Liverpul ipak sprema još jedan veliki transfer, Klop hoće još brzine u napadu

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.09.20. | 11:57

Redsi kontaktirali Barselonu

Iako je Liverpul prilično skromno ušao u prelazni rok bez velikih planova, mogao bi da ga završi iznad očekivanja.

Kupljen je Kostas Cimikas iz Olimpijakosa kao preko potrebna podrška Robertsonu, čeka se da Tijago Alkantara sleti iz Minhena, a Redsi navodno planiraju i dovođenje još jednog krila. Katalonski Sport je jutros lansirao bombu da je Liverpul kontaktirao Barselonu sa željom da povede pregovore oko pozajmice Usmana Dembelea.

Izabrane vesti

Iako se kontroverzni Francuz smatra skupocenim promašajem Barse jer nije opravdao ni deo uloženih sredstava i velikih očekivanja, Jirgen Klop veruje da može na Enfildu da ga vrati u nekadašnju formu iz Borusije zbog koje ga je Barselona platila čak 138.000.000 evra. Dembele je razočarao od dolaska na Kamp Nou, više pažnje je privlačio raskalašnim ponašanjem van terena i stalnim povredama nego igrama i golovima.

Liverpulova namera je da doda još brzine u špic gde su nedodirljivi Mane, Salah i Firmino, a šansu sa klupe čekaju Minamino, Šaćiri, Origi, pa i mladi Bruster koji će opet najverovatnije na pozajmicu. Ovo verovatno znači da bi klub mogao da napusti Šaćiri koji nije zadovoljan minutažom.

Liverpul bi pristao da plati pozajmicu Dembelea i da na sebe preuzme celu njegovu platu, ali Barsa baš i nije raspoložena za tu opciju i traži neke garancije da će Redsi otkupiti Francuza.

Ako se klubovi ne dogovore, Redsi imaju i plan B. U pitanju je Ismaila Sar iz Votforda koji ne želi da ostane u Čempionšipu, a i klub sa Vikaridž Rouda je spreman da njegovom prodajom popuni budžet koji je uzdrman ispadanjem iz Premijer lige. Votford traži 40.000.000 evra za Senegalca što je svakako visoka cena, ali Liverpul bi mogao da obezbedi taj novac prodajam Šaćirija, Origija kojeg želi Njukasl i Brustera za kojeg je zainteresovan Šefild Junajted, 


tagovi

Ismaila SarUsman DembeleLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara