Komentari na vest

Leno definitivno napušta Arsenal, ali ostaje u Londonu

V

Voda komšija

pre gotovo 2 godine

Čini mi se da Fulamu treba popuna na još par pozicija osim štopera. A ovaj posao sa golmanom je trebao odavno da se reši. Bojažljivo radi Fulam, ako uopšte misle da ostanu u PL i nakon kraja naredne sezone. Mada, trener im je neko ko bi to mogao i da izgura, ali uz pristojan broj korektnih igrača u timu i na klupi.
r

realan_lik

pre gotovo 2 godine

Leno je straan golman, refleksi i stabilnost i bolji nego kod Ramsdejla...samo sto je ovaj Englez lud u glavi, i ume da pokrene hajp kod igraca, pa je zbog toga realno broj 1 u Arsenalu. E sad, Leno niti zasluzuje niti treba da ostane da bude na klupi, takav golman moze u svakom top klubu da bude i broj 1, a ne samo u Arsenalu... Tako da srecno mu bilo gde god da ode, veliki profesionalac i ozbiljna glava! pozz
I

I

pre gotovo 2 godine

Malo ga pretera, Leno je odlican golman, ali ne top klasa, a sto se samog refleksa tice, nema sanse da ima jaci refleks od Ramsdejla, onaj je kao macka. Leno je malo skolovaniji golman, ali imao je dosta zutih minuta.
J

Joba

pre gotovo 2 godine

Odlican transfer Fulama tako se radi a ne kao Njukastl dobiju lovu i opet dovode pogresne igrace!!!
M

Mika iz Trstenika

pre gotovo 2 godine

Arsenal mora da pojaca malo klupu ako misli nesto ozb da uradi u pl, gledam protiv sevilje ulazi ti sa klupe elneni, soares, beljarin sve neki teski polovnjaci
I

Ijauo

pre gotovo 2 godine

Odlican golman, ne znam sta se cekalo godinu dana da se proda ovako mu je samo opala cena zbog klupe i ugovora na ovaj minimalac ali sta je tu je...Jedina zamerka trenutne uprave je sto igrace stvarno prodaju za sicu ne bitno o kome se radi!Ali jedino mi je razumno da Arteta samo zeli da se resi ovih igraca i da nije bitno za koliko odu samo da odu posto Arsenal i ne zavisi od prodaje, najveci problem Arsenala do sada su bili igraci sa dosta jakim ugovorima koji nisu pruzali ni priblizno dobre partije a placeni su i vise nego odlicno!Lepo je poceo Arteta i mislim da ce tek od ovog ili cak sledeceg leta Arsenal tek da prodise ako bude sve islo kako treba!Morao je neko da se resi onog skarta od igraca koji su imali svi preko 30+!
p

plavac

pre gotovo 2 godine

nadali su se LŠ a onda na zimu bilo pošto poto da se upadne u top 4...
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Da je bilo posto poto, doveli bi centarfora vec tada, na zimu. Strpljenje u transferima govori da nije bilo panike i da je mozda i bolje za Arsenal da igra LE jos ovu sezonu, dok se ne stekne dublji roster i dok klinci ne dodju do top nivoa.
T

Trololo

pre gotovo 2 godine

Kako mislis "jos ovu sezonu"? Koliko znam, Arsenal prosle sezone nije igrao ni jedno evropsko takmicenje, sto im je i bila prednost.
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Konacno neki normalan transfer Fulama. Veliki korak, ali prilicno kasno i nedovoljno za opstanak ako na ovome ostane, mora pored Lena jos 2-3 ozbiljnija igraca.
V

Vinegar

pre gotovo 2 godine

Realno ispadaju lagano. Leno golman za LS komotno, a covek prelazi u tim da ispadne iz lige.
B

Bole97

pre gotovo 2 godine

Treba im i napadač koji može da postigne v dfocifren broj golova u PL, Mitar nije kadar tome.