Komentari na vest

Leonardo u Humskoj osvežio sećanje na duplu krunu i prizvao pobedu nad Sabahom

N

Nejbi

pre 9 meseci

Ivice da imas obraza ne bi se pojavlbivao ti i tvoje bombe. Kao fudbaleru svaka cast,ali kao skaut nidje veze. Idi slikaj se s familijom al na JNA nemoj boga ti. V
N

Nejbi

pre 9 meseci

Leonardo, majstore pojelo te vrijeme ko i mene.
N

Nejbi

pre 9 meseci

Prvo Kleo onda Leo u grobarska srca seo! Bravomajstore. Uvjek si dobro dosao!
p

postic

pre 9 meseci

jeste dobar tehnicar ali je isto tako i pokvren igrac,bezobrazan
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Sta radi ovaj Iliev jos uvijek u klubu? Ako je nekome trebao jos neki dokaz o sistematskom unistenju kluba, ne ne traži dalje. U kom to klubu na svijetu osoba koja je jednom dala ostavku, pa onda opet ili dala jos jednu ostavku ili dobila otkaz – ko ce im vise znati sta rade – i dalje dolazi na stadion i ucestvuje u aktivnostima kluba. A kad neki nas bivši igrac hoce da dodje na stadion da popije kafu, onda to smiju samo aktivni zaposlenici kluba? Ccc… katastrofa. A navijaci se ko fol nadaju da ce otjerati upravu skandiranjem i/ili nedolazenjem na stadion. Kako smo mi samo glupi, pa to je cudo.
g

gost333

pre 9 meseci

Mislis Grga da se "ko fol nadamo da cemo ih oterati nedolazenjem" ? Sta mislis zasto su Belic i Markovic gostovali danas,dan ranije, u jutarnjem programu RTS-a i posle poklanjali karte za sutrasnju utakmicu ? Zasto su poklanjali karte za sutrasnju utakmicu,svakom onom ko je u nedelju kupio, kartu za Radnicki ? Zasto su bas danas doveli Leonarda da mu poklone dres i da pozove navijace da dodju sutra ? Zasto Duljaj poziva navijace da dodju "zbog igraca" ? Sta mislis sta ce se desiti ako sutra ispadnemo ? Mislis da ce stranci igrati pred praznim tribinama ? Cim zakasni prva plata,kofere u ruke i cao zdravo,a posle neka igraju viktorije, ova dva kompanjona iz diskoteke, a preparirani neka brani posto ne moze da trci.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Druze, ne kontas. Zaboli njih za prazne tribine. Njima je dapace jos i bolje kad su prazne jer onda nema ko da im zvizdi. Jedini razlog zasto se sad ovoliko trude oko toga je jer znaju da su milioni u pitanju. Medjutim, cak i ako ispadnemo sutra iz Evrope (sto je najvjerovatnije da ce se desiti), oni ce svoju platu i dalje primiti jednako redovno kao i do sad. Znaci, njima opet dobro. Ne pitamo se mi ovde, druze, nista. Oni ce otici iz Partizana tek kad im drzavni vrh kaze da moraju da idu. Ne budi naivan.
S

SB

pre 9 meseci

Odma visegodisnji ugovor i klauzulu da ga ne smaraju za treninge, i covek kad ode na idmor da mu ne zvocaju. Ovaj je i sa jednom nogom bolji od pola ovih nasih
G

Gall

pre 9 meseci

Ja kao zvezdas, bih voleo da vam se Leo vrati, jer njegova lucidnost sa loptom malo gde moze da se vidi danas, drugo dovukao bi vam bar nekog navijaca na stadion
D

Deno

pre 9 meseci

Do derbija ce biti spreman
R

Realnost

pre 9 meseci

Znaci pregledu su dobro prosli! Leo spremi se do derbija pa da vude kao nekad🙌🏻
G

Girona

pre 9 meseci

I vrapci znaju da dolazi u Partizan u koliko Partizan reokrene ovo…
B

Bože Božiću

pre 9 meseci

Pa ipak je ILIEV tu 😀😀😀
Ј

Јерко

pre 9 meseci

Добро је, већ сам се уплашио да се вратио...
G

Gall

pre 9 meseci

E ako to treba da nas plasi, onda stvarno…
P

Pedja1988

pre 9 meseci

Extra igrac, ali sa glavom je na vi. Da je imao (kao sto nije, i kao sto vecina igraca nema) pameti, mogao je da napravi odlicnu karijeru.
M

Mr007

pre 9 meseci

Realno,cak i da 6 godina nije video teren,bio bi dobro pojacanje za ovakav Partizan,obzirom da je talentovan igrac.
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Čovek koji se i po cenu života svoje porodice i sebe nije predao i nastavio je i uspeo da sruši sistem i nadmudri državu, veliki Leonardo. Sjajan čovek još bolji igrač, hvala na svemu.

micja

pre 9 meseci

Najjače krilo Partizana u poslednjih 20 godina.
s

smajkijaja

pre 9 meseci

To i bas nije za pohvalu. Nije dobro ako mislis, a ja ne mislim, da je on najbolje krilo Partizana u poslednjih 20 godina. Onda ste imali lose igrace? Pa Ilijev je za njega bio igracina. On mi je pao na pamet jer su zajedno na slici.
?

????

pre 9 meseci

Naravno i pozvao navijace. Ko mi je ukrao ime "???"? lopovcina, odma da vrati. Nmg sopstveno ime da koristim, ukrali ste mi identitet. To je neko od ovih partizanovaca, njima je to u genima
K

Koliko

pre 9 meseci

Priče o ovom čoveku, a karijera katastrofalna.
Š

Šreder

pre 9 meseci

Još samo učitelj Splinter se čeka i družina je na okupu.
L

Ludilo mozga

pre 9 meseci

Kad već ide Sabah, daj da pružimo dres Leonardu da neko pomisli da se vraća. A evo tu je i Iglica hahha.
K

Komedija

pre 9 meseci

ahahahhahahahahah
d

dragandragan12345

pre 9 meseci

poslednji napadač da je valjao
j

jsd zlo

pre 9 meseci

Pamtimo onaj derbi gde bi u svakoj ligi dobio crveni ali ne u nasoj
s

slavuj

pre 9 meseci

On je i u ovakvom stanju bolji od svakog Partizanovog ofanzivca. Šteta što je u timu imao Đurđevića sebičnog koji je pucao sve penale, inače bi on dao 40 i više golova. Majstor za našu sirotinju.
m

mali partizan

pre 9 meseci

Sudije su ih gurale ka duploj kruni