Komentari na vest

Letos nije bilo "vrime", a sada je izgleda došlo: Ivan Perišić pred vratima Poljuda!

g

gostgostgost

pre 3 meseca

Ovo što se događa u Hajduku nema veze s Hrvatskom, nego sa samim Hajdukom. To što se tamo događa je nevjerojatno. U Dinamo neće dolaziti takvi igrači. Pozdrav komšije.
m

milance1999

pre 3 meseca

Kad vise nije imao kud,aj nazad na Poljud,lici mi na mnoge nase
J

Jodzer

pre 3 meseca

Ovo kod nas nema, Kalinic dosao da igra volonterski, Perisic moze da bira gdje da ida igra, oni se vrate u Hrvatsku, od nasih igraca je to samo uradio Milos Ninkovic ispravite ako gresim. Modric u 38 god ostajeu u Realu da se takmnici dok nas SMS u najboljim godinama ide u Arabiju.
G

Gio scotti

pre 3 meseca

Perisic dolazi u punoj snazi i dobrim godinama u Hrvatsku, dok u srbiju ne bi niko. Kad ste videli da se neki nas igrac vratio u Zvezdu, Vosu ili Novi Pazar?
g

gio scotti

pre 3 meseca

Ljudi ne vide sarkazam pa lupaju pluseve kao majmuni. Uzeo sam bas novi pazar i vosu zbog ljajica i petrovica ali dzaba.
П

Певац НС

pre 3 meseca

Страшан играч, кад год је играо за репрезентацију деловао је ко да игра стартну у Реалу ил Ситију. По мени један од потцењенијих играча данашњице.
M

Mišo moj

pre 3 meseca

Eto sad je još bliže voljenom klubu, a može i češće da dolazi na utakmice njihove košarkaše sekcije. Realno je da mu se obezbedi mesto u prvom redu pored Dritana, Švajnija, Krune Simona i drugara iz klupe Marija Hezonje.
b

budvanin

pre 3 meseca

druze mijenjaj dilera
Б

Басконија

pre 3 meseca

липи мој....
g

gost1978

pre 3 meseca

bas je bila gotivna prica letos, sada kada dolazi povredjen i u trenutku kad hajduk vec ima prednost totalno drugacije sve deluje
L

Liga sampinjona

pre 3 meseca

I Mitrovic bi se ovako vratio u partizan:)))Onom oci gladne !Daj pare!
V

Vidal

pre 3 meseca

Kakav ce gospodin ispast Perisic ako se ovo ispostavi kao tacno. Realno moze u Arabiju da uzme milione a on bira srcem. Treba sa bude primer mnogima.
P

Pdk

pre 3 meseca

Bukvalno, a ovi madi ce radije otici u Arabiju ili penziju nego u s oj neki klub. Nije njihova liga nista "cistija" od nase, a covek ce to da uradi.
R

Rodman93

pre 3 meseca

Ma da. Kakav gospodin. Ima 35 godina, a s povredom koju ima svejedno mu je da li neće igrati u Totenhemu ili Hajduku.
g

gorannk

pre 3 meseca

Čovjek je jedan od najplacenijih u Totenhemu, nije jos toliko star ima se kad vratiti
R

Rodman93

pre 3 meseca

Nije toliko star, ima samo 35 godina.
И

И

pre 3 meseca

Ako dodje Perišić realno su šampioni. Možda nije više za lige petice, izgubio je na brzini, ali za njihovu ligu je i dalje fizički predobar, a napravio bi razliku i džogirajući.
p

periri

pre 3 meseca

Strasan igrac