Komentari na vest

Lenovih sedam odbrana za surovu osvetu na Emirejtsu! Arsenal ispustio pobedu sa igračem više, Junajted preokrenuo 0:2 protiv Foresta

voxi

pre 8 meseci

dzaka je maradona za ovog mrtvog havertca. bolje kretanje borvenost pa i tehnika. zalosno sta arteta radi zbog jednog igraca menja celu formaciju. Arteta mnogo gresi sa njime i treba da ga ne pusta jedino kaontamena sa klupe. treba sebi da prizna da je promasaj sto je doveden i da nastavi sa igracima koji su tu. Gabrijela treba da pusti, bez obzira sto ovaj hoce u arabiju. valjda mogu da se dogovore oko svega jednostavno fali odbrani. poljak nije los ali nema tehniku i slabo ume da iznese loptu. ide se dalje ,moje mislhenje bice bolje kako se igraju utakmice.
O

Onana, Drkušić, Severina i Prskalo

pre 8 meseci

Problem nije u Arsenalu već u očekivanju "navijača". Nije Real ili Siti pa da je remi protiv Fulama smak sveta, to je vaša realnost! Drugo mesto prošle sezone je bilo mimo svih očekivanja i treba da slavite. Sreća ne dolazi svake godine, jer će plasman u top 4, pa i top 6, ove sezone biti potpuno druga stvar.
С

Сербона

pre 8 meseci

Правда за жалосног Џаку, ако може управо Бајера? Арсенал вам врати Хаверца, а ви Арденалу оног несретника Џаку који је онакав, никакав два пута бољи од Хаверца.Шта дочекасмо да после Џаке имамо горег од њега.
K

Kleo

pre 8 meseci

Gde je Peki 98 da ukaze na Havercove kretnje, i da nas ubedi kako smo svi slepi.
С

Сербона

pre 8 meseci

Био се попео на главу свима нама са оним чувеним опсервацијама о кретању измећу линија. Још твдрише како Хаверц појачање године. Бежи бре, човјек без паса, без трчања, без осећаја за игру, плус онако анемичан и никскав да буде "појачање године". Хоће, али најгоре.
g

goho

pre 8 meseci

Svaki normalni navijac mancestera osim decice zna da ce ove itekako problematicne pobede jedva jedva jedva protiv wolvsa i foresta da se vrate i to kako. Mozda peto mesto bude realnost,ocajni su
T

Trololo

pre 8 meseci

Bas naprotiv, ide Junajted lagano u top 4. Notingem dao golove iz 2 greske i generalno se nisu videli, dok je Junajted konstantno napadao i zasluzeno pobedio. Malo imaju problem sa formom, kao da jos treba da se zaukaju, ali bice to dobro. A ovi iskompleksirani navijaci drugih timova mi zaista nisu jasni. Zale se na penal i crveni, a obe odluke ciste kao suza. Ok, propusten penal za Vulvse u prvom kolu, ali propusten i za Junajted u drugom, pri rezultatu 0:0. Ali ne, oni nikada nece biti objektivni. Sto se tice Arsenala (ovo ne pisem kap direktan odgovor tebi, vec da ne pravim novi komentar), ovo je sve krivica Artete, koji izmislja neke postave, samo da bi ugurao nekako beskorisnog Haverca u tim. Iskreno se nadam da ce protiv Junajteda opet izmisljati i ostaviti Gabriela na klupi, jer nam tako znatno rastu sanse. Bez ikakve uvrede za Arsenalove navijace, ali vec u prva dva kola se videlo da nesto bas i ne stima, srecom po njih, uzeli su bodove. Mozda im ovaj samar vise pomogne (odnosno Arteti, koji bi izgleda bas voleo da se zove Pep Gvardiola).
g

gost.....

pre 8 meseci

Tebi bi zemo naj bolje odgovaralo da je United izgubio, onda nebi imao potrebu ni da kom cista pobjeda tri boda zasluzena pozzzz
Г

Гост66

pre 8 meseci

Доста бре више кукања навијачи Арсенала, шта би ми, навијачи Челсија, тек требало да радимо ако ви кукате на овакав тим ? Имате бруталан тим, имате доброг тренера, а и први мачићи се у воду бацају. Уосталом, боље сад да киксају него као прошле сезоне, када нисте смели. А што се тиче Каиа, можда јесте и овакав и онакав, али он ЈЕДИНИ у вашем тиму зна да узме меру Гвардиоли и Ситију.
t

toooo

pre 8 meseci

Ekipa koja za haverca iskešira 75 mil uprkos tome što je imao očajnu sezonu ni ne zaslužuje ništa drugo osim da propadne,stigla ih svemirska pravda za to bahato razbacivanje parama
u

upisao se

pre 8 meseci

I konaaaačno se upisao bruno penaldes jer drugačije i ne zna,stalno plakanje sudijama se isplatilo i sjajni penaldes je opravdao ime
s

sayaan

pre 8 meseci

Sramotno da nije poništio gol arsenalu za onaj faul u napadu enketie,karma ih stigla i izbila im 2 boda i neka je

voxi

pre 8 meseci

druze njegovi saigraci nisu hteli da izbace loptu,sto bi protivnicki tim to uradio.
X

Xhaka brat

pre 8 meseci

Nema sta opet je Dzaka kriv ….
L

Lopopovska je tuga pregolema

pre 8 meseci

Vratice se ovaj lopovluk mancesteru kada ih najvise bude bolelo!!!
D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

Znači ovo je prešlo svaku mjeru, pa najbolje da Mančesta odmah na startu dobije penal i crveni za protivnika, da bude transparentnije. Koliko im se navlači, nevjerovatno. Čim dođe malo jača ekipa, razbuca ih jer se ne može bas toliko namještati.
A

Alex DeLarge

pre 8 meseci

Druze, o cemu ti pricas?...
c

come on arsenal

pre 8 meseci

Artetino nepotrebno i glupo "gvardiolisanje" konačno je došlo na naplatu i ovaj remi i gubitak 2 unapred upisana boda na domaćem terenu, ravan je porazu. Prošlogodišnjih startnih 11 i dobra igra i rezultati do pred kraj prvenstva, izgleda da su dosadali Arteti i sada, izmišlja toplu vodu, pa mu standardni prvotimci, greju klupu, Parti igra desnog beka, pored dokazanog Vajta, Kiwior igra levog beka umesto Zinčenka, forsira Haverca, koji je ubedljivo najgori u sva 3 kola, nelogične i zakasnele izmene, mada su danas Vieira i Nketija, doneli preokret. Očigledno je Arteta, previše poleteo i ako ga ove 3 utakmice i ovaj "poraz" nisu razbudile, kao navijač Arsenala, bojim se, da će upropastiti sezonu, gde ima dobar zalet od prošle sezone i kvaliteniji i širi roster, izuzev Haverca. Mislim da je Artetu očarao Gvardiola, sa štoperom od 100-tinjak miliona na beku i verujem, da bi sada, više voleo u Arsenalu, Van Dajka, nego Osimena u špicu. Da je danas Arsenal preokretom pobedio sa 2:1 ili 3:2, bilo bi to odlično za samopouzdanje za igrača, ali bi dugoročno bilo štetno za Arsenal, jer bi Arteta, imao lažni alibi i nastavio bi sa pomenutim "gvardiolisanjem " što je po meni, veliki bezobrazluk od menadžera, koji je ispustio, skoro pa uzetu titulu, koji je potrošio preko 200 miliona i koji je trebao da u ovu sezonu, uđe furiozno.
A

Arnaut Cecen

pre 8 meseci

Lepo sam rekao da je Arsenal jos gori nego prosle sezone ! Nema ko da zaustavi Siti . Arsenal je pogubljen . Njukesl je dobra ekipa , ovo ostalo mi deluje kao skknca na konopac . Kako koja godina sve gora Premijer Liga . Vec 6 sezona uzastopno Siti osvaja .
N

No Mitar, no problem

pre 8 meseci

Boring boring Arsenal
S

Stelt

pre 8 meseci

Bio sam nervozan od kako je počela utakmica pa čak i kada smo vodili 2:1, jer sam video da Arteta izmišlja neke nove formacije. Prethodne dve utakmice su bile dobijene, ali je utisak bio da nisu ni blizu zadovoljavajućeg nivoa iz prošle sezone. Sledeće kolo derbi sa Junajtedom, a tu tek ne znam šta da očekujem...Oni takođe izgledaju jadno kao i mi, ali sam siguran da će biti golova na obe strane, jer su obe odbrane šuplje.

Goran Tubin

pre 8 meseci

Arsenal večiti mali tim iz Londona!
N

NN3

pre 8 meseci

Kako je Leno branio prvo kolo protiv Evertona i danas protiv Arsenala. Brutalno.
C

Capo di tuti capi

pre 8 meseci

Pa kad ti Parti igra desnog beka, Kiwior levog, a na devetki ti pocne Trosar, pa uz to jos u ekipi imas i Haverca, sta drugo mozes da ocekujes…
С

Сербона

pre 8 meseci

Сербона је одмах рекао, ово није добар прелазни рок, а Хаверц је промашај године. Сад сви птичају о Хаверцу као играчу мање на терену (што он и јесте), а прије мјесец дана су ово дрво дизали у звијезде. Сад кад сви виде да је бескорисан, надамо да то види и Артета и да ће га пребацити да тренира са пјетлићима.
G

Guster

pre 8 meseci

Ima li ko da kaze ovome debilu da ne moze da igra bez Mangaljesa,Party na lijevog beka Kiwior desni sramno,ovaj Havretz očajan!!
S

Statler

pre 8 meseci

Da pogodim šta kažu hejteri, sudije gurale Junajted jel tako? Sudije su svojim telepatskim moćima naterali dvojicu igrača Foresta da obore Bruna i Rashforda za crveni i penal, znao sam!
t

tikva nategaca

pre 8 meseci

Daj sebi plus.
Б

Блок

pre 8 meseci

Фудбал по мени,уништавају тренери са превише тактизирања....нпр везни на крилу,без шпица итд ... Артета је прешао игрицу....штопер му леви бек,задњи везни му десни бек ...доста
C

Coyger

pre 8 meseci

Kao navijac Arsenala kazem da je igra ocajna u sva tri kola i da se arsenal provukao i u prva dva kola.. ne znam zasto svaki trener ima potrebu da krene da izmislja sa formacijama i pozicijama igraca a ekipa mu je odlicno funkcionisala vecinom prosle sezone.. sa kiwiorom kao levim bekom (tomiyasu proslo kolo), sa partijem kao desnim bekom, white kao stoper, dok prirodni igraci na tim pozicijama (gabriel i tierney ne igraju) ne moze nista vise ni da se ocekuje.. Da bi kopirao gvardiolu moras imati i takav sklop i roster igraca a ne nesto forsirati na silu pogotovo kad vidis da to ne funkcionise.. prodati haverca za 70 miliona je remek delo Celzija..
с

стго

pre 8 meseci

Микеле опада ли ти коса 🫣
s

stigli gosti

pre 8 meseci

najbolji golman lige posle prva 3 kola
G

Gaizka

pre 8 meseci

Arsenal baš i ne izgleda ova 3 kola kao šampionska ekipa.
A

Alex DeLarge

pre 8 meseci

Arsenal ne moze da bude sampionska ekipa kad ne kupuje Halanda, Gvardiola, Mareza ili prakticno svakog top igraca koji iskoci te godine... Siti je napravio nukleus ekipe jos pre 7,8 godina i sad samo dodaje štihove bez pritiska. Kada hoce nekog top igraca pljusnu koliko god slepera para treba i to je to... Nije to isto kao kad Junajted kupuje u najbolju ruku solidne igrace za abnormalne pare zato sto njima gori, i svi znaju da im gori, zato ih i deru... Gvardiolica lepo sebi spakuje 2,3 igraca koji mogu da lete po terenu na svake dve godine i onda kao aj se trkamo. Jeste li vi svesni da on na klupi ima 5 startnih reprezentativaca iz top 5 repki na svetu? o cemu dalje da pricamo...
G

Gaizka

pre 8 meseci

Ma da, jadni Arsenal nema para..
R

Robot

pre 8 meseci

Nesto ne stima od starta sezone, cekalo se samo kad ce da se kiksira. Generalno ekipa nije dozivela neku rekonstrukciju ili promene, ali takticki i formacijski je totalno drugacije nego prosle sezone, ne znam zbog cega se to radi, mozda mora ali vec se vidi da to nece ici uopste.
2

24.04.1902.

pre 8 meseci

GGMU!
И

И

pre 8 meseci

Arsenal očajan prelazni rok, osim Rajsa ništa drugo nije imalo smisla. Haverc brutalan promašaj, lik nije za PL nikako. Za špica nema osećaj nikakav za gol, za desetku je sa svoja 2 metra slabo okretan za tako brzu ligu. Da su za te, a i daleko manje pare doveli pristojnog centarfora, visokog i čvrstog poput Mitra, sve bi izgledalo skroz drugačije.
G

Ginola 14

pre 8 meseci

Bissouma je koštao 30 miliona, a Rice 120, kako taj transfer ima smisla?
k

kkkkkkk

pre 8 meseci

Komentator pre vrema počeo da piše tekst pa morao da prepravlja, ali nije skroz. Bas amaterski, nikad ne otpisuj protivnika pa čak i da ima 3 igrača manje i 3 gola zaostatka.
.

....

pre 8 meseci

Nema nista od arsenala dok im igra haverc 4 mesto plafon .Momak je igrac manje na terenu nit daje golove nit asistira nit je brz nit ima neku tehniku nit je trkač nit je dobar u odbrani ako moze neko da mi objasni po cemu je on bolji igrac od elnenija na primer a placen je silne pare.
v

vldblk9a

pre 8 meseci

Arteta apsolutni krivac, arsenal preokrene, onda jos i igrac vise i umesto da napadne i tako sacuva rezultat on uvodi Zorzinja umesto Edegora i povlaci ekipu da se brani protiv tima koji ima igraca manje i do tog momenta nije presla centar u drugom poluvremenu.
S

Snowman

pre 8 meseci

Ja sam lepo rekao od Arsenala nema nista kad su doveli krampinu Deklam Rajsa coveka sa telom klasicnog engleskog stopera buzdovana samo kod Dejvid Mojesa i Saugejta moze veznjak da bude… A Haverc je posebna prica ljudi u Celziju se sigurno smejali kad su uzeli 65 miliona funti za njega… Pa onaj ne zna gde udara niti driblinga niti pasa kako igra fudbal u PL to je misterija…
I

Istok

pre 8 meseci

Rajs se pokazao dobro do sad, sto ne znaci nista, tek treba da opravda novac. Haverc ne znam sta da kazem, covek se jednostavno ne uklapa, mozda PL nije za njega.
G

Gost300

pre 8 meseci

Ove godine je Arteta uzasan,taktika uzasna,igra katastrofa,da nisu dali onakva 2 gola ne bi ga iz igre dali do sutra,Parti se gusi na desnom beku,sta reci za onu kravu haverca,covjek je totalno smetalo na terenu,igrac manje,najgore pojacanje u istoriji Arsenala,Fulam bio bolji i zasluzio bod,Arsenal tek malo poceo igrati kad je usao Zincenko i Vajt igrao beka,ove godine se nece vidjeti ni Martineli,ni Saka ni Odegard samo zbog ove sugave taktike i Artetine glume,ako nastavi ovako i ne vrati ekipu kako je igrala prosle godine i skloni onu ragu iz ekipe grcevita borba za top 4...
G

Gostica

pre 8 meseci

Arsenal doing Arsenal things hahaha
J

Jaffa keks

pre 8 meseci

Ne znam ko je bese trazio ovog Robinsona, ali propustili dobrog igraca. Saka se realno nije video danas od njega. Da nije penala, ne znam da li bi mogao nesto da doprinese. Havertz... Pa ne znam sta je sa covekom. Nekako mi se uopste ne uklapa, ne vidim da doprinosi necem konkretnim. Viera kako je igra prosle sezone, isao je svim navijacima na zivce. Ali danas je odlican bio, preokrenuo utakmicu. Pitam se samo zasto ESR ne dobija nikakvu sansu. Momak je pre dve sezone bio jedan od uzdanica Arsenala. Nketia, momak mozda nema kvalitet, ali kao osica je. Stalno vrsi pritisak, stalno trci u prazan prostor, bori se momak za sve pare. Steta sto nije Arsenal pobedio, ali posteno je bilo nereseno.
.

....

pre 8 meseci

Dok im haverc igra nema nista od njih 4 mesto plafon. Jednostavno momak je igrac manje nit daje golove nit asistira nit ima neku tehniku nit je brz nit grize nit je dobar u odbrani. Ako moze neko da mi objasni kako je on bolji igrac od elnenija na primer a placen je silne pare.
p

prelazz

pre 8 meseci

Koja sramota kako se Junajted gura, crveni, pa kad tako ne može, onda i penal.
a

ahaaa

pre 8 meseci

A šta je bilo guranje Uniteda? Jedina glupost sudija je šta su toliko gledali na Var a crveni čist ko suza
D

Dragan VG

pre 8 meseci

Jel ste vi dobro? Kako Tobdzije srusile Fulam!?? 2:2 je bilo na kraju.
p

papapapa

pre 8 meseci

Okej lepo je to sve Rajs, Timber… Haverc 80 m nedefinisan igrac ima nesto ne zna ni on sam sta ima, arteta umesto da kupuje igrace koje mu fale a to su desni bek i napadac, tebi igraju kiwior parti tomijasu beka….. Glumi nekog gvaridolu, oslanja se na nekog Nketiju u napadu, Jesus non stop povredjen i nespreman… Stvarno se ponekad zapitam dokle vise?
z

zasmetalo mi

pre 8 meseci

Ovo guranje arsenala.Mnogo su losiji kd prosle godine,ali ih zato guraju sudije za 10.Ako budu u top 4 je veliki uspeh za njih,dok junajted kao junajted nestabilnost i nesigurnost godinama...
a

arsenalmne

pre 8 meseci

ja ne znam ovaj arteta je li normalan. prosle sezone takticki tim savrseno postavljen. sta on radi sa partyem na beka i bez gabriela u odbrani. svaka jaca ekipa ce ih napuniti ako nesto ne nauci zbog danasnjeg kiksa pa promijeni formaciju. uzas
n

niko nije sumnjao

pre 8 meseci

Arsenal je imao igraca vise, i Junajted je imao igraca vise, mada oni ga uvek imaju, pa i ne mora da se navodi u naslovu.
i

iggx

pre 8 meseci

Koliko puta je Mutd imao igrača više prošle sezone?
S

Saturn

pre 8 meseci

Mozak me boli od Arsenala , ceo zivot isto mislis da smo nesto napravili , lozimo se ova sezona je ta i hladan samar...Zar je tesko postaviti formaciju kao prosle godine White desno stoperi Gabriel Saliba , levi bek Zincenko Vezni Partey i Rice poluspic Odegard , Krila Martineli i Saka , a napred jesus/nekitija/trosard...ko god da igra u toj formaciji je nebitno .. Kakav Kiwor na levom beku i Partey na desnom beku ...ALOO
G

Gost300

pre 8 meseci

Mene kao navijaca Arsenala su napadali navijaci Arsenala,kaze sto sumnjas u Artetu za Haverca,sto ti ne budes trener,ovo,ono,to je bio cist debakl u najavi,pravicemo Dzaku od blata,kakav je ovaj nesposobnjakovic,neki pisu otvara prostore,cuj otvara,on treba da gradi napad,ne da se sklanja da drugi prodju,i kao Arteta nece gledati koliko ga platio,a zasticen u prvih 11 ko bijeli medvjed,vidilo se i na pripremama i protiv Monaka i u ova 3 kola da to nije ni blizu taj Arsenal,uzas...
G

Gandalf.treci

pre 8 meseci

Ja sam se iskreno nadao da će Havrec proigrati kako treba i da će ga Arteta znat iskoristiti sobzirom kolko je para dao. Al ako se po jutru dan poznaje biće kombinacija Pepea i Ozila. Papreno plaćen ne igra nikako a zarađuje ko da je Ronaldo...a sad još i prodaju Baloguna i Tiranija a fale im igraci
G

Gost300

pre 8 meseci

Drug sta ce proigrati mrtva glava,nema potez,dribling,sut,centarsut,spor ko puz,a doveli ga u brzu ekipu,meni nikad nece biti jasno za sta je doveden i jos Arteta izjavi da ne zna gdje mu je najbolja pozicija 😂,rekao sam i sad tvrdim da je Pepe za njega Mesi,Pepe ima bolji skor npr od Sanca itd...
D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

Ako je ovo penal, ne treba ni gledati fudbal, niti ulagati u njega. Koliko puta viđeno samo, penal za Utd, a prošlu nije sviran čist penal za Vulvse.... Dokle samo
r

rd7

pre 8 meseci

Jok i nije penal, čisto saplitanje Rashforda. Nego zanimljivo kako nisi spomenuo čist penal koji nije sviran za Junajted protiv Spursa, ne dgovoara tvojoj agendi jel da? Smejurija.
l

legendarna agenda

pre 8 meseci

@rd7 A kakva je agenda kod nedosudjenog penala za Volvse? Bilo kasno vece, pa da se ne zadrzavaju.
H

Hammers Srbija

pre 8 meseci

Fulam izgleda preozbiljno za ono cime raspolažu, oni i Vulvsi potvrdjuju da imaju ekipe da ne strepe ni za cim, Vulvsi prvih 11 komotno da budu 10.na kraju, videcemo sta ce biti kad krenu i ako krenu povrede
r

rul_off14

pre 8 meseci

Mašinerija koja je prosle sezone djelovala besprijekorno i kojoj je samo falilo duza klupa da izgura citavu sezonu na prvom mjestu,sad kada to Arsenal ima Arteta je poceo izmisljati pozicije i obilo mu se vec u trecem kolu od glavu! Gabriel Magalhaes je bio stub odbrane i vrlo vjerovatno bi raznio sve protivnicke igrace danas a da ne govorim kako se bolje snalazi pred protivnickim golom sto nije slucaj sa Kiwiorom niti ce biti jer nije taj level. Ps. Vrijeme je da David Raya debituje i da se Arteta vrati na staro. Kai Havertz klupa i da ulazi poslije Vieire! COYG.

voxi

pre 8 meseci

ocajno prima golove arsenal. arteti ce se.odbiti od glave sto je pusta gabrijela