Komentari na vest

Lil krade Ilića Kardifu

I

Immobile

pre 3 meseca

Jel ovo prepošteni Bambalić naručuje tekstove vašoj redakciji, inače agent dotičnog? Jel on naručio i novogodišnji intervju sa špicem Valerenge? Više pišete o Iliću nego o Vlahoviću ili Joviću. Komedija.
d

duc

pre 3 meseca

Ilicu, ne glupiraj se, idi u Englesku i uzivaj.
G

GOST 510

pre 3 meseca

Nikako u odvratnu francusku ligu.

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Dejvid odlazi na leto verovatno ga zato hoće da 6 meseci prodje period adaptacije računaju sigurno ozbiljno.
D

Delija33

pre 3 meseca

Prava sredina ako dobije sansu
A

Ahahahahaha

pre 3 meseca

🤭🤭🤭
G

Gost555

pre 3 meseca

Jel moguce da mi imamo ovakvog igraca, a da niko od nasih tzv. skauta ne zna za njega
Z

Zoze-Mudrinjo

pre 3 meseca

Ма где нису знали док је играо за Јавор коментарисао сам да ће бити ок играч, овде су многи доста пре тога писали о њему као одличном младом играчу па сам погледао и уверио се да је тако. На крају треба признати да га је Воша хтела, можда је Лалат био тада, мада нисам сигуран да је он тражио тог играча. Али наша посла и комбинације па су дошли Летонци и одвели момка у њихову лигу. Наш највећи таленат нападачки је отишао тамо , не треба да чуди јер имају брука скаутинг сви клубови из лиге , и то играчи из целог света који су јефтинији да тако кажем. И ако су платежно моћнији од наших клубова сада. Али ипак да оде тамо такав играч је брука свих нас. И људи су овде опет молили управу Војводине да га доведу, ето можда летос задњи пут али је већ имао јаку вредност за Вошу тада. Дечко је иначе сам развалио Фиорентину у групи ЛК. Ако је истина ово за Лил што нема сумње онда нема промашаја јер тај клуб баш тражи анонимусе за многе и ствара топ играче углавном.
I

Idi

pre 3 meseca

Tamo, gde si već odlučio. Kad god tako promeniš mišljenje, u zadnjem momentu, krene neko zlo. Tako mi je uvek u životu bilo. U čempionšipu si svima na oku.
p

patuljasti zlotvor

pre 3 meseca

ajde nek ga stvarno neko vise ukrade ...dojadiste