Komentari na vest

Lazetić: Pokazali smo da kriterijum nije klupska pripadnost, već kvalitet igrača

L

Lista

pre oko 1 mesec

Sad napravite intervju i pitajte ga za rezultate u19, u21 i seniora I zasto niko ne preuzima odgovornost
U

Uzas

pre oko 1 mesec

Nije Srbija skola fudbala, pa da ima samo jednu starosnu selekciju. Kadeti su se jedva KVALIFIKOVALI na prvenstvo dok ostali dok ostale selekcije ni to. Ovo nije za ponos ni Gruziji. Mi smo nekad OSVAJALI prvenstva u mladjim selekcijama sada treba da pevamo kad se kvalifikujemo. Struka je ocajna, sto nije ni cudo kad se zna ko je u savezu. Ceo fudbal u Srbiji je katastrofa a kako stvari idu bice jos gore sa ovim foteljasima. Sa ovoliko talenata dovesti fudbal na ovaj nivo je prosto neobjasnjivo
R

Rocky72

pre oko 1 mesec

Kako to da igra Marko Lazetič u U21 , napadač, a dve godine nije zabio gol. Pa gde su ti tu kriterijumi ?
I

Iza Gola

pre oko 1 mesec

kako ovog nije sramota ???? obraza bez
N

Nenad B.

pre oko 1 mesec

Da li te je bar malo sramota Lazetiću? Posle blamaže U21 selekcije protiv Luksemburga i S. Irske, kraha U19, ti pričaš o dobrom radu sa mlađim selekcijama jer nam se U17 kvalifikovala na završni turnir, samo zato što tamo učestvije 16 ekipa, jer se plasirala kao druga u grupi. Kolilo stida, srama i morala treba da nemaš pa da ovako nešto izjaviš?
g

goga23

pre oko 1 mesec

U17 je prošla dalje samo zato što idu 2 ekipe od 4 iz grupe na EP. Čuj 3 godine za redom.... Pa i normalno je da se ide svake godine jer su lakše kvalifikacije za U17. Što ne ide U19 trigodine za redom?!
N

Nepozvan

pre oko 1 mesec

Hahaha... pa generacija 2005 je bila 3. u Evropi, a vidi je sad, ne mogu dva pasa da povežu. U zadnjih 7 utakmica su uspeli da pobede samo Andoru. Ta ista Danska koju smo na tom kadetskom prvenstvu pobedili danas melje protivnike i danas je pobedila i Portugal sa 2:0 i plasirala se na Evropsko prvenstvo U19. Pakuje kofere jer vi pojma nemate. Priča se po čaršiji da je Luković iz U21 spušten u U19 kako bi se napravilo mesta za Marka Lazetića. Ima li stric nešto da kaže na ovo???
E

E pa vidi

pre oko 1 mesec

Sta znace Kosta i Milosevic! Jos Jovan Milosevic igrao prijateljsku za gallen!?!? Pod izgovorom povrede guraju Lukovica za u19 da bi Lazeta mogo u u21!!!!
N

Navijac88

pre oko 1 mesec

FSS upropastava ove mlade igrače jer za selektore postavlja osobe koje nemogu sebi naći posao pa ih na neki način udomljava a isti slučaj i u A timu ona dva beka ko ikebana kod Piksija neznam sta ga savetuju jer odbrana nije primila gol samo od ekipe koja nije šutnula. Tako da gospodine koordinator idite niste vi za taj posao.
К

Косингас

pre oko 1 mesec

Као звездаш, могу да ти кажем да зреба да заћутиш. Толико си у комбинацијама, да не знаш кога све рекетираш. Монополизовао си омладинске селекције, а тамо никад гори резултати. Млада репрезентација је катастрофа, омладинска ништа није боља ... Не треба да се вадиш на кадете јер то није твоја заслуга, већ рад клуба Црвене звезде, где ти не смеш да одеш.
v

verteks

pre oko 1 mesec

Direktore, mi malo spustamo starosni uzrast u kom smo konkurentni u Evropi, U21 katastrofa, U19 jako lose... Reprezentacija ce nam zavisiti od izolovanih slucajeva Vlahovica, Djordja Petrovica, Ivana Ilica i "ukradenog" Samardzica, nijedan prosao kroz sistem nije, sistema nema.
V

Vaske 31

pre oko 1 mesec

Covece odlazi ako imas obraza i povedi svoje pajtose iz saveza.Dosta vise brukanja.
o

onaj ko zna

pre oko 1 mesec

Od kada se pojavio Lazetic,koji je na tu poziciju dosao preko politike,nikako preko svog “znanja injskustva ”jer je iz Vojvodine oteran zbog lopovluka ,tako nam se i vraca sada.Upropastio je mladje reprezentativne selekcije…Ali zato preti sudijama zbog svog brata koji je trener TSC,i zato se ponasa kao kabadahija jer se poziva na vladajucu garnituru ljudi! E moja Srbijo,to je trenutno fudbalska elita.
h

haha lol

pre oko 1 mesec

Hvalis se najmladjom reprezentacijom gde je rezultat najmanje bitan, sta cemo sa U19 i sa U21 majstore? Ostavka. Svako ko se iole razume u fudbal zna da u kadetima napravis dobru ekipu samo ako pozoves bioloski ranije sazrele momke, sto u U19 i U21 vise ne prolazi, srami se.
4

454545

pre oko 1 mesec

ti treba da cutis i podneses ostavku ,veceras pod hitno
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Najgore je kada ostale ljude smatras za idiote i mislis da ce u prodavanje magle da veruju beskonacno dugo! Zalutao! Ostavka!
i

info011

pre oko 1 mesec

Dokle vise da brukate Srbiju momentalna ostavka
B

Burek

pre oko 1 mesec

Za U17 selekciju svaka čast, Ali šta ćemo za U19 i U21 timovima, a pogotovo za A reprezentaciju...
T

Tubeki

pre oko 1 mesec

A u19, u21 i seniori se blamiraju
N

News

pre oko 1 mesec

Zasto Marko Lazetic dobija poziv a ne igra nigde?
B

Burek

pre oko 1 mesec

Pa vidiš li u naslovu ko je dao izjavu ?
P

Pixy

pre oko 1 mesec

Koliko je Lazetića u našem fudbalu? Misliš da je to slučajno?!