe i odu...Radnički je živeo i pre njih a naravno živece i posle njih!!!Gore od ovoga ne moze...
p

pfc

pre oko 1 godinu

Pa kako se postaje trener sa iskustvom, ako se ne daje sansa? Lalat je bio u pravu samo kada je rekao ovoga mi krsta...
@

@pRc

pre oko 1 godinu

I svaki put kad si zbog njegovih pobeda nad partizanima patio...
T

Tz

pre oko 1 godinu

U Radničkom je i Rastavac došao bez iskustva, totalni anonimus tada. Mislim da bi sve Nišlije volele da se Mima vrati. Šarac je negde morao samostalno da radi.
m

milutin bgd

pre oko 1 godinu

nemas pojma . ali stvarno. da ti se jave roditelji u sredu ,,otvorena vrata ,, posle 5. casa.
p

peki30

pre oko 1 godinu

Moralna nula lalatovic drži lekcije iz morala
l

lalateeee

pre oko 1 godinu

prati samo belu liniju,ne skreci sa putaaaaa
i

ivan855

pre oko 1 godinu

napoji lalat šarca rujna vina :))))
t

t.drajzera

pre oko 1 godinu

Stvarno ali bez zezanja, treba pomoći Lalatu. Čovek pod hitno mora da se izleči, ovo već dugo dugo traje (zavisnost).
e

epox76

pre oko 1 godinu

Koji polusvet,kao da slusamo pricu iz najnizih liga u kafani posle utakmice,to je taj nivo posle par ispijenih piva.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Ovo nije više smešno! Ovo je za psihijatra i Disciplinsku komisiju! Struka u Srbiji je dno!
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

nije smeo da me napusti ...jok nego ce ceo zivot da ti bude pomocnik ,kakva dijabola
K

Kalčoni

pre oko 1 godinu

Uprava Radničkog na čelu sa toncevim i propadalom kao i sa sportskim direktorčicem jovanovicem da podnesu ostavke jos veceras zbog skandalozne odluke da za trenera postave početnika šarca i tako dovedu u pitanje opstanak u ligu Radnički za 100 godišnjicu kluba!!!
T

Tomica86

pre oko 1 godinu

Kao da bi bio prvi put da klub ispadne iz lige. Do pre 10 godina ste igrali i 3. ligu. Sad se setili godišnjice osnivanja kluba...
D

De jàn

pre oko 1 godinu

Brate, ovaj nas fudbal je postao cirkus kolorado, bas kao divlji zapad. Odlagaju se utakmice kako kome treba, i bez nekih pretjeranih razloga. Prekidaju se utakmice koje se nastavljaju 'kad bude bilo prilike'. Navijaci prave sra*a konstantno i nikome nista. Igraci se tuku i uralaju na sudije, i opet nikome nista. Radi ko kako hoce i kako mu odgovara. Stalno neka obavjestenja, prozivke, sad se jos i treneri poceli svadjati, ma cirkus. Sve ovo treba resetovati u globalu.
t

televizor

pre oko 1 godinu

Isto kap seoske loge. Realno imamo tri kluba koja placaju, sve ostalo je na dodjem ti, vecina igraca se finansira preko kladze. Da je pameti pa svesti ligu na amaterski nivo.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (PRAVI)

pre oko 1 godinu

Lalatović je najveći prostak od svih trenera koji su se pojavili u našem fudbalu. Prosto je neverovatno koliko taj čovek ne zna šta govori, ponekad izgleda da ne zna ni gde se nalazi. Ako ikad ode iz našeg fudbala, jedino njegovo inostranstvu može biti Makedonija ili druga liga Malte, Republike Srpske ili Bugarske ali druga liga Bugarske teško.
I

Ipak se okreće

pre oko 1 godinu

Taman kad pomisliš da si shvatio na kojem je nivou čovjek,on te ponovo iznenadi.
G

Gostbaster

pre oko 1 godinu

Ćuti muko, nisi samo Partizan trenirao a u CZ te neće zvati nikad...Da si trener išao bi negde napolje, al tamo se kurčenje ne vrednuje
H

Hayvan

pre oko 1 godinu

Svaka cast lalatu. Nikad nisam video trenera koji voli da se hvali samog kao on.
F

FM’d

pre oko 1 godinu

Tezak luzer ovaj Lalat. Umesto da podrzi coveka, prvi samostalni posao, radili/igrali zajedno 10-15 godina on mu podmece nogu. Cuj, uzeo posao prvog trenera posle 10 godina rada kao pomocni. Pa zar je trebao ceo zivot da bude pomocnik, krivo mi je sto ga Sarac nije dobio danas.
P

Penzioner

pre oko 1 godinu

Naravno, Šarac treba da vodi neki klub samostalno, ali ne Radnicki. Mogao je da se nakon odlaska iz Radnickog zahvali na dosadasnjoj saradnji Lalatovicu i da potrazi novi klub. Ne on ostaje na razvalini da dokaze kako ce on da ih spase i da je sposobniji i bolji od Lalatovica. E posle danasnje utakmice bilo bi casno da je podneo ostavku izvinio se Lalatu i tako priznao gresku i spasio dusu.
A

Adrian Mutu

pre oko 1 godinu

Nijednog momenta lalat nije rekao da je problem što se odvojio već način kako je to uradio a realno svuda ga je vodio i svugde je radio zahvaljujući lalatu čovek traži da to poštuje svakom od nas bi to smetalo da nam drugar uradi dobiješ otkaz i odjednom tvoj drugar dolazi i kaže ja sam bolje rešenje zato se ovaj buni realno šarac nije kalibar za trenera
k

kidalicaa

pre oko 1 godinu

Da nema Lalata liga bi bila totalni smor, legenda. Ni kad se apsolutno nista zanimljivo ne desava na terenu, on garantuje da ce sutradan imati sta da se pise u novinama.
e

esex

pre oko 1 godinu

Lalat u zadrugu...verovao sam u njega na pocetku njegove trenerske karijere al sada vidim da je za zadrugu..
e

elmaestro34000

pre oko 1 godinu

Ima nas koji smo gledali treninge u Kragujevcu Lalate i znamo da ih je vodio Sarac, nisi se pojavljivao do 3-4 kola pred kraj kad se resavao opstanak, i svi znamo da ti je sluzio za mnogo vise od analiza utakmica. Nije lepo lagato neupucen narod.
P

Petar2010

pre oko 1 godinu

Isto tako je bilo i u Nisu, vojvodini…. Čovek totalni luzer neozbiljan. Za par godina svi će videti kakav je i nigde ako Bog da neće da radi.
N

News

pre oko 1 godinu

Nemam neko lepo misljenje o Lalatovicu ali ovo sto je uradio Sarac je lose . Nesto slicno je Krstajic uradio Muslinu ali Sarac i Lalatovic se znaju 15ak godina. Sarac je nula od coveka a nije kvalitetan trener
m

madness

pre oko 1 godinu

Ovaj Lalat je ono..... bas los covek i prava slika i prilika u kakvom kanalu nam je trenerska struka....
K

Koji olos

pre oko 1 godinu

Koliko los covek je ovaj Lalatovic, to je nevidjeno. Od kada znam za sebe ovaj Sarac mu je bio pomocnik i zamisli uvredio se sto hoce covek da bude negde prvi trener.
A

Aleksadoktor

pre oko 1 godinu

Lalatović mu je predlagao da bude prvi trener, Šarac nije hteo. Sada mu nije ni rekao da će biti prvi u Nišu. Obrukao se za sve pare Šarac.. Vama grobarima je toliko nabio komplekse da ga vredjate u svakoj prilici. :)