(© FK Partizan)
(© FK Partizan)

Leonardo u Humskoj osvežio sećanje na duplu krunu i prizvao pobedu nad Sabahom

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.08.23. | 15:20

Brazilac u prijateljskoj poseti crno-belima

Više puta je govorio kako će se vratiti, mnogi su verovali da u njegovim ponekad misterioznim porukama na društvenim mrežama ima nagoveštaja romantične obnove saradnje, neko bi se i „upecao“, posebno posle izjava Igora Duljaja kako je Partizanu potreban još jedan krilni napadač, ali Leonardo da Silva Soza je stigao u Humsku u civilu.

Ruku na srce, dres je dobio. I to kao poklon, iz ruku generalnog direktora Miloša Vazure i bivšeg sportskog direktora Ivice Ilijeva, koj su ga dočekli na stadionu poviše Autokomande i sa njim evocirali uspomene na sjajnu sezonu 2016/17, kad je, u tandemu sa Urošem Đurđevićem, predvodio Parni valjak do duple krune. Kasnije je pokušavao u arapskim zemljama i rodnom Brazilu, ali fudbal, realno govoreći, viđe nigde nije ozbiljno igrao i sad se već može smatrati sportskim penzionerom.

Izabrane vesti

Taj status mu omogućava da putuje. Sad je stigao do crno-belih, koji su mu ostali u lepom sećanju. I ta emocija je obostrana.

Prošlo je šest godina otkako sam prvi put kročio na ovaj stadion. Nemam reči da dočaram koliko volim klub. Svaki put kad se pomene Partizan naviru mu suze na oči, od radosti što sam mogao da usrećim navijače i omogućim klubu da bude šampion. Naša ljubav je večna“, oglasio se Leonardo.

U razgovoru sa Vazurom i Ilijevim prisetio se najznačajnijih trenutaka iz perioda provedenog u Partizanu, a Grobari se nadaju da bi mogao da bude talija aktuelnoj generaciji, jer će u četvrtak biti specijalan gost kluba na revanšu rećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije, protiv Sabaha.

Nadam se da ćemo se sutra videti na stadionu i zajedno pomoći timu da se kvalifikuje“, dodao je Leonardo.


tagovi

Leonardo da Silva SouzaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara