Ćirković (©Starsport)
Ćirković (©Starsport)

Lazetić otkrio sjajan posao TSC-a: Otkupili smo Ćirkovića!

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.03.24. | 21:02

„To je velika stvar za Evropu“, kaže šef struke TSC-a, ali otkrio i da je Kuveljić doživeo tešku povredu

Dve sjajne vesti za TSC u jednom danu: pobedom nad Voždovcem (2:0) nastavljena je potera za Partizanom i drugim mestom, a najbolji fudbaler Topolčana u prolećnom delu sezone Aleksandar Ćirković, inače i danas strelac, igraće i naredne sezone za vicešampiona Srbije!

Trener TSC-a Žarko Lazetić otkrio je na konferenciji za novinare posle utakmice sa Zmajevima da je klub uradio sjajan posao već sada, tri meseca pre letnjeg prelaznog roka, pošto je od Krila Sovjetov otkupio Aleksandra Ćirkovića, koji je ove sezone na pozajmici u Bačkoj Topoli.

Izabrane vesti

Mladi krilni napadač igra najbolju sezonu u karijeri, postao je pravi golgeter, pošto je na tri poslednje utakmice postigao pet golova.

To je naš posao, da igraču nađemo najbolju moguću poziciju. Moj uticaj i uticaj stručnog štaba je veliki, mi smo tu da pomognemo. Sigurno Ćirkoviću odgovara što Petrović „sto puta“ utrčava ispred njega, pa on prima loptu i ostalo. Ali to jeste i poenta da im nađemo najbolju moguću poziciju. Sad smo ga i otkupili, biće naš igrač i sledeće sezone, to je velika stvar za Evropu. Prošao je period adaptacije, pokazao je šta sve može“, naveo je Žarko Lazetić.

A, da ne bude sve savršeno, otkrio je trener TSC-a i jednu lošu vest – tešku povredu Nikole Kuveljića dan uoči utakmice.

„Sinoć smo saznali da je Nikola Kuveljić doživeo najtežu povredu koja može da se desi u fudbalu, na treningu, čak iz doskoka: pokidao je najverovatnije prednje ukrštene ligamente i moraće na operaciju. To je uticalo na ekipu. Bili smo pod utiskom i ja i igrači, razgovarali smo o tome jutros. Ništa mu ne znači ova pobeda da kažem da je za njega, ali gledaćemo da mu podrškom olakšamo oporavak koji će trajati šest do osam meseci“, Žarko Lazetić, trener vicešampiona Srbije.


tagovi

Aleksandar ĆirkovićTSC Bačka TopolaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara