©Starsport
©Starsport

Lil krade Ilića Kardifu

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.24. | 18:49

Srbin bira između Francuske i Engleske

Transfer Andreja Ilića u Kardif je praktično dogovoren, detalji su utanačeni, ali bi rasplet oko Srbina mogao lako da postane novo poglavlje u okviru lekcije koja glasi da ništa nije gotovo dok igrač ne podigne dres.

Naime, prema saznanjima medija iz Norveške, planove kluba iz Čempionšipa mogao bi dapokvari Lil koji je spreman da uđe u trku za igrača Volerenge.

Izabrane vesti

Kako isti izvor otkriva francuski klub je ponudio Norvežanima 3.750.000 evra uz bonuse za ofanzivca rođenog 2000. godine.

Podsetimo, Kardif je za slobodu Srbina ponudio 3.500.000 uz bonuse, te bi visina obeštećenjamogla da naraste do 6.200.000, a adut Lila je što bi Volerenga brže stigla do dogovorenog novca kroz isplatu kakva je projektovana u ponudičlana Lige 1.

Lil je trenutno na petoj poziciji u šampionatu Francuske i ozbiljan je kandidat za plasman na evropsku pozornicu što bi mogao da bude dodatni motiv Iliću. Sa druge strane, srpski napadač je u prvenstvu Norveške doživeo golgeterski procvat, ali je njegov tim ispao u niži rang te je rastanak neminovan, a jedino je pitanje koju će sredinu izabrati za sledeći korak u karijeri.


tagovi

Andrej IlićLilFrancuskaValerengaKardif

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara